Lapas

ceturtdiena, 2011. gada 24. novembris

Pogu, podziņu vilinājums un vēl kas cits...

Pavisam nesen (burtiski - tikko) atklāju sev Pinterest pasauli... un pazudu tajā :))) Zinu, ka neesmu ne pirmais, ne pēdējais upuris, bet tur ir incanti :)

Lūk, ko gribējās noteikti ievilkt midziņā un vienā rāvienā izlietot lērumu pogu :)

Foto no Pinterest.com
Nu kāpēc gan viss ģeniāli skaistais izrādās tik vienkārši...

Foto no Pinterest.com

Baidījos pazaudēt vēl dažas labas idejas, tāpēc te ir viens alternatīvais veids, kā tikt pie maziem bumbulīšiem. Personīgi mani no bumbuļu veidošanas attur to rimbuļu zīmēšana, griešana un ņemšanās ap trafaretu. Te nu ar dakšu pilnīgi pietiek :)

Foto no Pinterest.com

... šis mani vienkārši paņēma savā varā. Vēl tikko pie Sandras bija kolosāls auskaru tureklītis - bet šitais ir superburvīgs. Man gan auskari nav aktuāli, bet šis veidojums tik ļoti patīk, ka sāku domāt, kā to pielāgot uz meitiņas sprādzīšu un matu gumiju glabātuvi. Tā mums milzu problēma, ka pazūd tie matu aksesuāri lielos daudzumos...

Foto no Pinterest.com

Šitāds viscaur rokdarbu un rokdarbnieču sapnis :)

Foto no Pinterest.com

Mukas kupelītes glāzītēm - manuprāt, kolosāla ideja

Foto no Pinterest.com

Un šis lieliskais un absolūti nepieciešamais veidojums - mūžīgi kaut kur atstutētie lādējamie agregāti, kas, protams, regulāri arī tāpēc tiek aizķerti un norauti gar zemi (vismaz manā mājā noteikti :D)

Foto no Pinterest.com

Saprotams, ka šīs nebūt nav vienīgās lietas, kas mani uzrunājušas... Visu jau nemaz i aptvert nav iespējams :)))


16 comments:

Sarkanā Biete teica...

Man patīk VISS Tevis Pinteresējošais!!! Kur es Tev var Pinterest varu "sekot"? Asprātīgais mazbumbuļveidotājs ir vienkārši ģeniāls. Mani arī parasti no šo mazo bumbuļu cakināšanas attur to izveides tehnoloģija:)

andrasballe teica...

Jā, Pinterest lapa ir fantastiska. Man arī, kad sākumā to lapu atklāju bija līdzīgi - likās tā burtiski iesūca sevī :) Telefona lādējamais maciņš man ir must to do saraksta augšgalā. Kā Tev var pievienoties Pinterest? Es arī labprāt sekotu :)

Irēna teica...

kolosāls idejas! Paldies!

Sandra teica...

jā.. pilnīgi piekrītu.. ka tā vietne kur var iekrist un pazūd laiks.. tur ir ideju apkopojumi.. patīk, ka viss ir pa tēmām... un var atrast jaunus fantastiskus blogus...

Sandra Spu teica...

Paldies par Pinterest.... Interneta pasaule tomēr ir neizmērojama

Klēra teica...

Kolosālas idejas. Liels paldies par parādīšanu. Man arī podziņu ideja ļoti patīk. Ik pa laikam kaut kur ieraugot kādu šādu ideju arvien nebeidzu sajūsmināties, cik fantastiski labi izskatās. UN pārējās idejas arī ir zelta vērtas.

Жанна teica...

Инесе, какие замечательные идеи! Большое спасибо!
Только вот где же теперь взять столько пуговиц????))))

Īva teica...

O jā, pinterests rullē!
Man jau ir tīīk daudz lietiņas TO DO sarakstiņā, ka brīžam liekas, kur to visu likšu! :D

Inga Mikose teica...

Kolosālas idejas!

Inga teica...

burvīgas un iedvesmojošas idejas!Paldies Inesīt!:)

Madara teica...

labas un interesantas lietas. ir kur aci priecēt, un idejas smelt :))

Inese teica...

Bietīt un Andra, es vēl sevi tur neesmu pieteikusi, jo vēl netapa skaidrs, kā īsti tur darboties. Pagaidām tik skatos un priecājos.
Vai variet mazliet ieskicēt, kā veidojas sociālā-virtuālā dzīve Pinterest pasaulē?

Un, protams, man prieks, ka tik daudziem patīk trakas idejas. Radošie cilvēki tomēr ir īpaša suga :D

Anna teica...

Mani īpaši uzrunā podziņas, kāds darbiņš arī manā pusē gaida atrādīšanos ar visām savām podziņām.

Plūmīte teica...

Paldies, paldies par visām idejām! Dakša kā bumbuļotājs ir revolucionāri!!

andrasballe teica...

Hm.. nu man jādomā kā nu tur tas viss notika, jo kaut kad vasarā pati tur reģistrējos.. Ja nemaldos - ir vajadzīgs facebook konts un tad caur to var piereģistrēties. Mani nezkāpēc ļoti ilgi nereģistrēja :D līdz beigās sapratu, kas tas laikam tāpēc, ka varbūt viņi uz inbox e-pastu skatās kaut kā aizdomīgi :D Lai nu kā - pēc kādas nedēļas gaidīšanas saņēmu apstiprinājumu. Un kad jau esi reģistrējies - tālāk viss pa vienkāršo - var veidot savus "boards" pa tēmām, "repin" jeb padot tālāk citu bildes (attiecīgi ielikt savā "boards") vai atzīmēt ar "like". Ielogojos tur ar to pašu e-pastu, kas man facebook, bet parole ir cita. Nu tas tā - laikam īsumā arī viss. Būs laikam man blogā jāaieliek kaut kāds Pinterest sīkrīks.. man domāt, ka tas viss kaut kā linkojas kopā :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Cik forši!Mani momentā piesaistīja tie pogu darbi!ja vēl izdodos kādu maciņam tīkami pogu noliktavu uziet,kur tās vairumā var iegādāt,tad būtu pavisam jauki!Un mīligi izskatījās arī tie glāžu kājiņu pēdu sildītāji!;)
Jā,man jua ar tīk " ieraut" savos krājumies super jaukās mīļās idejas!:))