Lapas

otrdiena, 2010. gada 14. septembris

Albumi kāzām

Kāzas (jeb laulības) ir viens no tiem notikumiem, kuru atmiņas noteikti jāglabā fotoalbumos un laba vēlējumu grāmatās. Ja ar citiem notikumiem grēkojam un fotogrāfijas tā arī paliek datoros, diskos u.t.t., tad dzīves skaistākās dienas fotogrāfijām vieta ir albūmos un fotorāmīšos. Tāda ir mana pārliecība!
Ir gadījies arī šādiem skaistiem mirkļiem kaut ko uztapināt.

Viesu grāmata jeb labo vēlējumu grāmata jaunlaulātajiem

Te dominē locītās rozes, pārējie smalkumi paliek fonā.
Ārkārtīgi mīļš man pašai ir aizdarītes izšuvums. Tur, kur piešūta lentīte grāmatas aizsiešanai, ir smalks pērlīšu un swarovski izšuvums. Šī, diemžēl ir vienīgā bildīte, ko paspēju nofotografēt pirms atdošanas (kā tas nereti gadās - pēdējā brīža pasūtījums) - un tā pati ar telefonu bildēta, tāpēc nekas daudz nav saskatāms :(


Kāzu foto albums


Ļoti patīk iniciāļu zīmēšana un izšūšana - tas tāds radošs process, abu laulājamo burtiņu savīšana. Bildītēs nav tik labi redzams, bet abos gadījumos burtiņi ir savstarpēji savijušies kopā.
Šujot šo apvākojumu galvenais uzstādījums un izaicinājums pašai sev bija uzšūt pilnīgi atšķirīgu no iepriekšējā vāciņa - tāpēc locītie ziedi ir tikai divi (augšējos stūrīšos), pārējie ir šūti un, protams, pērles, pērles, pērles...
Īsts atklājums bija mākslīgās kažokādas izmantošana vākiem - nu ļoti mīksts un pūkains efekts. Atšķirībā no iepriekšējā darbiņa, kas tapa vasarā, šis bija novembra beigās, tāpēc silti pūkainais materiāls atbilda arī āra temperatūrai.

5 komentāri:

Anna teica...

Tas ir k-kas neiedomājami smalks un skaists!

Inese teica...

daudz kas bildītēs nav redzams, vien nojaušams :(
Bet kad pūkainais albums bija izstādē, tad reti kurš spēja noturēties, tam nepieskaroties :)

Sandra teica...

nu jāaa.. tiešām grezns, smalks un glīts darbs... visu cieņu...

Inese teica...

paldies :)

Unknown teica...

Cik skaisti!!! Apbrīinojami skaisti!!! Atliek vien noelsties...