Lapas

svētdiena, 2012. gada 29. janvāris

Biznesa komplekts


Kādā brīvbrīdī nolēmu tikt vaļā no ļoti seniem kamolīšiem, kam normāla pielietojuma jau vairs nebūs, jo tie patiešām ir nokalpojuši savu laiku - tā tapa neliels biznesa komplektiņš jaunai dāmai: maciņš kartēm, maciņš telefonam un ķipa breloks, kas beigās ir vienkārši mīļš mošķītis :)

Esmu dīvaina, jo nespēju izmest e-talonus, kā arī termiņu vai aktualitāti zaudējušās kartes - atstāju rotaļām meitiņai, jo bērniem taču tik ļoti patīk oriģinālās lietas, nekā kaut kas pielāgots :) 
Brūnās dzijas kamolīts ir manu pirmo skolas adījumu dzija, kas tik no tās nav tapis... Bet nu jau daudzus gadus kamolītis bija "iesēdies" mazkamolu kaudzē. Šoreiz gan viss izlietots līdz pēdējai kripatiņai :)


Oranžās dzijas kamolītis ir vēl senāks - tas ir no manas mammas krājumiem (varbūt kāds atceras, ka varenajos padomjlaikos bij tādi rokdarbnieču veikali, kuros varēja nopirkt trikotāžas izstrādājumu atgriezumus, tos ārdīt un iegūt dziju ar miljoniem mezgliņu :D) - šis nu ir tas brīnums. Visi mezgliņi ir maciņa iekšpusē, man tie pat kaut kādu iemeslu dēļ patīk. To mezgliņu ir tik daudz, ka tie atkārtojas katrā rindiņā un kā jau no adījuma ārdīti, tie ir skruļļaini. Tagad daža laba efektdzija i nestāv balkus tādam efektam :D


Tā kā maciņš "neapēda" visu brūno kamolīti, nolēmu to "izbarot" mazajam mošķītim. Tā tapināšanas vēsture vijas caur maniem pamatskolas gadiem, kad no šīs pašas dzijas taisīju tādus (toreiz tos saucu par "Kuzjām", multenes iespaidā, protams...). Jāatzīst, ka biju pārliecināta, ka nav nekā vienkāršāka kā šis bumbulītis, bet kļūdījos - izrādās, ka meistarība tomēr zūd. Sanāca tik kaut kas līdzīgs maniem bērnības darinājumiem. Un kad jau nesanāca, kā plānots, tad šoreiz arī ar pūkainu ļipu :)))


Nu re kā, visādos veidos pabiju savā bērnībā. Krāsas un dziju sastāvs, protams, ne tuvu nav tādi, kā tagad varu atļauties iepirkt un cakināt savai princesei. Bet šis tāds ar atmiņām un pievienoto vērtību drillējamais variants (baidos, ka nemaz i neizdosies to nodrillēt, jo izskatās makan izturīgs :D) - tā teikt darbam (biznesam). Čiepai ļoti patīk uzkarināt kaklā savu mobilo, ielikt somiņā maciņu un mošķīti un doties uz darījumu tikšanos ar lāčiem, ziloņiem, zaķiem un visiem pārējiem :)))


Glabājam bērnības mīļbrīžus sirdīs :)


13 comments:

Irēna teica...

Ļoti skaists komplekts!!!

Unknown teica...

Komplektiņš ļoti skaists.

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Kuzja man patīk:)

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Kuzja man patīk:)

Hela teica...

Visi darinājumi jauki, bet tas mošķīt's ārpus konkurences. Kuzja ir superīgs! :)

Sixspārne teica...

Mošķītis ļoti simpātisks. Un diedziņi labi sagaidījuši un atraduši savu pielietojumu. :)

Biene teica...

Sākumā domāju, ka darinājumi ir padsmitniecei, jo likās ļoti praktiski, bet mazai dāmai tie varētu ļoti noderēt īstas kārtības uzturēšanai!Un mošķītis ir pasakains!Tagad zinu, kas trūkst manas mazās dāmas bardaciņā!Biznesa komplekts!Un tad kārtības bizness būs ienesīgāks!Lai arī Jums sokas darījumu kārtošana!

Tati teica...

Замечательная идея для карточек! Пожалуй забацаю и себе такое :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Ļoti jauks biznesa komplektiņš tapis mazajai dāmai!:))
Jā, tā reiz ir,ka bērniem rotaļās vairāk tīk izmantot oriģinālās lietas,nekā " košos veikala pakaļdarinājumus" !;)Mēs meitiņai esam atdevuši rotaļām vienu no vecajiem mobilajiem telefoniem,kurš protams vairs nedarbojas.Bet izskatās tak un ir savā ziņā īsts!Bet...nekā,vienalga laiku pa laikam tiek pačiepts mammas telefoniņš!;)

Madara teica...

super komplektiņš :D un Kuzja perfekts ;)

RitaGri teica...

Cik tomēr liela vērtība mammas gatavotajām mantiņām! Un meitiņa to noteikti novērtē - cītīgi izmantodama.
Es te nesen arī noskatījos uz tādiem maziem kamolīšiem...

Anna teica...

Nu, tava biznesa dāmīte ir safrišināta kārtīgi! Ļoti vispārākajā pakāpē...Un tas mīļums!

dace teica...

Dīvainīšu pasaule! man ar tādas lietas krājas, bet tik smuki tomēr man nesanāk ieviest kārtību... daudz ko mācīties!