Lapas

otrdiena, 2012. gada 21. augusts

Līvija Bērziņa / Ливия Берзиня


Tā mēs svinējām Rīgu kaligrāfiski :)))
Так мы праздновали Ригу калиграфически :)))


Vasaras sākumā gadījās man sapazīties ar Līviju Bērziņu, jo tomēr saņēmos un pieteicos kaligrāfijas kursiem, par kuriem jau labu laiciņu sapņoju :)
В начале лета мне довелось познакомится с Ливией Берзиньш, так как всё таки созрела на курсы каллиграфии, о которых уже некоторое время мечтала :)
Gaidīju stingru kundzīti, kas ar lineālu sitīs pa pirkstiem, ja kas nesanāk... bet sastapu sirsnīgu, atsaucīgu sava amata meistaru, kas nežēlo nodot savas zināšanas un pieredzi visiem, kas tik ir gatavi to ņemt pretim :)
Ждала такую строгую дамочку, которая бёт линейкой по пальцам, если что-то не получается... А встретила душевного, отзывчивого мастера своего дела, которая готова передать свои знания и опыт всем, кто готов это принять и учится :)

Pateicoties Līvijai, esmu ierauta kaligrāfu pulciņā, sapazinusies ar burvīgiem cilvēkiem (atcerieties to mistisko dzimšanas dienas ballīti "Starp savējiem"??? - tā bija tā vienojošā nodarbe, ko minēju :D)
Благодаря Ливии, я познакомилась с прекрасными людьми (помните таинственное день рождение "Среди своих"??? - это и было то объединяющее занятие, о котором я упомянула :D)

Te arī es darbībā - aptrakušu skatienu :))) Tai dienā bija ārprātā grūti tikt galā ar visiem bērniem, kas nāca un gāja, katram parādīt, kas ir spalva, kā to iemērkt tušā, kā rakstīt... brrrr :)
А вот и я в действие - с обезумевшем взглядом :))) В этот день было безумно трудно справится со всеми детьми, которые приходили и уходили, каждому показать, что такое перо, как его держать, как взять тушь и как писать... брррр :)


Še-ku, re-ku vēl kādā fočikā esmu tikusi :)))
А вот ещё в чей то фотоапарат попала :)))





5 komentāri:

Irēna teica...

malacis, ka saņēmies!

Diāna teica...

Brīnišķīgi! Es arī jau sen gribu, bet, cik Tu esi rūpīga un akurāta visos savos darbiņos, tik es esmu ķep-ļep, ka tik ātrāk. :) Tā ka man to kaligrāfiju gribas laikam jau drīzāk rakstura audzināšanas nolūkos.

Tu esi fantastiski skaista sieviete. Tev biežāk jāliek blogā savas bildes.

Aija Elliņa teica...

Līvija ir fantastiska un viņas darbi arī! :)

Inese teica...

Diān, Tu mani mulsini - ja godīgi, es tik nelāgi izskatos bildēs, ka man jau ļoti daudzus gadus tādu nemaz i nav vairs :))) līdz ar to, nav arī ko te ielikt...
Par kaligrāfiju jāsaka, ka man arī gribas ātrāk dabūt gatavu tekstu, bet viss ir šķībs un greizs - tad ar prātu it kā saprotu, ka nedrīkst steigties, ka katrs burtiņš jāizzīmē, a roka ta dara pa savam - sasteidz un sanāk tik ķep-ļep :) Tā ka es arī ļoti cīnos ar sevi :)))
Aija, man Līvija savus darbus mazāk rāda, viņa tagad vairāk lepojas ar savu audzēkņu darbiem - un tie arī ir fantastiski!!!

Anonīms teica...

Inese, vai varat lūdzu iedot līvijas telefonu vai jebkādu kontaktinformāciju, jo es vius internetu esmu kājām gaisā apgriezusi, lai to atrastu, bet nekādi. Tagad uzdūros Jūsu blogam. Es vēljoprojām sapņoju par kaligrāfijas kursiem. :) aneteu@inbox.lv
Lai veicas, Anete