Lapas

svētdiena, 2012. gada 5. februāris

Mēs visi nesam sevī labestības asnu

"Ja jūs izkopjat līdzcietīgu, sirsnīgu un laipnu attieksmi, jūsos automātiski atveras iekšējās durvis. Caur šīm durvīm jūs varat daudz vienkāršāk komunicēt ar citiem cilvēkiem. Jūs atklājat, ka visas cilvēciskās būtnes ir tādas pašas kā jūs, un jūs jau iepriekš jūtat, kas spējat ar viņām saistīties. Tas jūs apvelta ar draudzīgu garu. No tā brīža jums vairs nav jāizliekas, jūs esat brīvi no bailēm, šaubām un nedrošības. Turklāt, tas rada pret jums uzticību no citu cilvēku puses."
/Dalailama/


Šodien ar Mokku noplosījāmies pa Spici - nē, ne jau šopingojot, vienkārši bijām kopā ar daudz sirsnīgiem un jaukiem cilvēkiem un suņiem :)))

Atkal un atkal varu lepoties ar savu absolūti gudro, mīļo un skaisto suņmeiteni. Viņa ir tik lieliska ...par ko tādu Dieva dāvanu esmu izpelnījusies...

7 komentāri:

Sarkanā Biete teica...

Pastāsti man tumsonītei - kas tas bija par pasākumu? Tev patiešām ir skaista suņu meitene:) Eh, uzvilka nedaudz skumjas pēc manas vecās suņu draudzenes:(

Anna teica...

Mokka ir burvīga, vienkārši burvīga, burvīga, burvīga...Sveiciens no mūsmāju Rūda!

Inese teica...

Bietīt, tas bija labdarības pasākums Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmei, te būs vairāk info:
http://ulubele.blogspot.com/2012/02/sunu-parade-spice.html
http://ulubele.blogspot.com/2012/02/aicinam-uz-sirsnigu-un-gimenisku.html
http://www.ulubele.org/lv/home/esi-suna-draugs/
Anna, paldies par sveicieniem, nodošu Mokkai :)

Elīna Šimkus teica...

Inesīt! Dieviņš zināja, uz kurām mājām nosūtīt Mokku :)
Priecājos līdz ar jums abām!

Sixspārne teica...

Skatos un secinu - ka Jūs abas viena otrai tik ļoti piestāvat, ka Jūsu satikšanās bija vienkārši lemta. :) Skaistas abas meitenes! :)

Inese teica...

Jā, Elīn un Sixspārnīt - tur nu Liktens (vai Dieviņš) ar mani izspēlēja feinu triku, tā pēkšņi noliekot mani aci pret aci ar šo brīnišķīgo suni, kas it visā ir MANS SUNS :)))

Inga teica...

:))) Varbūt Mokka saka - tā it visā ir mana Meitene! :)))