Lapas

sestdiena, 2011. gada 14. maijs

Mani priecē...

... saulainais laiks - kamdēļ arī dzīve šķiet saulaināka, bezrūpīgāka :)

Jau kuro dienu priecājos par māmiņdienā saņemto ziedu sauli, kas ar katru dienu kļūst aizvien skaistāka, košāka un silda sirdi aizvien vairāk :)

Priecājos par savu vakardienas varoņdarbu - mīksts, pūkains, maigi silts vilnas mākonīc!!! ... un kā smaržo, ja vien varētu Jums nodot arī šo brīnišķīgo aitas vilniņas neatkārtojamo smaržu!!! Gribas to ņurcīt un ņurcīt...

Priecājos, ka manas Princeses lupatu deķis aizceļoja uz Krustpili, kur līdz oktobrim gozēsies biedrības "Latvijas tekstilmozaīka" rīkotajā izstādē Krustpils vēstures muzejā (atklāšana 14.maijā plkst.19.00, Muzeju nakts ietvaros).

Ļoti priecājos par savu sekotāju simtnieku!!! Paldies, mīļie, man liels prieks par katru no Jums :)


...īsāk sakot...
Priecājos par spēju priecāties par to, kas mani priecē :)))

8 komentāri:

Madara teica...

vilna izskatās debešķīga :)
un pēdējais teikums super, kā punktiņš uz i :D

Aija Elliņa teica...

Inese, priecājos ar Tevi kopā!

Irēna teica...

Nu, Inese, tas jau nav nekāds lupatu deķis! Skaisti!!!

Inese teica...

:)
Madara - tā arī ir debešķīga :)))
Aija - nu jau priecājos, ka arī Tu priecājies :)
Irēna - man labpatīk tā pieticīgi to dēvēt par "lupatu deķi", bet, protams, ieguldītais darbs un rezultāts ir pavisam ne lupatīgs :D

Inga teica...

Inese! Man prieks par Tevi! :))) Tik daudz jauka ap Tevi! :)))
Iespējams, ka Tavu skaisto darbiņu redzēšu klātienē!:))) Tiešām nevaru to nosaukt par lupatu deķīti - ar tādu man asociējas bērnības leļļu lupatu deķītis no vienkāršiem kvadrātiņiem, bet ne Tavējais veikums :)))

Elīna teica...

Krustpils pilī vienmēr ir ļoti skaistas izstādes. Noteikti līdz oktobrim iebraukšu paskatīties un pačamdīt to skaisto segu!

Laine teica...

Nu re, kāds priecīgs ieraksts! Apsveicu ar 100 lasītājiem, bet lielākais prieks par tavu skaisto segu, kuru nu būs iespēja "dzīvajā" skatīt tiem, kas Koknesē būs muzeju naktī!

Inese teica...

:( re kā, tomēr visi komentāri pazuduši :(
Paldies, Laine - tikko tik pamanīju, ka esmu i Koknesi, i Krustpili paķērusi vienuviet :D - izstāde ir Krustpilī (tūlīt arī tekstā izlabošu :D) Tāda jocīga sajūta aizdot savu gara darbu uz vairākiem mēnešiem un pašai nemaz neredzēt, kur tas ir - nez vai līdz Krustpilij braukšu...