Lapas

sestdiena, 2012. gada 7. aprīlis

Īstais dzīves aicinājums

Paretam patīk man tomēr padarīt kaut ko, kas nav obligāto darbu sarakstā - tā teikt atslābt...
Pateicoties Tati, atkal ielīdu testu valstībā :) Nu dikti feinu sevis aprakstu saņēmu, pilnīgi muguriņa saniezējās, ka tik spārniņi neaug :)))
Godīgi sakot, biju pārsteigta, jau bildi ieraugot vien... jo atbildes nebūt nebija tās pieticīgākās, biju gana godīga attiecībā par savām patiesajām vēlmēm un sapņiem (un TE jau arī redzams, ka sapņoju es par skaisto, neaizsniedzamo, sadzīvei nederīgi grezno) - gaidīju ko cēlu, nezināmu, kaut ko no radošās, mākslinieciskās puses, kaut ko SEV mīļajai, bet saņēmu šādu savu īsto aicinājumu, biju pat mazliet vīlusies :) Bet nu smuks raksturojums, nav jau tā, ka man nepatiktu :D
Bija patīkami iejusties "baltajā lapā" un domāt par savas dzīves aicinājumu tā, it kā nebūtu vēl ne diplomu, ne darba, ne plānu nākotnei. Ja kāds vēl grib pamēģināt - TE ir tas tests, nez kas jūs būtu, ja varētu no jauna izvēlēties savu dzīves ceļu?

Мой результат теста
- Благотворитель.

Добрые люди – не редкость. Но куда меньше тех, кто реально способен оказать помощь нуждающемуся, протянуть руку упавшему, поддержать отчаявшегося и подбодрить опечаленного. Вы как раз из числа этих немногих, и от вашего стремления и умения творить добро этот мир становится светлее и лучше. Вам не важна благодарность, вы не требуете платы. Вы «творите добро и бросаете его в воду», при этом организуя процесс так, что помощь действительно доходит до своих адресатов, а это – большой талант, изнутри озаренный и согретый вашим большим сердцем.




Šodien, ietekmējoties arī no citu rezultātiem, nolēmu pamēģināt vēl vienu reizi - tikai nu jau bez radošām ciku cakām, bet atbilstoši manai esošai profesijai. Tā jau ir, ka man ir divas paralēlas dzīves. Un re kas sanāca tai otrajā :)))

Мой результат теста
- Политик.



По всей вероятности, вы мыслите глобально и стратегически, умеете брать на себя ответственность и уверенно смотрите в будущее, потому что твердо знаете, что зависит оно от вас. Добавим немного хитрости, массу гибкости и дипломатичности по вкусу – и вот перед нами политик, которым вы вполне могли бы стать. Даже если вы сейчас не сидите в кресле президента, ваши таланты всегда найдут применение в различных общественных организациях, а там – как знать… Может быть, однажды вы действительно сможете изменить жизнь страны к лучшему?


Ej nu saproti, kas es gribētu būt un kas es esmu - vai es jau esmu tāda, kāda gribētu būt, vai tomēr gribētu būt cita un tad atkal gribētos atpakaļ būt tādai, kāda esmu??? Un vai es vispār būtu es, ja negribētu būt, kas būtu???
Dzīve ir viena sarežģīta padarīšana:)

4 komentāri:

Irēna teica...

Inesīt, paldies (kārtējais!:) () par šo adresi! Tiešām interesanti!
es izrādījos -творец ! (negribu teikt, ka esmu pārsteigta :):)

Vi teica...

Aizrāvos un arī man lielais pārsteigums...tieši tāda pati bilde kā tev :)

Madara teica...

jā feins testiņš. es irzādos esmu - meistars :D

Inese teica...

:))) mūsu lokā jau laikam to vien var gaidīt - vai nu radošas, vai labdarības izpausmes :)))
Irēn, par Tevi gan nebrīnītos, ja būtu Labdaris ar lielo burtu (izskatās, ka radošais tomēr ir guvis virsroku :D)
Vi - saprotu Tavu pārsteigumu, jo tai testā lai nu ko gaidītu rezultātā, bet šis ir visnegaidītākais :)