Lapas

trešdiena, 2012. gada 4. janvāris

No sirds uz sirdi dāvināts...

Kaut kā pēkšņi, nemanot ir aizsācies jauns gads, bet es attopos virtuālos parādos līdz matu galiņiem - pilnīgi šausmas pārņem, cik daudz pa pagājušo gadu neesmu paspējusi izdarīt!!!

Viens no parādiņiem ir manas dāvaniņas publiska atrādīšana - uz Ziemassvētkiem saņēmu no Lauras mīļu un siltu dāvaniņu


Mans Rūķis bij sarūpējis maigi romantisku zieda piespraudi, brīnumjauku apsveikuma kartiņu un siltu, mīkstu, pasakainu šalli (jebšu tā saucamo loop). Jāatzīst, ka šāda aksesuāra man vēl nav bijis un mazliet jāapgūst tā lietošana :)))


...nu re ku vēl palielīšos bildītēs :)))


Paldies, Laura, par skaisto dāvanu - saņēmu to laicīgi, tik nebija laika sabildēt (manā aktuālajā dienas daļā ir jau tumšs :D)

Vēl viens virtuālais parāds ir savilkt kopā Ziemassvētku brīnuma bilanci, kas šogad varētu izvērsties par mega pasākumu, jo Rūķu bija padaudz :))) Zinu, ka vēl visas dāvanas nav nonākušas līdz savām jaunajām mājām, tāpēc šo parādiņu varu atlikt uz kādu brītiņu, bet atskaitīte būs, lai varam vēlreiz kopistiski papriecāties par bagātīgo Ziemassvētku un Jaungada ražu :)



5 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Nu atkal skaistas dāvanas! Paldies, Inese, ka jau otro gadu uzņemies šo visu organizēt. Šis ir ļoti jauks un sirdi sildošs ''pasākums'' :)

Sandra Spu teica...

Pievienojos Aijai - paldies, Inese, par jaukā pasākuma organizēšanu. Man sen nebija bijis tik pozitīvi satraucošs dāvanu gatavošanas laiks.

Inga teica...

Skaistas un mīļas dāvanas! :)))
Man šķiet, ka organizējot šo apdāvināšanās pasākumu Tu pati esi mazliet kā Ziemassvētku Rūķite!:)) Mīļš paldies, ka Tu to dari! :)) Cerams arī šogad!!!! :))

Inese teica...

man prieks, ka jums prieks :) - tāds jau bij mērķis šim pasākumam - gūt bērnišķīgu brīnuma gaidīšanas prieku sev pašām :)))

agnese teica...

Man prieks, ka Tev patīk :)