Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 23. augusts

Mīla un baloži / Любовь и голуби


... un atkal viens burvīgs notikums, un tam par godu viens albumiņš, kas šoreiz ieguvis nosaukumu no iemīļotas filmas "Mīla un baloži".
... и снова одно замечательное событие и для того один альбомчик, который на этот раз получил название от любимого фильма "Любовь и голуби".

Lūk, mans mīļākais fragments no šīs filmas :)
А вот и мой любимый отрывок из этого фильма :)



Šis albumiņš ir aizdevies prom uz saulaino Itāliju un turpmāk dzīvos Romā (ak, skaistā pilsēta, mans sapnis un atmiņas par tās burvību - nu arī šāda daļa manas dvēseles tur mitināsies :D)
Альбом улетел в солнечную Италию и будет жить в Риме (ах, прекрасный город, моя мечта и воспоминания о его волшебстве - теперь и этакая частичка моей души будет там :D)


Uz albumiņa divi balodīšu pāri - centrā līgava ar līgavaini dūdo kopīgas dzīves sākumu, bet augšējā stūrītī tikpat mīļi divas dūjiņas čubinās :)))
На альбоме две пары голубков - по середине жених и невеста воркуют начало совместной жизни, а в верхнем углу также мило приютились два голубя :)))


Vēl daudz, daudz bildīšu - nu nevaru neko sev padarīt, mīlu savus darbiņus ļoti, ļoti :)))
Ещё много, много фоток - ну не могу ничего с собой поделать, как люблюнемогу своих творений :)))





Šoreiz albumiņam vēl viena pievienotā vērtība - īpašs novēlējums jaunajam pārim kaligrāfiskā mākslas darbā. Atzīstos - tas nav mans darbiņš. Ko tādu var dabūt gatavu tik īsts meistars - Līvija Bērziņa, kas nu jau apmāca arī kaligrāfu jauno paaudzi :)
На этот раз у альбома ещё добавленная стоимость - каллиграфическое искусство - специальное пожелание молодым. Признаюсь - это не моя работа. На такое способен только настоящий мастер - Ливия Берзиня, которая в настоящее время обучает каллиграфии уже следующее поколение :)


Un, protams, arī kabatiņa diskam (vai diskiem), kur saglabāt skaistos mirkļus digitālā formā
И, конечно же, карманчик для диска (или дисков), чтобы сохранить прекрасные моменты и в цифровом виде


... un vēl bildītes :)
... и ещё немножко фотографий :)






9 komentāri:

Irēna teica...

Inese, kā vienmēr apbrīnoju Tavu pacietību, skaisto un rūpīgo darbU1 Burvīgi! ja man kāds sadomās precēties, zināšu, kur griezties...:)

Diāna teica...

Fantastiski. Sarkanās rozes izskatās dzīvas. Tu tik bieži te atrādi tādus krāšņumus, ka rodas pilnīgi nepamatots priekšstats, ka Tu to dabū gatavu vienā mirklī. Cik laika Tev prasa viens šāds vāks?

Una teica...

njā, noņemu cepuri un cieņā noliecu galvu - tāds smalkums un rūpība....

Unknown teica...

Cik skaisti un kabatiņa diskam, cik forši izdomāts...

Laine teica...

Man gluži Diānas jautājums! Cik tev paiet, lai uzburtu ko tik krāšņu?

Kolosāla dāvana!

Unknown teica...

Ļoti skaisti, smalki un viss tik pārdomāts! Ļoti patīk!

Inese teica...

Paldies, paldies, mīļās meitenes :))) Kādreiz man likās, ka visi albumi kļūs vienveidīgi un garlaicīgi, bet šis atkal ir savādāks nekā citi, un man prieks, ka tomēr uzdrīkstējos izmēģināt arī šādu variantu :)
Par laiku grūti teikt - ja tā noapaļojot saskaitītu darba dienās (t.i., 8 pilnas darba stundas), tad konkrēti šim varētu būt uz 2,5-3 darba dienas, neskaitot materiālu piemeklēšanu, iepirkšanu, skices zīmēšanu, radošās mokas u.c. sīkumus :) Bet man tas viss, diemžēl notiek saraustīti, miksējot ar citiem darbiem, bērniem, suņkaķiem, kņubinos pa vakariem un brīvbrīžiem...

Klēra teica...

Oh un Ah! Vienkārši superīgi. Ļoti, ļoti skaisti. Apbrīnojami, cik burvīgs darbs!

Unknown teica...

Инессочка, сколько красоты и нежности!