Lapas

svētdiena, 2010. gada 12. decembris

Masu psihoze vai eiforija?

... es tur biju, visu redzēju, dzirdēju un bļāvu līdz :) Esmu sajūsmā!!!
Tas par Prāta vētras koncertu... Nekad arēnā nebiju redzējusi tiiik daudz cilvēku (un esmu bijusi tur ne mazums pasākumos...)!
Nezinu, kā viņi to panāk, bet tik pozitīvas emocijas vienuviet un tik lielā daudzumā radīt ir īsts meistardarbs. Vēlreiz pārliecinājos par senseno sakāmo: "Smaids rada smaidu" - viņi muzicē it kā rotaļājoties un smaida, un arī publika smaida dziedot līdzi, smaida aplaudējot. Šovakar uzzināju, ko nozīmē "silti aplausi" - tas esot tad, ka aplaudējot arī smaida :)
To nevar ne izstāstīt, ne aprakstīt - kas tur darījās, tāpēc te ir mazs ieskats - kvalitātes nekādas, jo mobilais telefons nav īsti paredzēts filmēšanai tumsā, bez tam zināmu iemeslu dēļ nu nekādi nevarēju mierīgi nostāvēt, Prāta vētras koncertos man tas nekad neizdodas :) un te nu nav paredzēts pretendēt uz kādas video balvas iegūšanu... - vienkārši jāaizver acis un uz mirkli var pabūt Arēnā Rīga, tai burvīgi trakajā gaisotnē)


Baiļojos, kā mazā meitiņa izturēs... Ha!!! Mazā tusētāja bija sajūsmā - viņai PATIKA! Tik ļoti, ka viņa dejoja līdzi (iepriekš viņa to darījusi pavisam maz un dikti piesardzīgi, bet te atvērās), skatījās, ka citi rokas kustina mūzikas ritmā un darīja tāpat, aplaudēja, kad dziesmas beidzās, smaidīja un koķetēja ar apkārtējiem :)

Vienīgais mīnuss bija sēdvietas - nu dikti gribējās būt tur lejā pūlī, bet, diemžēl, apbērnošanās uzliek zināmus ierobežojumus. Tā nu nācās samierināties ar patālām vietām, lai troksnis būtu mazāks un lai bērnus neviens nesamītu...
Kas mani vienmēr pārsteidz Prāta vētras koncertos - koncertā es nez no kurienes zinu dziesmām vārdus. Ja tagad man vajadzētu kaut vienu dziesmu atkārtot, nu kaut nositiet, nemāku, nezinu un meldiņu noturēt nevaru. Bet tur uz vietas viss repertuārs aiziet kā smērēts. Kas tas ir par efektu? Masu psihoze vai eiforija???

2 komentāri:

Elīna teica...

Iedomājies, kā būtu, ja Kauperītis būtu valsts prezidents... nu kaut uz brīdi... Gandrīz visi sajūsminātos gan par viņa uzrunām, gan smaidu:)

Inese teica...

nē, nē, tas amats (pat uz brīdi) spēj sabojāt jebkuru cilvēku...
Vot tad, kad viņi ar VVF kopā uzrunā tautu, tad viss ir OK - katrs savā vietā!