Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 9. augusts

Karaliene Roze / Королева Роза


Tradīcijas nemainot - arī šogad tomēr nolēmu piedalīties Tekstilmozaīkas festivālā - nu kā gan nepiedalīties, ja šī gada tematika ir "Ziedu tango" :)))
Не изменяя традиции - и в этом году всё таки решила принять участие в Фестивале лоскутного шитья - ну как не участвоватьесли тема в этом году "Танго цветов" :)))
Sāpošiem pirkstiem, ar mammas palīdzību tomēr pēdējā brīdī gatava bij - pēdējā dienā pirms darba nodošanas, abas ar mammu sēdējām katra no savas puses un tik šuvām un šuvām, tā ka raibs gar acīm :))) Protams, ka arī šogad nosolījos sev nākamgad vairs nepiedalīties... Bet zinu tak, ka atkal būs tēma, kas neļaus palikt maliņā...
Закончила буквально в последнюю минуту и то только с помощью своей мамы - в последний день с мамой сидели по обе стороны этого чуда и шили и шили, аш в глазах потемнело :))) Конечно, и в этом году поклялась себе в следующем году больше не участвовать... Но я ведь знаю, что снова будет тема, которая не позволит мне остатся в стороне...

Mani iepriekšējie darbiņi / Мои предыдущие работы:
- Tekstilmozaīkas festivāls 2011 / Фестиваль лоскутного шитья 2011

Ieslēdzam mūziku noskaņai :) 
Включаем музычку для настроения :)


Bet nu par galveno - te nu ir Karaliene Roze (izmērs 105 x 130 cm), kas jau aizdevusies uz Ziedu tango un sestdien, 11.augustā no plkst.12.00 KC "Iļģuciems" (Rīgā, Lidoņu ielā 27) gaida visus interesentus uz Tekstilmozaīkas festivālu 2012. Ir vēl neliels noslēpumiņš, kas būs redzams uz vietas izstādē :)))
А сейчас о главном - вот моя  Королева Роза (размер 105 х 130 см), которая уже прибыла на Танго цветов и в субботу, 11 августа с 12.00 в Центре культуры Илгуциемс (г. Рига, ул. Лидоню 27) ждет всех на Фестиваль лоскутного шитья 2012. Есть ещё маааленький секретик, который можно будет увидеть на выставке :)))


Rozes otra puse arī izdevusies tik labi, ka pat grūti izvēlēties, kura puse daiļāka - fasāde vai dupsis :))) 
Обратная сторона Розы удалась так хорошо, что трудно выбрать, какая из сторон красивее - фасадная или задняя :)))



Vēl daži saulaini iespaidi :) 
Еще несколько солнечных впечатлений :)





Ja iznāk laiciņš, nudien iesaku turp aizbraukt un ienirt daiļajā tekstilmozaīkas pasaulē - izstāde būs apskatāma līdz 19.augustam, plkst.15.00 
Если есть возможность, рекомендую посетить эту выставку и погрузиться в прекрасный мир лоскутков - выставка будет открыта до 19 августа, 15.00
 

Vairāk informācijas par pasākumu skatiet Tekstilmozaīkas biedrības mājas lapā.
Более подробная информация на сайте общества "Лоскутное шитьё Латвии".

8 komentāri:

Irēna teica...

Kur Tev visam pietiek laika? malacis!

ceita teica...

Roze ļoti skaista, un dzeltena roze vēl JO skaistāka. Loti rūpīgs darbiņš! Bet tā īsti nesapratu , kas tas ir? Dekors, aplikācija vai noslēpums?

Inese teica...

Paldies, meitenes :)
Irēn, ar laiki ir pavisam švaki, bet ja ar zobiem un nagiem to neizraušu, tad nebūs un nepietiks nekam :)))
Ceita - tā kā divas segas man jau ir un pagaidām vēl kādu neprasās, šoreiz tas ir sienas dekors :)

akvamari28 teica...

Fantastiska roze!:))

Unknown teica...

Cik skaisti, žēl, ka nebūs iespējas apmeklēt izstādi...

Inese teica...

Aggie - gan jau kaut ko sabildēšu un atrādīšu tepat :)

RitaGri teica...

Izlasot ziņas sākumu ziņu sarakstā, nodomāju, ka tas ir kārtējais skaistais ziediņš ziedu projektā. Bet ..tas ir zieds! un citā projektā... Žēl, ka neizdosies apskatīt dzīvajā, jo Rīgā būšu vēlāk, bet ceru ar citām bildēm redzēt arī pārējos izstādes darbus.
Atmiņas atsvaidzināšanai papriecājos par iepriekšējiem darbiem!
Lai veicas izstādē!

Klēra teica...

Inese, skaista roze. Šodien tieši biju izsādē un šis darbiņš piesaistīja manu uzmanību. Nemaz nezināju ka tavējais. Skaisti, ļoti skaisti!