Lapas

pirmdiena, 2011. gada 5. septembris

Peļuki manai Pelītei :)

Jau gada sākumā Inese (no Gadalaiku skicēm) mani iemīlināja kādās jaukās rotaļlietās - toreiz atlika vien nopriecāties, ka pie mums visticamāk ko tik mīļu un jauku nevar nopirkt. Bet ak vai, kāds mērens izmisums mani pārņēma, kad lielveikalu plauktos tos ieraudzīju...
Biju nolēmusi, ka audzināšu raksturu un nepirkšu, pat neskatīšos tai virzienā, kur tie, plauktos salikti, mīļi lūkojas uz mani :))) Bet liktens ir skarbs - ja kaut kam ir lemts Tavā mājā ienākt, tad tas ienāks, gribi to vai negribi :)))

Tā mūsmājās skaistā groziņā atceļoja maza Peļu ģimenīte - kā dāvana manai meitiņai dzimšanas dienā (es tomēr noturējos, es pati nepirku, un pat nepasūtīju, ka to vajag dāvināt manam bērnam, goda vārds, zvēru pie savas veselības!!!)

Re, kādi mīļumi!!! Un kāds groziņš - lieki teikt, ka esmu sajūsmā par dāvinātāju pašrocīgi gatavotām dāvaniņām, tas ir mīļākais, ko var uzdāvināt (un arī rozīte, kā man tika atgādināts - no īpašas lentas, kas bijusi gādāta kāzu ielūgumiem :D, zīmīgi un ģimeniski, kā reizi atbilstoši mazajai Peļu ģimenītei...)


Kamēr Peļu ģimene vēl tikai būvējas (tas laikam man ir mājiens, ka beidzot jāķeras klāt pie Leļļu mājas, kas nu jau vairāk kā gadu gaida ideju plauktiņā) un mājvieta ir groziņā, mēs ar Pelīti (meitiņu :D) spēlējamies pagaidu mājiņās :)


... no šiem krāsainajiem klucīšiem var izveidot visdažādākās kombinācijas un stāvus, kur Peļukiem dzīvoties, blēņoties, čučēt un sēdēt :)))


Meitiņai ļooooti patīk - krāmē un pārkrāmē... Un man, savukārt, ļoti patīk, ka pēc rotaļas Peļuki tiek mīļi salikti atpakaļ groziņā, bet klucīši maisiņā un maisiņš plauktiņā :)))

Un kas ir dīvaini - mūsmāju kaķi neizrāda nekādu interesi par Peļu ģimeni :)))

9 komentāri:

Hela teica...

Nu dikti mīlīgi tie zvēriņi! :)
Es ar' nebūtu pret paspēlēties ar tādiem. :D

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Āāā,man aiz sajūsmas gribās spiegt,ieraugot šos foršumiņus!Es esmu iemīlējusies šajās rotaļlietās!Ja vien maciņš būtu biezāks,domāju,ka maniem bērniem(vai varbūt jāsaka man) būtu viss no šīs mīlīgās sērijas -zvērulīšiem,mēbelītēm...
Un groziņš arī tik ļoti mīlīgs!:))

Ineta teica...

Cik burvīgi peļuki!!! Pilnīgi piekrītu, kad tādos nevar neiemīlēties :) Brīnišķīga dāvaniņa Tavai meitiņai!

Irēna teica...

Jā, varat man arī droši tādus dāvinat:):):) dievīgi!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! teica...

Very charmings!

Inese teica...

Jā, meitenes, man jau ar dikti patīk ar tām spēlēties :)))
Ines, man tik ļoti gribas sapirkt visādas mājiņas un lietiņas šitiem mīļumiem, bet nedrīkst... jo mājā taču jau ir viss nepieciešamais, lai rotaļātos. Nez cik ilgi es izturēšu ar šo apņēmību :)))
Irēn, Tu tik nebrīnies, ja kāds vēl pa nopietnam arī uzdāvina :D
Ewa - this Mouse Family is from Sylvanian families colection - http://www.sylvanianfamilies.com/ - really and truly charmings :)))

andrasballe teica...

Cik mīlīga peļu ģimene :) Lai izdodas ar mājas iekārtošanu :)

Daiga teica...

Bezgala mīlīgi!
Redz, kāds stiprs domu un gribu spēks! :D tagad atliek tik ļoti ļoti domāt par pašu peļmāju :) ... un pēc kādām n-tām stundām (visdrīzāk vēlām) arī būs gatavs :)

Biene teica...

Ak,kādi mīļumi!Lai izdodas ātri pievilināt pārējo sadzīvi!