Lapas

sestdiena, 2012. gada 13. oktobris

Ar mīlestību no Rīgas / С любовью из Риги


Ir tak reizes, kad kaut kas ir pilnīgi un noteikti nelaikā - nu tik nelaikā, ka vajadzētu paņemt prātu rokās un teikt: "Nē, nevaru!". Bet "nevaru" izrādās attiecas uz tēmu - nevaru sev atteikt to prieku uzcakināt kādu albumiņu.
Вот бывает же тak, когда что то полностью и безусловно случается не вовремя - ну так не вовремя, что просто надо бы взяться за ум и сказать: "Нет, я не могу!". Но "не могу" оказывается относитса к теме - не могу отказать себе в удовольствии сшить альбомчик.
 
Tā nu absolūtā laika trūkumā un darbu pārpilnībā tapa šis maigais albums, kurā smagi cieta mani pirksti un nervi, bet nemaz necieta kvalitāte un domas lidojums :) 
Таким образом, в абсолютной нехватке времени и в обилие работ, создался этот нежный альбом, в котором сильно пострадали мои пальцы и нервы, но не капельки не пострадало качество и полёт мысли :)
 
Albuma nosaukumu šoreiz aizlienēju no pasūtītāja izteiktās vēlmes veikt šādu ierakstu - jo albums ir aizceļojis un turpmāk dzīvos Ukrainā (Winnicā).  
Название альбома позаимствовала у заказщика, от его пожелания сделать такую надпись - потому как альбом улетел в Украину (в Винницу).



Kārtējais izaicinājums - šoreiz iniciāļi nav ierastajos latīņu burtos. 
В первые пришлось придумывать и рисовать инициалы не латинскими буквами.





Beidzot savas krāsas un savu albumu sagaidīja arī šis dievīgais knibulīc, kas lieliski iederējās aizdarītē... 
Наконец то свои цвета и свой альбом дождался этот божественный элэмент, так прекрасно прижился на альбоме...







Neiztrūkstošā kabatiņa albuma iekšpusītē 
И как обычно - кармашек внутри альбома





... un pats smagākais pārbaudījums maniem pirkstiem - dekoratīvā apmalīte (šoreiz vairāk kā jebkad vēlējos mest pie malas savus principus un vienkārši to pielīmēt, BET NE - tomēr vairākas stundas veltīju ārprātīgajam darbiņam un šuvu, šuvu, šuvu...)
... и самое трудное испытание моим пальчикам - декоративная отделка края (на этот раз более, чем когда-либо, хотелось отказатса от своих принципов и просто приклеить его, НО НЕ - всё таки несколькo часов потратила сумасшедшему труду и шила, шила, шила...)



Vēl daži foto, kas diemžēl ir ne tai labākajā kvalitātē, jo bildēts agri no rīta stipri pieticīgā apgaismojumā... un tad jau mans darinājums devās prom tālajā ceļā uz savām jaunajām mājām...
Еще несколько фотографий, которые, к сожалению, не в самом лучшем качестве, сняты рано утром при скудном свете... а потом уже моё творение отправилось в путь, в свой новый дом...










Kāda es tomēr malacīte :)))
Какая же я молодец :)))

6 komentāri:

Laine teica...

Malacīte gan!... Pasakains darbs!:)
Es tieši uz to maliņu skatījos un domāju - nu tās cilpiņas taču tu pati cerams necilpoji!!!!!!!!!!!

Жанна teica...

Tu tiešām esi baigais malacis!!! ļoti ļoti skaista un eleganta lieta tev sanāca! Lieliki viss salikts-burti ziedi, visi sīkumiņi!
Un tā piešūta lente apkārt.... Maa pašai ne sevišķi patīk pilīmētas detaļas, cenšos kur ir iespējams visu pišūt, tāpēc labi saprotu, ka tavi pirkstiņi pstrādājā!

Sixspārne teica...

Kas par skaistu darbu! Tiešām - ar mīlestību no Rīgas! Un - ar mīlestību no Ineses! Skaisti, ziedoši un romantiski! Man tā iekškabatiņa ļoooti patīk. Skaista, praktiska un romantiska. :)

andrasballe teica...

Fantastisks darbs! Es pat vispār nespēju līdz galam saprast kā visu to tiešām ar rokām var dabūt gatavu - tik ļoti skaistu & precīzu! :)

Inese teica...

:) paldies, mīļās meitenes :)))
Laine, cilpiņas necilpoju gan, bet katrai cauri adatu bij jāizdabū - tā ka varbūt būtu labāk pati cilpojusi, tad to cilpu nebūtu melnais tūkstotis :D
Жанна - es līmēšanu pieskaitu pie ķīniešu lētā darba, tāpēc nu nekādi nevaru atļauties tik zemu krist :), cik vien iespējams, visu šuju...
Sixspārnīt, Andra - paldies par jauko vērtējumu... ko tur liegties, man jau pašai ar ļoti patīk :) Tāpēc jau ir tā, ka prāts saka - atsaki, nav laika šūdināt, bet sirds kā traka plēšas kaut ko uzšūt :)))

Klēra teica...

Burvīgs darbiņš. Ļoti , ļoti skaisti. Tas smalkums, mežģīnes un ziedi. Fantastiski!