Lapas

svētdiena, 2012. gada 13. maijs

Mamma mūža garumā

Mammas loma meiteņu dzīvē ir īpaša. 
Bērnībā mums ir mammas, kuras mīlam un kuras mūsu dzīvē ir nozīmīgas un mīļas :)


... un tad mēs pašas esam mammas. Kaut kādā veidā šī loma kļūst dominējoša, reizēm aizēnojot sievietes lomu. Bet cik ļoti gribētos māmiņdienā saņemt vienu mīļu paldies no vīrieša, kurš kaut kādā dzīves brīdī ir piedalījies procesā, kas mūs pārvērš par mammām :)))



Šī dziesma man ir ārkārtīgi mīļa kopš pirmās reizes, kad to dzirdēju. Un laimējās man to dzirdēt M.Bojarska koncertā Ogrē daudzus, jo daudzus gadus atpakaļ - viens izcils aktieris - ticu katram vārdam, ko viņš dzied :)

8 komentāri:

Sandra Spu teica...

Bajarskis sasildīja manu sirdi un saraudināja...

Inese teica...

Kā es Tevi saprotu, Sandra - mani ar neatstāj vienaldzīgu :)))

Aija Elliņa teica...

Priecīgu šo dienu, Inese!

Sarkanā Biete teica...

Man šorīt brokastīs bija kafija, omlete un ...asariņas:) Mani Bojarskis arī saraudināja:)Paldies, Inesīt, ka atgādināji par šīm jaukajām dziesmām! Lai arī Tev jauka šī diena!

Madara teica...

ak, ši skaistā filma "Mamma". kā es bērnībā fanoju par to, un joprojām mīļa un tuva :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Sveicieni Tev,Inesīt!Jā,šī diena patiess ir jo īpaša!Atceros kā bērnībā ik gadu māmiņdienā iepriecināju savu māmiņu,skrienot rīta agrumā,vēl pirms viņa modusies,lasīt puķes netālajā graviņā;gatavojot apsveikumus un vēlāk jau pašas rokām ko meistarojot!
Un ir tik aizkustinoši mīļi tagad saņemt pašai savu bērnu gatavotās pārsteigumdāvaniņas:))
Būt par mammu ir kas īpašs!!!

Inga teica...

Tik mīļi un sirsnīgi!:)))
Lai Māmiņdienas burvība tiek piedzīvota ik pa mirklim:))

Daiga teica...

Vakar neiespēju ierakstīt... šī Bojarska dziesma ir kas unikāls (patīk arī par Golubku), fanoju kopš pusaudžgadiem, kad to skandinot, sapņoju, ka man būs puika un meitene un ka mīļotais vīrietis, ko tādu man veltīs :)

Skaista dziesma bezgala!
Un krievu ekranizācija pasakām ir vienreizējas, arī es joprojām jūsmoju par šo ar 7 kazlēniem, dikti patika un patīk joprojām, vajadzēs savām knīpām parādīt, nu jau sapratīs :)