Lapas

piektdiena, 2011. gada 9. septembris

Mandalas spēks

Šobrīd, kad māja līdzinās lazaretei - slimo abi bērni :( - atcerējos par kādu burvīgu mandalu, kas vistiešākā veidā mani pārliecināja par mandalu patieso spēku :)


Tā ir īpaša - mana lielā bērna VESELĪBAS MANDALA, kas tapusi gadus 8 atpakaļ (tāpēc arī izšpruka no lielās mandalu fotosesijas - šī stāv atsevišķi no citām :D). Dēlēns bij gana mazs, lai es baidītos no katras kaites, kas viņam uzbrūk vai var uzbrukt. Un situācija bija ierasti neskaidrā - kad nekas īpaši nekaiš, nekādas ticamas un izskaidrojamas diagnozes nav, bet bērnam vairākas dienas augsta temperatūra, no kuras viņš jau ir manāmi noguris. Tā nu biju sakreņķējusies ierastos jauno māmiņu kreņķos, kad vienudien nonācu pie secinājuma - jānomierinās pašai.
Tolaik tikko tik sāku iepazīt krāsu terapijas un mandalu maģisko pasauli. Tāpēc kā nomierināšanās līdzekli izmantoju tieši mandalas zīmēšanu: kamēr dēlēns gulēja, noskaņojos domām un pārdomām par bērna veselības (izveseļošanās) tēmu un ļāvos zīmēšanas procesam :)
Šāds ir rezultāts - atceros, ka to pabeidzu vienlaicīgi ar bērna pamošanos un tad arī pirmo reizi tā pa īstam uz to paskatījos... un iemīlējos. Man viņa arī tagad liekas neizsakāmi skaista un ne tikai...



Šajā mandalā ir patiešām kaut kas maģisks! Ar tās tapšanu pazuda jebkādas slimības pazīmes, bērns bija vesels - skeptiķi noteikti apgalvos, ka bērns vienkārši bija izslimojis un izveseļojies, ka tā ir sakritība... Bet es TICU mandalas spēkam! Vēl jo vairāk tāpēc, ka tā pēc tam ilgu laiku atradās pie bērna gultiņas, piestiprināta pie sienas, un pa to laiku viņš ne reizi neslimoja. 

Šajā mandalā ir viss, kas nepieciešams veselībai - saules siltums, dziedinošais ūdens, dabas dzīvais zaļums un auglība un visam cauri plūstoša, maiga enerģija. 


Mūsu domu vizualizācijām ir liels spēks - ne velti saka: "Nepiesauc nelaimi!", jo tas, ko domājam un izrunājam, īstenojas dzīvē, ar savām bailēm izprovocējam situāciju, no kuras tik ļoti baidāmies, ar uztraukumiem, ka tik nenotiek kas slikts, pievelkam šo slikto sev tuvāk...

Programmējam sevi uz pozitīvo, domājam gaišas domas un būs labi :)))


6 komentāri:

Irēna teica...

Ļoti skaista! Jā, es arī ticu vizualizācijai un labo domu spēkam! Un arī Baha ziedu terapeiti saka, ka tie jālieto ne tikai bērnam, ja vajag , bet paralēli arī mammai vai tētim... Jā, bērns zemapziņas līmenī izjūt mammas bailes, emocijas... man žēl, ka es to īsti neizpratu, ka meitas bija mazas un aŗī bieži slimoja... bet par Baha ziediem ir vērts padomāt, kad emocijas sāk traucēt... man pašai palīdz un pat esmu izmēģinājusi pie savas Monas:)

Laine teica...

Lielisks stāsts!
Lai gan pati šādām lietām ticu kampaņeidīgi un pēc noskaņojuma, tomēr viena pārliecība man ir - ja cilvēks kaut kam NOTIC, tad tas arī piepildās! UN! Noteikti palīdz sava sapņa vizualizācija - nezinu, kā to štelli dēvē ezotēriķi, bet j auzzīmē savas vēlmes un kaut kur noglabā zīmējumu, tad vēlētais noteikti piepildās! Vēl - jo konkrētāks cilvēks ir savās vēlmēs, jo precīzākā veidolā tās atnāk un meterializējas!

Man noteikti būtu jāuzzīmē tagad viena nomierinoša mandala par Lokomotiv hokejistiem... Kaut kā paķeru šo traģēdiju ļoti personiski un nespēju atgūt sirdsmieru - vislaik smagums krūtīs...

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! teica...

Beautiful work!

Liki teica...

Skaista Tev tā veselības mandala!
Un es arī ticu, ka domas vai kāda darbība ar vēlamajām domām palīdz lietām materializēties.
Vēl savā un tuvinieku ģimenēs esmu ievērojusi, ka bērni slimo, ja ir kādas nesaskaņas vai spriedze ģimenē starp vecākiem. Mjā, jāstrādā ar sevi!

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Jā,Inesīt,es arī ticu,ka domām un izteiktiem vārdiem ir spēks!!!man ļoti nepatīk,kad parasti,sākoties rudens sezonai,ir cilvēki,kuri piezvanot,satiekoties pirmais ko jautā -vai esat veseli!?Nu -nevajag jautāt!

Lai veseļojas Tavējie mīļumi!!!

P.S.es kā reiz grasījos Tevi aicināt ciemos uz Iksķili,nākamās nedēļas sākuma pusītē!;)

Inese teica...

Ticiet vai nē, atlika vien to Veselības Mandalu izcelt dienas gaismā, un bērni veseli - nu labi, šoreiz tā varbūt tiešām ir sakritība :) Bet mandala tik un tā ir skaista un tās spēkam ticu. Vienīgi žēl, ka šobrīd nevaru atļauties uzzīmēt kādu svaigāku :(