Lapas

otrdiena, 2011. gada 10. maijs

Pirmās reizes burvība :)

Kas tas tāds???

Nē, gatavot neesmu sākusi :) Pasarg, Dies, tad jau bioloģisko ieroču definīcija būtu jāmaina, iekļaujot tajā arī manis gatavotos brīnumus :)))

Atspīdēja saulīte un es beidzot saņēmos mazgāt aitas villu, ko biju izdīkusi no draudzenes vēl rudens drēgnumā. Viņa jau centās mani atrunāt i šā, i tā (jo palikusī vilniņa ir ārā metamie netīrie pārpalikumi..., teica, lai es pagaidot līdz nākamai cirpšanai, tad būšot tīrāka, labāka...), bet man likās, nu kas tad tur ko neizmazgāt čupiņu villas??? Tā nu dīcu, kamēr izdīcu. 
Nu beidzot sapratu, ko nozīmēja draudzenes līdzjūtīgais skatiens manam entuziastiskajam mazgāšanas optimismam. Īpaši jau ņemot vērā, ka tā ir pirmā reize šādai nodarbei - pat īsti nesaprotu, cik tīrai tad tai villai ir jāpaliek.
Protams, sabruka mans rozā sapnis, ka es iemērcu to ūdenī un izņemu jau baltu un pūkainu :D
N-tās skalošanas, nakts mērcēšana un tad atkal n-tās skalošanas, krikumu un salmu knibināšana... Nu kaut kā tā varu aprakstīt savu PIRMO REIZI (vilnas mazgāšanā) :D

Kamēr villa žāvējas (mani ziņkārīgie kaimiņi-balkonu vērotāji, noteikti mokās neziņā, kas gan tur tāds uz mana balkona piekrāmēts :D), es jau priecājos, ka esmu vēl vienu solīti pavirzījusies ceļā uz savu pirmo valdorfa lellīti :)

Lai saulains optimisms arī Jūsmājās!!!

9 komentāri:

Inga teica...

Inese! :)) Iedomājies, cik viegla Tev šķitīs otra vilnas mazgāšanas reize! :)) Ja jau veiksmīgi tiki galā ar šo, tad tīrāka vilna Tavās mājās tiks izmazgāta viens un divi! Ar nepacietību gaidu Tavu lellīti! :)))

Inese teica...

sveika sen neredzētā :D, kāds prieks Tevi "satikt" :)))
Man jau vēl pusīte palika šīs pašas neizmazgāta (nezināju, cik ilgi žūs, tāpēc tikai pusi pieveicu), tik drīz jaunu vilnas partiju droši vien nevajadzēs - nav jau tā laika to likt lietā... Lellīte arī tiek "iznēsāta" aš īsta bērniņa gaidīšanas periodu :D...

Sarkanā Biete teica...

Es tiešām domāju, ka sekos kādas receptes apraksts:) Lai veicas arī otra mazgāšanas reize!

Madara teica...

nu pilnīgi ieintriģēji ar iznākumu :) gaidīšu lelli :D

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Jā,man ar šis process priekšā!Ziemā tiku pie paprāva maisa aitas vilnas.
Jau agrāk biju darbojusies ar vilnas sagatavošanu.
Jā,mazgāšana ne pa jokam un tad vēl plucināšana,lai smuki pūkaina un mīksta!Darbiņš -ne pa jokam!:))
Izturību!Un pūkaini siltu rezultātu!

Inese teica...

Es jau, Bietīt, arī iedomājos, ka bļodu ieraugot kāds var padomāt, ka ēdams :))) Otra porcija jau ar laikam jāizmazgā pie vienas centības (žūst gan tā ilgi...)
Madara - dikti bail man tai lellītei klāt ķerties, ja nu neizdodas tāda, kādu gribas...
Inese - paldies, es jau arī domāju, ko nez tālāk ar to brīnumu jādara, tādas lēkšķeres vien ir :) Plucināšos laikam turpat uz balkona, lai visi smalkumi pa vējam dodas prom...

Ineta teica...

Bildē ieraugot iemērkto vilnu, sapratu, kad esi nobriedusi uz lellītes gatavošanu :)
( atceros, komentāros Tati prasija, kad šūsi šādu lelli )
Lai Tev veicas!!! Gaidīšu ar nepacietību galarezultātu :) un zinu, kad tā noteikti būs lieliska!

Inese teica...

lellīti dikti gribas, bet gatava gan vēl neesmu - Tati lelles ir tik absolūti skaistas, ka man bail, esmu jau tajās iemīlējusies un uz ko mazāk skaistu neesmu ar mieru :D
Bet briestu gan!!! Pagaidām daudz citu darbiņu nepadarītu :(

Madara teica...

tas nekas ka nebūs tāda pati, arī nevajag, būs Tavā skaistumā radīta ;)