Lapas

svētdiena, 2012. gada 2. decembris

Zibensziņa mīļajiem Rūķiem / Рождественское чудо



Kā ierasts, arī šogad uzsaucu Ziemassvētku brīnuma pasākumu - dāvināt un tapt apdāvinātām savam priekam :)

Noteikumi tie paši: uz savu e-pastu inesb@navigator.lv (klikšķinam uz vārdu "e-pastu" :D) gaidu Tavu vārdu, uzvārdu un pasta adresi, arī bloga adresi, kam tāds ir, līdz 7.decembrim (jā, termiņi briesmīgi, bet nekas nav neiespējams, ja tik ir vēlme).
7.decembra vakarā izsūtīšu uz Tavu e-pastu tā mīļcilvēka vārdu un adresi, kuram Tu šogad dāvāsi Ziemassvētku brīnumu.


Как обычно, и в этом году организовываю Рождественское чудо - дарить и быть одаренным для собственного удовольствия :)

Правила те же: по электронной почте (нажимаем на "электронной почте": D) жду Твоё имя и почтовый адрес и адрес блога, у кого таков имеется, до 7 декабря (да-да, страшные сроки, но нет ничего невозможного, если только есть желание).
7 декабря вечером отправлю Тебе имя и адрес того счастливчика, которому Ты пригатовишь Рождественский подарок.


6 komentāri:

Unknown teica...

uzraksti, lūdzu, savu e-pastu, jo man nav outlooka...

Sarkanā Biete teica...

Ļoti gribu piedalīties, bet kā ar tiem sūtījuma termiņiem - vai tādi
"aizjūras putni" kā es maz drīkst pieteikties?
Vispār man jāiet stūrītī nokaunēties, jo par Plūmītes projektu vēl pat neesmu atskaitījusies...un jau pēc jauna tiecos:)

Inese teica...

Aggie - pievienoju :)
Bietīt, bet protams, ka visi putni var piedalīties. Par tiem termiņiem - saprotams, ka iekļauties laikā būtu ļoti vēlams un apsveicams, bet ja nesanāk, tad tak ir vēl tāda lieta kā pacietība :))) Arī iepriekš bijis, ka dāvanas tik janvārī atceļo...

Biene teica...

Paldies, Inese!

andrasballe teica...

Forši, ka atkal organizē šo jauko akciju :) Ja nav noslēpums (es nespēju atcerēties no pagājušā gada) - kāda bija tā shēma, kā Tu sadali visu to rūķu būšanu? :)

Inese teica...

Lūdzu, Bienīt :)))
Andra - sistēma tāda - visiem atsūtītajiem e-pastiem rindas kārtībā tiek kāds cipariņš, pēc tam loterijas veidā izlozēju, kurš cipariņš, kuram citam cipariņam taisa dāvanu. Kad visiem ir zināms apdāvināmais, tad uz e-pastiem atpakaļ aizrakstu laimīgā vārdu un adresi. Tātad Tu savā e-pastā saņemsi kāda vārdu, kurš arī būs pieteicies šai apdāvināšanai. Tu zināsi, kam gatavot dāvanu, bet nezināsi, kurš Tev gatavo dāvanu - tur arī tas Z-svētku brīnums :)))