Lapas

pirmdiena, 2011. gada 7. februāris

Emuāru stafete


Redz kā jau no 22.janvāra esmu nomuļļājusi atbildes uz emuāristu stafeti, kuru man nodeva "a leaflet" - kaut kā sakrita ar lielajiem darbiem... Beidzot tomēr atklāšu septiņas patiesības par sevi

1. Kas ir pirmā lieta, ko tu iedomājies, kad piecelies no rīta?
… vēl tikai trīs minūtītes un tad celšos (un tā vairākas reizes pēc kārtas)

2. Pirmā lieta, ko tu pamani pretējā dzimumā?
Manieres, ja tā var teikt – vēroju uzvedību

3. Pirmā lieta, ko ņemtu līdzi uz neapdzīvotu salu?
Grūti pateikt – esmu lietu vergs, tāpēc dikti daudz ko varētu paņemt. Kas būtu pirmā??? Teikšu, ka savu Minkānu (pēc Civillikuma kaķis arī ir lieta) – tad man noteikti tur nebūs garlaicīgi, bet Minkānam ļoti patīk “tusēties” pa pasauli riņķī - arī viņam tas patiktos…

4. Kas ir pēdējais, ko tu apēdi?
Šis nu ir jautājiens, ko labprāt izlaistu, bet laikam jau jābūt godīgai - "Vāverīte" (dikti grēkoju ar šokolādes izstrādājumiem)...

5. Pēdējais cilvēks, ar kuru tu runāji pa telefonu?
Ar savu vīrieti – redz kāds 21.gs. paradokss – dzīvojam kopā, bet sarunājamies lielākoties pa telefonu…

6. Pēdējā filma, ko tu noskatījies?
Kaut kā nesanāk filmas skatīties – labākajā gadījumā tās noklausos. Bet ir viens seriāls, kuru gan gaidu katru ceturtdienu un skatos no titriem līdz titriem, neko paralēli nedarot – “Interni” (esmu sajūsmā par situācijām, aktieriem, jokiem u.t.t.)

7. Pēdējā grāmata, ko tu izlasīji?
Laika trūkuma dēļ grāmatas lasu haotiski – pa nodaļām, fragmentiem, tikai izšķirstot un apskatoties bildītes (šis gan attiecas tikai uz rokdarbu grāmatām), vienlaicīgi vairākas uzreiz… Bet pēdējā, ko izlasīju pilnībā laikam sanāk Regīnas Ezeras “Cilvēkam vajag suni”, un tas jau bija labu laiciņu atpakaļ.

Vēl viena patiesība par mani - "7" ir mans mīļākais cipars - vienmēr jūtos labi, ja dzirdu šo ciparu, ja ar to kaut kas saistīts, tas man uzreiz dod kaut kādu neizprotamu drošības sajūtu :) Neprasiet: "Kāpēc?" Es nezinu, ir lietas, kuras necenšos noskaidrot :)

Stafeti tālāk nododu savām vārda māsām "Gadalaiku skicēs" un "Spaariitei", kā arī dažiem jauniņajiem - tā teikt ugunskristības :) - Singingbee, MuSa, plus vēl divām jaukām būtnēm: Wonderosa un Zize, kā arī kādai dzīvniekmīlei Leldei.

6 komentāri:

Anonīms teica...

Nu redz, izrādās Tev arī Interni patīk :) Es jau domāju ka viena tāda- sēdu un ķiķinu ceturtdienas vakaros :)))

Inese teica...

prieks, Liinushkin, ka vismaz vēl vienu Internu fanu sastopu :)

Daiga teica...

Piebiedrojos fanu klubam :D Pareiz es jau esmu visas sērijas noskatījusies, bet būtību tas nemaina :) - vienreizējs humors... sērijas labākas viena par otru :)

Inese teica...

:) sveicināta mazajā fanu klubiņā :)))

Elīna Šimkus teica...

Paldies par uzņemšanu klubiņā :))
Šovakar pat mēģināšu apdomāt tos 7 viedos jautājumus :))

Inese teica...

laipni lūgta, Elīn :)))