Lapas

trešdiena, 2012. gada 19. septembris

Jūgendstila mode / Мода эпохи модерн

Jep, beidzot arī es tur biju, visu redzēju un smalki fiksēju, lai padalītos ar tiem, kam nesanāk šo izstādi aplūkot klātienē. Lai gan pa nopietno, tas IR jāredz, lai pilnībā aptvertu jūgendstila modes krāšņumu un burvību.
Наконец то и я там была, все видела и фиксировала, чтобы поделится счастьем с теми, кто не может посетить выставку. Но если серьезно, это надо видеть, чтобы полностью погрузится в великолепие и красоте стиля модерн.

Info par šo izstādi apskatiet ŠEIT 
Информация о выставке ЗДЕСЬ

Izstādē biju sestdien, bet vēl joprojām, aizverot acis, redzu šos brīnumskaistos tērpus... Šoreiz būs milzum daudz bilžu - baudiet :)
На выставке была в субботу, но до сих пор сплю и вижу эти обалденно шикарные наряды... На этот раз будет много фотографий - наслаждайтесь :)

















































































































Desertam vēl daži krikumi :)
На десерт ещё некоторые мелочи :)







Ja vēl ir pacietība un laiks, var noskatīties video no izstādes atklāšanas
Если ещё есть терпение и время, можете посмотреть видео с открытия выставки



4 komentāri:

Maija teica...

Nu re! Tā tiešām biji Tu, kas gandrīz pašā galda galā cītīgi šuvi. Ilgi skatījos un nevarēju saprast, kur es "to sievieti" esmu redzējusi :)

Inese teica...

Nopietni???!!! Tu tur biji un mēs pat neiepazināmies???!!! Godīgi sakot, es pa malām tā īsti pat nepaskatījos, drusku pa daudz ņigu-ņegu tur bij :))) Vajadzēja tik nākt klāt un iebakstīt :)

Maija teica...

Nopietni, es tur arī biju un arī cītīgi šuvu, tikai otrā galda galā. Es visu nodarbības laiku mēģināju saprast, kur es Tevi varētu būt redzējusi. Likies tik pazīstama, nu tik pazīstama! Bet to, kur un kā es Tevi varētu būt manījusi, sapratu tikai pusceļā uz mājām.

Unknown teica...

Sveikas meitenes! Jā, es arī apmeklēju šo burvīgo izstādi, patiešām fantastiski tērpi, super iedvesma un pozitīvs lādiņš uz ilgu laiku!!! Paldies Dievam, ka pie mums (LV) iegriežās tādi cilvēki, kuri rada šo burvību mums !!! :)