Lapas

otrdiena, 2012. gada 28. februāris

Mana Skaistule - brunete / Моя Красотка - брюнетка

Atskaite Nr.2 KP "Manu sapņu lelle"


Mana meitene ieraudzīja dienasgaismu :)
Моя девочка увидела дневной свет :)


Frizūra "Pamodini mani četros" :)))
Причоска  называетса "Разбуди меня в четыре" :)))

Sākumā biju pārliecināta, ka matus darināšu no atlasa lentām, jo biju iecerējusi, ka man būs rudmate. Bet tad atcerējos, ka kaut kur kastē mētājas Tiimari iepirkti leļļu mati (kādai no bērna ballītēm bija paredzēti, bet tā arī netika izmantoti) - grēks tos nepielietot. Tā no plāniem mazliet atkāpos un man tapa brunete!
Сначала была уверена, что волосы будут из атласной ленты, потому как хотелось мне рыженькую. Но потом вспомнила, что где-то в коробке лежат уже давно закупленные кукольные волосы (были предназначены для детского праздника, но как то не использовались) - грех ими не воспользоватса. Так мои планы поменялись и сотворилась брюнетка!


Frizūra sanāca grūti savaldāma - ķemmēju un skrullēju un no sirds jutu līdzi frizieriem, pie kuriem ierodas šādu matu īpašnieces ar vārdiem: "Gribu tos iztaisnot" :)
Прическа получилась трудно обуздаемой - расчёсывала и накручивала и от всего сердца сочувствовала парикмахеру, к которому приходят владельицы таких волос со словами: "Хочу их выпрямить" :)


Katrā posmā šķiet, ka nu jau grūtākais ir garām - 1.posmā tā noteikti bija pildīšana, likās, ka nekas sarežģītāks vairs nebūs, 2.posmā tā bija matu šūšana - pa mazai šķipsniņai šuvu klāt, kamēr visu šo mudžekli izveidoju... Bet nākamais ir vispār neiespējamā misija - tai mazajā sejiņā uzzīmēt acis!!!
Uzreiz atzīstos, ka nekad neesmu lietojusi akrila krāsas (bez tam, man nav tekstilkrāsas, bet kaut kādas, nezin kādas), nekad neesmu zīmējusi sejas, jo no skolas laikiem atceros, ka NEMĀKU tās zīmēt!
Bet kur ta vairs liksies no zemūdenes... Vakar vakarā ķēros klāt - izmēģināju uz auduma, sapratu, ka ota man ir nekam nederīga un arī zīmētājs no manis ne visai... bet kaut kas tapa :) Izmēģināju arī otru variantu - tikai ar melnām acīm. Bet es tak grūtību nebaidos, tomēr zīmēju zaļās :)
Actiņas zīmēju pēc šī apraksta. Protams, uz šīs mazās sejiņas tās nebūt neiznāca tik skaisti, kā gribējās...
На каждом этапе кажется, что самое трудное уже позади - в 1-ом этапе это было, конечно же, набивка, казалось, ничего труднее не будет, во в 2-ом этапе - пришивание волос - пришивала по маленькими щепотками, пока эту путаницу создала ... Но дальше это вообще невыполнимая миссия - нарисовать на этом малюсеньком личике глаза!
Сразу признаюсь, никогда не пользовалась акриловыми красками (кроме того, у меня не текстильные, а какие-то, не знаю какие), никогда не рисовала лиц, поскольку со школы помью, что НЕ УМЕЮ их рисовать!
Но где ж ты денешся из подводной лодки... Вчера вечером занялась искусством - попробовала сначала на ткань, поняла, что кисть у меня невчёмная и художник из меня никакой... но кое-что получилось :) Был у меня ещё и второй вариант - с черными глазами. Но я же трудностей не боюсь, рисовала зелёненькие глазки :)
Глазки рисовала по этому описанию. Конечно, на этом маленьком личике они получились не такими красивыми, как хотелось...


Matus izdevās savākt kādā kompaktākā veidā, izskatās, ka frizūra tāda arī paliks, jo neko citu nespēju iedomāties. Mati ir tik smagi, ka lellītes galviņa tiek liekta atpakaļ - izskatās, ka meitenei deguns gaisā aiz lepnuma par sevi :)
Волосы удалось собрать в более-менее компактную форму, похоже, что прическа останеться такой, просто ничто другого не могу себе представить. Волосы такие тяжёлые, что у куколки голова наклонена назад - похоже, что девушка зазналась, задернула нос от гордости :)





Lai arī nav izdevies, kā gribējās, tomēr - esmu pārspējusi pati sevi. Priekš pirmā mēģinājuma ir pat ļoti labi :)
Хотя и не получилось, как хотела, но всё таки - я превзошла сама себя. Для первого раза очень даже хорошо :)


"Spogulīt, spogulīt, saki man tā..." - izskatās, ka meitene pati sev tīri labi patīk :)))
«Свет мой, зеркальце! скажи, да всю правду доложи..." - похоже, что девушка сама себе по душе :)))


28 komentāri:

Unknown teica...

...ļoti skaista lelle tev top, domāju, ka viņa pati jau to ir novērtējusi spogulī...

Diāna teica...

Daile! Nu, tagad nemoki tautu un kleitas, kleitas, kleitas! Ciku caku caku! (Vēl piezīmēšu, ka man ļoti patīk, ka Tu arī krieviski raksti - es krieviski lasu lēni, un man ļoti patīk Tavs stils.)

Unknown teica...

Инесса, девочка твоя умопомрачительна!!! От кавалеров отбоя не будет!!! Личико прелестное!!! А причёска - мне такой и не мечталось))). Можешь рассказать, как ты вшивала волосы?

Pai! teica...

Wow!!! Sejiņa izdevusies pat ĻOOOOTi laba!!! un tajā bildē, kur viņa no sāniem - tas dupsis ir varen seksīgs :) Tev ļoooti skaista lelle ir! ar nepacietību gaidīšu nākamo darba kārtu!

Daiga teica...

WOW!!!!!!!
Kāda skaistule, tās acis, tās acis!
Un matiņi tik grezni, tik dzīvīgi. Un viss pie lietas, pašapziņa un daiļums!

par tiem etapiem un izjūtu, ka smagākais aiz muguras, ai kā tevi saprotu :DDD

Madara teica...

nē nu šitās avantūras, es i beigts un pa galam. :D
super madāma. tik gracioza, tik lepna. tiešām izskatās ka savu vērtību jau apzinās. :)))

Sarkanā Biete teica...

Nu ja Tev ar pirmo reizi sanāk šitāds skaistumes, tad kas tur būs tālāk?:):) Ļoti skaista jaunkundze:)Un tie mati, tie mati - par tādiem tik pasapņot....

Marina Gridasova teica...

Инесса, кукла - просто улет! И грива волос шикарная, и лицо.... А уж когда оденется - вообще отбою от кавалеров не будет ))))

Жанна teica...

Ооо, Инесе, какая ты молодчина! Куколка настоящая красавица! А ножки, талия, прическа, глаза- смотри скоро женихов будешь с лестницы спускать)))
Представляю, как все шикарно будет в наряде.

andrasballe teica...

Ak, cik skaista.. tie mati ir tik iespaidīgi.. un sejiņ nu nepavisam neizskatās tāda it kā Tu nekad nebūtu zīmējusi.. apbrīnoju šos projektu un ideju kopumā :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Tev patiess īsta skaistule tā dāmīte izdevusies!!!Man patīk!:))

Sandra Spu teica...

Es ar būtu lepna, ja man būtu tāāādi mati, acis un krūtis! :) Mani lelles vienmēr baida ar to procesu - acu zīmēšana, jo es arī nemāku zīmēt acis, bet tev sanāca lieliskas. MAn prieks, ka zaļas, jo manā zaļacu pulciņā nu vēl viena dalībniece....

Людмила teica...

Красивое личико получилось! Поздравляю с удачным прохождением 2-х этапов. Теперь не терпится посмотреть на наряд :-))) и вообще на готовый образ :-)))

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Tu tādu terminu kā "es nemāku" i nedrīksti lietot:)

Plūmīte teica...

Brīnišķīga daiļava! Un tie mati! Mati kā nārai. Ja neredzētu garās kājas, būtu pārliecināta, ka tā ir nāriņa.

Inese teica...

Paldies, paldies - lellīte jau nepacietīgi mīņājās, gaidot kleitiņu :)
Diān, es jau gan nezinu, cik pareizi rakstu, bet krievu valoda man patīk (tā gan laikam skaļi nedrīkst teikt...)
Pai - viņa jau man vispār tāda varen seksīga beibe padevusies :)))
Par tām acīm, meitenes, ir tā, ka tas aprakstiņš ir tik izsmeļošs, ka vienkārši "tupa" jādara pa soļiem - un tad kaut kas šitāds sanāk :)
Mati ir mazliet pa biezu, grūti savācami, drusku pārcentos :)

Inese teica...

Спасибо, девочки, старалась, как могла :)
Leviana - волосы вышивала по Твоему примеру, только не полосами, а по спирали в центр (но также швом "назад иголку"). Резала пряди разной длинной, каждую складывала пополам и пришивала, сначала брала по 3 пряди, потом по 2, а закончила уже с одной (золотая середина - могла всю головку с двумя прядями прошить)

Laine teica...

AMD ( no OMG)!!!

Nu, bet tas ir tik ļoti "Inesīgi"! Paņemt grūtu, smalksmalku detaļu darbu, uztaisīt dievīgus matus ar puķēm ( es maksātu daudz, lai man tādu pričeni uztaisītu ), visu izdarīt perfekti un tad pribedņatsa, sak, nemāku to un šito :D

WOW... Man vienkārši trūkst vārdu. Nē, netrūkst gan, īstenībā - tie pup.. nu krūtis patiesībā ir pirmais, kas acīs lec :D
un tad protams tas skurpulozais darbs!

Kleitu studijā!

Inese teica...

Jā, Laine, apkaunos... Mans attaisnojums ir vienīgi tas, ka pirms ķeros klāt kaut kam jaunam, patiešām domāju (pat ticu!), ka es neko tādu nemāku un nevarēšu :)))
Centīšos turpmāk laboties un dažas liekvārdīgas frāzes izlaist :D
A kleitas vēl nav - tā iecerēta tik grandioza un sarežģīta, ka jau sēžu pie piegrieztnes un domāju dot atpakaļgaitu, izveidojot kaut ko tuč-tuč vienkāršāku :)))

mir teica...

wow!!

Лутра teica...

Девушка шикарная!
Прическа - уух! Красоты неземной!
И личико очень милое получилось)

dace teica...

pievienojos sajūsminātajam pūlim un noelšos vien!

Unknown teica...

Ļoti skaista lellīte! Un mati burvīgi! Vēlāk varbūt taps Skaistulei vīrs?:)

santini teica...

Nu krasavica!!!!!!!! Inesīt' Tu esi tik talantīga!!!! Nekādu šaubu....
Ļoti skaists darbs....
Bārbija ir izkonkurēta Mis Lelle konkursā!!!! Garantēti!

Inese teica...

Спасибо :), paldies :)
2SiStErS - ar to leļļu vīriņu ir tā, ka redzēju arī tādam piegrieztnīti, bet skaidri apzinos, ka ar vīriešu apģērba šūšanu noteikti netikšu galā, tā ka pagaidām dāmai vīriešu sabiedrība nespīd :)))
Santini - nu Tu mani salielīji :) Šīm lellēm otrs nosaukums, starp citu, ir lupatu Bārbijas (nu labi "tekstilBārbijas :D)

LoveVN teica...

Инесса, твоя куколка кого хочешь с ума сведёт своей красотой!!! :-)

Iveta teica...

Man trūkst vārdu:)

Ksulya teica...

Прическа и лицо получились замечательно! И не скажешь, что это первый опыт.
Я хорошо рисую, но лицо получилось весьма посредственно.
Про краски. Акрил для ткани отличается от обычного тем, что при высыхании он более эластичен. Лицо такой маленькой куклы, можно и обычным акрилом рисовать. Лишь бы не тем, что для шёлка, он растекается, для него кукольное лицо надо грунтовать.