Lapas

pirmdiena, 2011. gada 12. septembris

Puķu spilventiņi

Pagājušo nedēļu jau izlielījos par ārprāta skaistumu :) - bet te nu ir gatavie spilventiņi.

Tā kā esmu skopa taupīga pēc dabas, tad man palika žēl dzijas otrai spilventiņa pusei - tāpēc ņēmos ar šūšanas darbiem un otrā pusītē ir audumiņš. Vēl jo vairāk, ka spilventiņi paredzēti meitiņai ko spēlēties, nevis dekoratīvai gulēšanai uz dīvāna :) Un kā izrādījās - auduma pusīte meitiņai ir mīļāka par puķītes pusi, viņa konsekventi spilventiņus apgriež otrādi, kad es tos kārtējo reizi esmu it kā pareizi (pa savam prātam) salikusi ar tamborējumu uz augšu :)))




Mazākais spilventiņš ir patiesi maziņš :) - atkal mans mīļākais izmērs: plaukstas lieluma :D


Izrādās, atrādot tamborētās spilvenu virsiņas un aizraujoties ar fotografēšanu, esmu samulsinājusi Inesi, kāpēc tam spilvenam tik daudz kārtas vajagot un vai nepietiekot ar vienu ripu :))) Nu ko lai dara, man tie tamborētie brīnumi tik ļoti patīk, ka gribas tos fočēt i tā, i šitā - gan visus kopā, gan atsevišķi... Bet īstenībā tie ir vienkārši pieci dažādu izmēru spilventiņi, par kuriem priecājos, un prieks izpaudies arī fotogrāfijās :)






Nu, meitenes, neba jau nu es te tā velti lielos - atcerieties, ka sestdien - 17.septembrī - ir tambor/vēlēšanu diena-vakars-nakts, kad šo itin viegli var dabūt gatavu :)))

17 comments:

vineta teica...

Fantastiski spilventiņi, var netikai pasnaust uz tiem bet arī darboties.Nu vienkārši,super!:)

Biene teica...

Fantastiski spilventiņi!Man arī tādus gribas...tik man nav tādas pacietības uz tamborēšanu.Ja kāds ar pirkstu piebakstītu kā ,bet Tavi spilveņi nu dikti uzrunā uz rosīšanos!Un tik skaistas bildes!

Ineta teica...

Spilventiņi ir tik jauki, kad ari es labprāt ar tiem paspēlētos :)) Un tās krāsas tik burvīgas! Jāaa...tamborēšana ir viena feina padarīšana, tik skaistas lietas var uzmeistarot! Man ļoti patīk!!!

RitaGri teica...

Jānovēl kādai tamborētājai dubultcentību vēlēšanu tamborēšanas dienā, jo es strādāšu vēlēšanu komisijā ;)un pie tamborēšanas netikšu.
Puķspilveni tiešām tādi, ka gribētos tos kārtot, murcīt, atlaisties uz tiem.

Inga Mikose teica...

Tiešām skaisti! Ļoti patīk krāsu salikumi.

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Super Tev tās " kūciņas" izdevušās!!!:))

Inese teica...

nu atzīstos, ka man jau ar patīk ar tiem spēlēties :))) Jāsaka vēlreiz: "Paldies" Ceitai, ka parādīja šos brīnumus - nu īsti ņurcāmie un mīcāmie spilventiņi :)
Es jau nevaru vien sagaidīt, kad kādai no jums arī uztaps šādi, lai var papriecāties arī par jūsu jaukumiem :)))

Irēna teica...

ļoti skaisti!

andrasballe teica...

Superīgi spilveni :) Ar pildījumu ir pat vēl labāki, nekā es biju iedomājusies. Es ar Tevi uz viena viļņa, ka spilvenam pareizā ir tamborpuse :)

ceita teica...

Inese!

Aizgājis ir tautās šis spilvens. Par to jau internetam lielais paldies! Vakarnakt iekritu pasaules plašajos tīklos, ieraudzīju arī vienkrāsainus šos darinājumus, skaisti spilveni.
Es vēl savējo tā arī neesmu pabeigusi līdz galam, jo jāuztamborē otra puse.

Hela teica...

Vīī, kā man patīk tie spilveni kaudzītē viens uz otra! Atgādina kaut ko no vecmāmiņu laikiem un laukiem, kad tā lika spilvenus kaudzītē (ne tik krāsainus kā šie :D). Super, super, super!!!
Lai arī tamborēšana nav mani kaut kā aizķērusi, bet redzot ko tādu! -ka tik nepieķeros klāt. :D Eh, kaut varētu realizēt kaut desmito daļu no gribētā. :(
Fantastiski skaisti!

Sarkanā Biete teica...

Ak, šie vecāki ar savām pareizajām un nepareizajām pusēm:) Spilventiņi varen jauki. Es arī ar tādiem spēlētos!

Klēra teica...

Fantastiski spilventiņi. Jau gara acīm redzu mazas dāmas istabu, kur vienu stūrī rotā šis skaistums

Aija teica...

Es teiktu - kūku spilventiņi :) Ļoti skaisti :)

Agnese teica...

Ļoooti skaisti spilventiņi!!!

Inese teica...

paldies, paldiesiņš - man jau ar tie dikti patīk :)
Ceita, varbūt vienkārši piešuj otru pusi no auduma?
Hela - nebiju iedomājusies par senatnīguma noskaņu šādos krāvumos, bet nu ir, ir kaut kas no lauku romantikas :)))
Bietīt - meitiņai jau pareizā un nepareizā izpratne ir gaužām vienkārša - tamborētā puse ir nepraktiska un spiež vaidziņu guļot, tātad pareizā puse ir gludā, mīlīgā auduma pusīte :)
Klēra - dikti jau man gribētos meitiņai tādu romantisku dāmītes istabiņu, bet nu jādala interjers ar brāļa mašīnu tematiku :)
Aija - patiešām ir kā kūciņas, fotografējot jau spēlējos ar noskaņām, kūciņbilde man pat ļoti patīk :)

Inga teica...

Fantastiska ziedu pļava! :))) Viss šķiet jau pateikts, bet ir tik ļoti pa skaisto, ka nevar klusēt:)))) Princesītes cienīgi spilveni:))))