Lapas

ceturtdiena, 2011. gada 8. decembris

Pašai SAVS Enģelīc

Kaut kā spontāni, kaut kā neplānoti, kaut kā pavisam pēkšņi radās man šāds brīnums :)


Jau ļoti sen gribēju izmēģināt šo drāšu locīšanu, bet nu nekādi nepietika drosmes to realizēt, jo nebij īsti kam pajautāt, kā to pareizi jādara utt. utjp. Tomēr mirkļa vājuma burvība ir tajā, ka nekādi padomi tai brīdī nav vajadzīgi un nekādas atrunas (vienalga - loģiskas vai absurdas) nenostrādā - vienkārši ņem un pamēģini :)
Un šitāds mīļums! Man pašai SAVS Sargenģelis :) ... ar sirsniņu, saprotams (bez tās nekādi :D) - košu un mirdzošu, tīru, kādu vien enģelis spēj saglabāt...



Katram savu Sargenģeli satikt un noturēt vēlot,

11 comments:

Agnese teica...

Es pat teiktu, ka ĻOTI pat simpātisks Tavs sargeņģelis! Man ļoti patīk:)

Irēna teica...

Skaists un mīļš! Apbrīnoju, kā tādu var dabūt gatavu!

Madara teica...

ļoti skaists. locījumā tik jāļaujas fantāzijai un var saskatīt tik daudz - enģeli, Tava vārda pirmo burtu, bezgalības simbolu 8. :))) super izdevies darbiņš :)))

Aija Elliņa teica...

Nav ko piebilst- skaisti!

Inga teica...

Skaists un iedvesmojošs eņģelītis! Un sirsniņa...:))) Brīnišķīgs Tevim sargātājs!

Sandra Spu teica...

Brīnišķīgs enģelītis....

Sixspārne teica...

Skaists un sirsnīgs Tavs Sargeņgelīc sanācis. :) Acīmredzot - bija īstais laiks, lai tas taptu, pareizā noskaņa un iedvesma. :)

agnese teica...

Burvīgs sargenģelīts :)

Zkss teica...

Uh, ku smuks sanācis! Tieši tāds-pa īstam un var uzreiz to redzēt!

Inese teica...

Paldies, meitenes - tai enģelītī ir kaut kas tik valdzinošs, ka man tā vien gribas viņu ņurcīt, skatīt un just tuvumā :)
Šajā darbiņā varu teikt godīgi, ka manu roku vadīja kaut kas cits, ko es nekontrolēju. Skaidri zinu, ka nemāku ar drātīm tikt galā, tai brīdī nebija laika ne domāt, ne darīt ko tādu, bet tas iekšējais kliedziens bija tik neizturams, ka vienkārši paņēmu drāti un ļāvos tam, kas notiks :))) Mistika!!!
Madara - es pat neievēroju tās zīmes, bet tur patiešām ir gan mans burtiņš, gan bezgalība. Nu esmu pavisam pārliecināta, ka tas patiešām ir MANS Enģelīc!!!

dace teica...

mīļš tāds!!