Lapas

svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Kastaņprieki :)


Pagājušajā gadā kastaņprieki mūsmājās beidzās ar lielu baseinu meitiņai un daudz interesantām nodarbēm un aktivitātēm (mana lielākā aktivitāte laikam bija to regulāra savākšana no stūru stūriem :D). Maģiski tie kastaņi - bērniem patīk, zvēriem patīk un man arī patīk :)))

Šogad mums citi radošie prieki - gandrīz lielā māksla...
Sākās nevilšus ar šādu salīdzinoši primitīvu veidojumu un tālāk jau panesās...


... jau sabūvējām māju, cilvēciņu un smaidīgas sejiņas. Jāatzīst, ka mazai meitiņai šī nodarbe nekādu radošo dzirksti neiekūpināja, viņa tik staigāja apkārt tā dīvaini nopētot, ar ko es tur nodarbojos. Man palīgos (priekos) bija 10-gadīgā brāļameita Dāniela :)


Šis jau tapa Dānielas mākslinieciskā vadībā - atrodiet nu atšķirību, kur tad ir tas punkts uz "i", kad Dančuks beidzot bija apmierināta ar rezultātu :)))


Nu un līdz augstai mākslai jau tikai viens solis - tāds zvērs pie mums paciemojās :)


Šodien izlasīju vienu vērtīgu atziņu: 
"Cilvēks 80% sastāv no ūdens. Ja cilvēkam nav ne sapņu, ne mērķu dzīvē, tad viņš ir vienkārši vertikāla peļķe."
:D

7 komentāri:

Irēna teica...

Jā, kastaņi ir viena maģiska padarīšana, tā vien gribas virpināt rokās... laikam kāda pozitīvā enerģētika jau tur ir.. jauki darbiņi jums sanākuši, tāda kā kastaņu meditācija , vai ne? :)

Diāna teica...

Cik forši! Un visus kastaņus pārskaitīju, kamēr atradu, kurus Dāniela pielikusi klāt :)

Stilīga atziņa.

Ineta teica...

Feini prieki! Piekrītu Irēnai, kad tos kastaņus tā vien gribās pa rokām virpināt. Man mētelīša kabatā ir viens kastanis, kuram nevarēju paiet garām :), un tā vien roka pa kabatu vien dzīvojās- ar kastani spēlējos :D.
Atradu ari es to atšķirību, tiešām, bez tiem kastaņiem nebūtu pabeigts darbiņš ;)
Atziņa man ļoti iepatikās :))

Vi teica...

Nenoliedzami kastaņos ir maģija... Sasmaidījos par atziņu..Laba :)

Inese teica...

tā jau saka, ka kastaņos mājo pozitīvā enerģija, tāpēc tos ir ieteicams turēt mājā, kabatās, somiņās - tā refleksīvā vēlme kastaņus pa rokām virpināt jau norāda, ka ir pievilkšanās spēks :))) Par zīlēm saka tieši pretējo, ka nevajagot turēt ne mājā, ne sev tuvumā, jo esot negatīvā enerģija...
Diān un Inet, jums tomēr pietika pacietības izpētīt :D Dančukam bij dikti svarīgi tos divus kastaņus pielikt - tagad skatoties uz bildēm arī man liekas, ka bez tiem kaut kas tai sejiņā īsti neklapē :)))

Biene teica...

Dikti feina relaksācija - man nekad nav bijusi izdevība savienot kastaņus ar smiltīm -divas meditatīvas un nomierinošas lietas!Skatoties vien miers pārņem....

Madara teica...

feinas kastaņspēles. es jau pirmajā minūtē ieraudzīju tos divus pieliktos stūrītī ;)
kastanis tas ir kaut kas feins. mums tā kastaņvanna ir ļoti topā mājās. un skatos ka nepaspēs pat iepelēt, jo visu laiku ir apgrozībā :D