Lapas

pirmdiena, 2011. gada 3. oktobris

Rokdarbu gēns...


Mums, cilvēkveidīgajiem rokdarbniekiem, labpatīkas domāt, ka esam radoši, talantīgi, ar izdomu u.t.t. u.t.j.p. Un ko tik mēs neprotam un ko tik nemākam...
Bet paskat, kas dabā notiek!!!
Kam īsti ir rokdarbu gēns, bet kas rokdarbus apgūst dzīves laikā?


Ne viņš augstās skolās gājis, ne palīgmateriālus šamam vaig - bet skat, kas top viņa paša roķelēm (vai kā nu tur tos sauc...)



Briesmīgi pretīga tomēr tā mājas svētība - nez vai tas mīts, ka zirneklis nes laimi, nav pašu zirnekļu izdomāts, lai tos masveidā neizslaktē. Man jau redz arī ar tādu briesmekli jāsadzīvo - nu patīk viņam tas mans puķu balkons un gan jau nojauš, ka es cienu arī tās dzīvības formas, kuras man nemaz ar nesimpatizē... Nākas vien samierināties, ka viņš to savu pili manā teritorijā uzcēlis :)))


Lai mums visiem mierīga līdzāspastāvēšana :)


9 komentāri:

Irēna teica...

jā, gēni jau laikam mums visiem ir, tikai vai visi ļaujam tiem izpausties... skaistas fotogrāfijas!

Vi teica...

Traki dzīvīgi... man šermuļi pār kauliem :D Bet nenoliedzami meistars!

Aija Elliņa teica...

Ja es gribētu pārtraukt draudzību ar vienu draudzeni, man vajadzētu viņai šādas fočenes aizsūtīt :D, viņa drausmīgi baidās no zirnekļiem :)
... bet man jau patīk! Skaisti sabildēts! :)

Biene teica...

Skaiti Tev izdevies iemūžinā šamējā daiļrades mirkļus!

Daiga teica...

Un cik glīts brūnganīgs 'mētelīts' šim mugurā, dikti smuks, man ļoti patīk (bildēs tīri neko, dabā gan jau ka satiktu ar spiedzienu, ja uzdurtos nesagatavota :D)
Un tā precizitāte, kā tie tīkli top! mani arī sajūsmina...

Sarkanā Biete teica...

Jā, tur ir ko pamācīties no zirneklīšiem:) Skaistas bildes!

Un es arī esmu iemācījusies sadzīvot ar skudrām (tās man tepat ap kafijas krūzi skraida), zirneklīšiem un ķirzakām. Viena tāda kirzaciņa man dzivo aiz televizora, un pa nakti lien ārā pastaigāties pa dzīvojamās istabas sienām:)

Pai! teica...

Uiiiiiiiii - nu nevaru es vienaldzīgi skatīt šitās bildes. man ir paniskas bailes no zirnekļiem. tādas - pavisam nopietnas, pat nosaukums dots - arahnofobija. Nelepojos, bet fakts :D Skaisti jau sabildēts, bet man uzreiz doma - ak Kungs, cik tuvu Tu biji viņam!!!
kā Aija teica - ja man kāds šādu bildi piespēlētu, es padomātu par draudzēšanos :P:D

Inese teica...

man jau šamie ar riebj un zosādu uzdzen :))) Jāatzīstas, ka šoreiz fočēja mans vīrietis, jo te nu tika skrūvēti fočikam virsū objektīvu krājumi, lai var tā smalki apskatīt mūsu nelūgto kaimiņu... Tā ka nebaidieties, tik tuvu viņam neviens klāt nelīda :)))
Bet tā viņa daiļdarbošanās tak ir to vērta, lai pieciestu riebumu...
S.Bietīt, pat grūti iedomāties, ar kādu gribasspēku vaig samierināties ar šitādiem apakšīrniekiem, kad tie jau istabā ar ieperinās
Pai - man līdz fobijai gluži tās bailes nav, bet nepatīk tie mošķi tik vai tā... Bet viņam ir tādas pašas tiesības dzīvot šai baltajā pasaulē kā man, tāpēc jāsadzīvo vien ir :)

Zkss teica...

Mjā, nu ko lai saka :)....
Atvainojos publiski Pai ar loterijas vēlmēm...sorry.

Bet man jau zirneklīši patīk. Parasti tie melnie, garie, spalvainie...resnie ir par treknu.

Tu smuki fočē;)