Lapas

ceturtdiena, 2011. gada 27. janvāris

Mans parādiņš Kaķa gadam

Vairāk kā gadu atpakaļ biju nopirkusi divus piezīmju blociņus (kalendārus) ar skaistu domu abiem uzšūt vāciņus. Tā kā viens bija paredzēts dāvināšanai - tad tas pie vāciņiem tika ātri vien un tikpat ātri aizdevās pie savas jaunās saimnieces, bet manējais kalendārītis tā arī palika ne tikai neapvākots, bet vispār pat neizmantots (kaut kā iemanījos visu saplānot telefona kalendārā).

Tas ir tas pats vecais labais stāsts par kurpnieku bez kurpēm un par skaisto Aijas sludināto gada nogales apņemšanos beidzot radīt kaut ko priekš sevis. 
Kā gadījies, kā ne - šogad ietrāpījies kaķa gads, kas stiprināja manu apņēmību vismaz šī gada kalendārīti apģērbt ar kaķisku vāciņu. Jau vairākos blogos redzu skaistus plānotājus, ko meitenes pagatavojušas sev un skumji noskatos uz savējo... Šobrīd galīgi nav laika tam pieķerties.
Tāpēc nolēmu ielikt te jau atdāvinātā darbiņa bildi un rakstiski nostiprinu savu vēlmi, ka tomēr arī man taps kas līdzīgs - nu kas es par kaķinieku bez sava kaķa kalendāra Kaķa gadā???

15 comments:

Laine teica...

Wow! Neteikšu neko par pacietību, utt. - tas protams nenozīmē, ka tas nav pirmais, ko iedomājos :D

Bet šoreiz jautājums - vai kaķeni tu izšūvi ar rokām, vai ar mašīnu?

Un tās rozītes ir tiiiiiiiiiiiiik skaistas!!!

Tiešām jauks darbiņš - bez liekuļošanas!

Elīna Šimkus teica...

Ļoti skaisti :))

Irēna teica...

Ļoti, ļoti skaisti!!

Aija Elliņa teica...

Ļoti skaisti, vienreizēji! Man arī jautājums par kaķa figūras izšūšanas tehniku- pilnīgi izskatās kā mašīnas šuvums...

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Jā,apbrīnas vērts darbiņš!Man arī jautājums -vai kaķīti ar rokām izšuvi vai mašīndarbs?

Zane teica...

Apbrīnoju, vienkārši vienreizējs darbs!

Hela teica...

Burvīgi elegants ievākojums! Ļoti skaisti!

Anonīms teica...

Gandrīz kā kaķis uz Kaķu nama jumta Vecrīgā. :c) Bet daudz cēlāks!

Inese teica...

paldies - re kā ieliku rakstiņu, lai pasūkstītos, kā man trūkst laika, bet saņēmu tik daudz komplimentus, liels, liels paldies jums :)
Jā, par kaķīti negribot esmu samānījusies - aizmirsu to pateikt, ka kaķīši man šitādi un līdzīgi ir jau gatavi - vienā pasākumā, kur demonstrēja glauno šujmašīnu modeļus, ieraudzīju tieši šo kaķa siluetu un iemīlējos tajā bezkaunīgi elegantajā tēlā :D, pēc tam man meitene, kam ir šī burvīgā šujmašīnīte, atsūtīja vēl arī citus kaķu variantus - tā nu es no viņas pasūtīju katru eksemplāru, jo vairs nespēju izvēlēties, kurš man patīk labāk... - atbilde uz jūsu jautājumu: kaķītis ir ieprogrammēts šujmašīnas darbiņš :)

Elīna teica...

Es varu tikai sajūsmitāties! vienkārši skaisti!

Inese / Deziderija teica...

ahhh, riktīgs skaistums...

Anna teica...

Ļoti Inesīgs ( ja tā atļauts teikt...) veidojums! Bet nesaki, ka parāds- gads vēl tikai sācies, gan jau uztapināsi arī savējo.

Inga teica...

Ļoti skaists,rūpīgs un sievišķīgs darbiņš! :)) Ziedi ļauj pasapņot par vasaru:))) Un kaķis:))) :))))

Inese teica...

paldies, paldies :)
Kā man patīk tāds jauks īpašības vārds kā "Inesīgs" :D
Bet gads gan kaut kā strauji iesācies, i nepaguvu attapties, ka 1 mēnesis jau cauri, vēl tikai 11 atlikuši - tie taču paskries tādā pat tempā :(

MuSa teica...

Kaķene ( runcis nu tiešām tāds nav )- eleganta, koķeta, nedaudz izaicinoša,es pat teiktu, ka seksīga :) rožu dārziņā kopā veido tādu romantiku!!! Skaisti!