Lapas

piektdiena, 2011. gada 11. marts

Rokdarbnieču veikaliņš

Nu re, vēl viena jauna un, manuprāt, ļoti vērtīga un noderīga blogaktivitāte :)
Divas jaukas dāmas Tati un Anna ir izveidojušas blogu "Rokdarbnieces veikaliņš" ("Магазинчик мастерицы"), kurā ikviena rokdarbniece var piedalīties gan ar saviem izstrādājumiem, gan materiāliem, kas pašai varbūt vairs nav noderīgi, bet kādam citam ļoti pat vajadzīgi, gan noskatīt kādu rokdarbiņu, kuru pašai nav laika paveikt un iemainīt to pret kādu savu rokdarbu izstrādājumu... Pavisam nejauši šajā pasākumā esmu iesaistījusies arī es, kļūstot par tulku jebšu tiltu starp divām valodām, lai mums vieglāk saprasties :) 

Galvenā ideja ir maiņa - mainīties ar materiāliem, kas pašai mājās jau putekļu slāni uzaudzējuši, pretim saņemot ko citu, šim brīdim aktuālāku un noderīgāku; mainīties ar rokdarbiem, kas iepatikušies citu meiteņu blogos, pretim piedāvājot uzražot ko no sevis.
Tāpat ir iespēja pašām ievietot ko līdzīgu sludinājumam, ka meklē kādu rokdarbnieci/rokdarbnieku, kas varētu izgatavot kādu mūsu sapņu piepildījumu. 
Bloga veidotājas piedāvā arī iespēju pašām sevi pareklamēt - katra var nosūtīt pieteikumu līdzdalībai blogā un tad jau pilnīgi patstāvīgi ievietot tur rakstiņus par saviem darinājumiem un vēlmēm. Pirms tam iepazīstieties ar bloga noteikumiem...

Vienvārdsakot - pagaidām veikaliņš ir tikko tik uzsācis darbību, tāpēc mūsu pašu atsaucība ļoti nepieciešama, lai mums būtu pēc iespējas vairāk maiņas, pirkšanas, pārdošanas un radīšanas iespēju :)
Ja arī jūs uzrunā šāda blogdraudzība, nāciet pulciņā, kopā tomēr jautrāk :)))

7 komentāri:

Tati teica...

Paldies, Inese!!! :)

Irēna teica...

jauka ideja!

Madara teica...

arī ieliku linku savā blogā. šī ir laba ideja :)

Elīna Šimkus teica...

Es arī pievienojos! Ļoti atbalstāma ideja :))

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Jā,patiess laba lieta!Man tikai viens maziņš...žēl...kāpēc?...tāpēc ,ka es ar krievu valodu esmu uz Jūs:(

Inese teica...

Paldies, meitenes :)
Inese - tieši tāpēc jau es tur esmu, lai tiem, kam ar krievu valodu ir uz "Jūs", pārtulkotu uz latviešu valodu. Savus ziņojumus Tu vari likt latviešu valodā, tāpat kā krieviski runājošās meitenes liek krievu valodā. Kopīgie un vispārīgie ieraksti tiks automātiski ievietoti abās valodās :)

Irēna teica...

Inese, Tev arī no manis tā ceļojošā dāvaniņa. Ienāc lūdzu, manā blogā un paņem