Lapas

otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Kulofānziedi :)

:D - jā, tāda jauna šķirne (es pat uzdrošinātos teikt - suga) - arī mūsmājās saziedējusi :)))
Saskatoties i-net vidē skaistos polietlēna pārstrādes produktus, arī man uznāca mirkļa vājums iemēģināt polietlēna maisiņu iznīcināšanu un kaut kā jauna radīšanu :)
Biju pārsteigta, cik patīkami ir tamborēt polietlēna "dziju" - tik viegla, slīdoša un kāds mirdzuma efekts gatavajā tamborējumā!!!
Tā "dzijas" sagatavošana gan ir pinķerīga un neiedvesmojoša - bez tam, man, protams, nebija laika apskatīties, kā to dara šīs jomas profesionāļi un es to izdarīju pa savam - stipri sarežģītākam variantam :) Pēc tam atradās mirklītis laika, lai konstatētu, ka esmu izdarījusi "Sīzifa darbu" (tiem, kas nezin, kas ir Sīzifs, tad īsumā apstāstot - runa ir par "bezjēdzīgu darbu" :D) - nākamo porciju jau plānoju iemēģināt pareizākā veidā :)
Bet puķītes tik un tā feinas - pagaidām vēl brīvas un ņemamas (kā to mēdz teikt par jaunu meitu :D), bet ir jau vairākas idejas, kur tās varētu ziedēt uz pastāvīgu palikšanu...

BET...
... kur ir mūsu mīļie kaķi?
Nav un nav neviena...
... lūk kur mūsu kaķi, re kā danco slinko kaķi!!!

8 komentāri:

Inga teica...

Feini ziediņi! :))) Pirmajā mirklī nemaz nešķita, ka tie nav tamborēti kā parasti! Tāds jauks aksesuārs:)))
Minčiem droši vien karstums ir līdz brošai:D

dace teica...

Man arī ļoti patīk, izskatās tik izsmalcināti,ar spīdumu!!

Skatos ka tu ļoti šaurās loksnītēs tur esi griezusi!

Inese teica...

Minči kaut kā ir iemanījušies gulšņāt vēsākajās vietās, tā ka nevar teikt, ka viņiem būtu traki - bez tam, kaķi taču mīl siltumu :) Sune gan nav laimīga - kā nekā viņā rit Sibīrijas haskiju asinis, kur šitāds karstums ģenētiski nav paredzēts :)))
Jā, Dace, sagraizīju dikti smalki - es maisiņu griezu pa spirāli uz apli (bez savienojumvietām) apmēram 0,5-1 cm. Pēc tam atradu pamācību, ka maisus griež "šķēlēs" (visā apaļā ripā) pa 4 cm un tad savienojot vēl paliek dubultā kārtā. Tā ka manējais darinājums laikam tiešam ir ekstra smalks :)))

Irēna teica...

ĻOTI skaistas puķītes! Un šiem maisiņiem taču ir liela krāsu izvēle! Droši vien varētu izdomāt kaut ko jauku un eko...pie reizes!Kaķi ka jau kaķi karstumā, vai ne... Mona arī visu dienu guļ kaut kur manā tuvumā...

Ineta teica...

Nu dikti feini ziedi sanāk no tiem maisiņiem! Man patīk!
Tev, Inese, ļoti labi padodas tas ekstra smalkums, visos tavos darbiņos to var saskatīt :)

Biene teica...

Paldies par ideju,ļoti skaisti ziediņi, nemaz nepateiksi no kā!

Inese teica...

paldies, meitenes - patiešām novēlu, ja rodas luste, arī pamēģināt polietlēna maisiņu brīnumainās pārvērtības, jo gatavajam rezultātam nudien grūti saprast, no kā tas veidots :)))
Ineta - tas ekstra smalkums kaut kā pats atnāk, ne lūgts, ne gaidīts :))) bet beigās jau man arī patīk, lai arī kņubināšanās ir lielāka...

Anda teica...

izskatās super! :)

tagad zināšu, ko darīt ar masiņiem, uz kuriem kopš kāda laika ar žēlu aci noskatos, metot miskastē, jo pielietojuma jau nav...