Lapas

svētdiena, 2013. gada 10. februāris

Dārgumu lādīte / Сокровищница


Jau sen, sen gribējās sašūt lādīti - dārgumu glabātuvīti... Īsti nebiju pārliecināta, kā tas darāms, un vai sanāks, kā gribas u.t.t.
Давно, очень давно хотелось сшить такую шкатулочку - сокровищницу... Долго тянула с этим делом, так как не была уверена, как это правильно сделать, что из этого получится и т.д.
Bet domājot, ko gan iesaiņot kā Ziemassvētku brīnumu savam apdāvināmajam - Ingai no Ingas piezīmēm - nostabilizējās tieši šī ideja - pagatavot dārgumu lādīti. Un te nu tā ir - visā savā daiļumā :)
Но думая, что же такого смастерить в виде Рождественского чуда для Инги - стабилизировалась именно эта идея - сделать шкатулочку для сокровищ. И вот она - во всей красе :)
Man pašai tā ļoti patīk. Zinu, ka Inga dāvaniņu ir saņēmusi, bet klusē - viens no diviem: vai nu tā viņai nepatīk un nav īsti, ko par to pateikt, vai arī tā tik ļoti patīk, ka ir zaudēta valoda... Man jau vairāk gribētos to otru variantu, jo patiesi ļoti centos, lai iepriecinātu...
Мне самой она очень нравится. Знаю, что Инга посылочку получила, но молчит - одно из двух: либо она не понравилась, и ей не чего сказать, либо на столько понравилась, что дар речи потеряла... Хотелось бы, чтобы был второй вариант, потому что действительно очень старалась...


Lādītes izmēri: garums - 13 cm; platums - 7 cm; augstums - 2,5 cm. 
Размеры шкатулки: длина - 13 см, ширина - 7 см, высота - 2,5 см.





Lādītē vēl neliela dāvaniņa - divas brošiņas: māmiņai un meitiņai. Lādītes iekšpusītē ir Ingas iniciālis "I", kas viegli var transformēties arī par Ingas meitiņas Ieviņas burtiņu :)))
В шкатулке небольшой подарок - две броши: для мамочки и для доченьки. Внутри шкатулки инициал Инги "И", который плавно может трансформироватся в инициал дочки Инги - Иевини :)))



...tālāk lērums bilžu - ļoti, ļoti mīlu šo lādīti, tad nu fotkāju to no visām pusēm :)
...а дальше большое количество фотографий - очень, очень люблю эту шкатулочку, вот и фоткала со всех сторон :)












20 comments:

Жанна teica...

Inese, tu esi īst brīnumdare un fēja! Tik brīnišķīga lādīte!!! Ziedi un burtini ir tik smalki, mežģīnes- ah ah! Un viss izdarīts ļoti akurāti, ka visi tavi darbi!
Tāda meiteņū mīllietinū un noslēpumu glabātuve! Man ļoti ļoti patīk)))
Piedod pār kļūdām- gramatika nav mana stipra puse, bet vajas treneties ;-)

Inese teica...

Paldies, Žanna, prieks, ka Tev patīk :))) Kā reizi gribējās radīt tādu īsti meitenīgu mīļlietiņu :)
... un štrunts par kļūdām - galvenais ir saturs :)))

Жанна teica...

Vai tev tā paša kastīte bija jau gatava vai visu tu pati no nulles taisīji?

Inese teica...

viss ir no nulles - apvilkti kartoni, kas pēc tam šūti kopā, katra detaļa sastāv no diviem apšūtiem kartoniem, tos savienojot, nesmukās šuvju vietas paliek iekšpusē.

Klēra teica...

Fantastiska kastīte.

Anonīms teica...

Ļoti romantiska!

Madara teica...

kāds skaistums :)))

Aija Elliņa teica...

Skaisti, skaisti, skaisti! :)

andrasballe teica...

Fantastiski skaista kastīte :) Apbrīnoju visas tās sīkās detaļas un mazās skaistās lietiņas. :)
Domāju, ka dāvanas saņēmējai noteikti otrais no Taviem minētajiem variantiem - citādi vnk nevar būt.
Izlasīju vēl, ka Tu pat kasti esi pati konstruējusi - un dubults wow.. nestādos priekšā kā vispār to var dabūt gatavu.
Gribu pie Tevis pieteikties uz meistarklasi kā šādu skaistumu uztaisīt. ;)

Unknown teica...

Burvīga kastīte!

Tati teica...

Очень красивая сокровищница! Брошки изумительные - нежные и стильные.

Anna teica...

Man vienkārši trūkst vārdu...Es nespēju aptvert, kā k-ko tādu spēj radīt cilvēks bez speciālām, profesionālām iemaņām. Man vienmēr ir šķitis, ka tādas lietas rada sava aroda meistari ar diplomu kabatā un daudzu gadu pieredzi. Bet, nē! Atnāk mūsu Rožu Inese un uzbur brīnumu!!! Fantastiski skaisti! Man, laikam, pat nebūtu, ko tādā ielikt...es tikai skatītos laimām acīm un skatītos :D

Inese teica...

Paldies, mīļās meitenes :)
Andra - tā kā man ļoti gribas tādu kastīti arī sev, tad nākamo varu mēģināt uzmeistarot tepat bloglandē... tik ar laikiem ir švaki, tāpēc nevaru solīt, kad tas varētu notikt :)
Tati - спасибо :)))
Anna - man arī kādreiz likās, ka diploms nosaka visu :), bet izrādās, ka vajag tikai uzdrīkstēties un darīt - un skat, tad jau kaut kas arī izdodas :)

Una teica...

No kastītes dveš tāds maigs 20-to gadu šarms! Ļoti, ļoti skaisti!

Hela teica...

Burvīga, BURVĪGA lādīte!
It kā jau skaidrs, kā tādu uztapināt, bet, ja taisīsi publisku meistarklasi, iespējams, pieteikšos dalībai (ak, tik to laiku atrast...) :)

Inese teica...

paldies, meitenes :)
Hela, kad šuvu šo lādīti, skaidri apzinājos, ka gribu arī sev - tad jau laikam tikko vinnēšu loterijā pāris stundas klāt pie diennakts, tad uzrīkošu publisko lādīššūšanu :))) Un nav jau svarīgi, cik pieteiksies uz konkrēto brīdi - tas jau paliks blogā un varēs pievērsties šim priekam arī individuāli jebkurā sev izdevīgā laikā, lai gan kopā šūt noteikti ir jautrāk un disciplinējošāk :)

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

es šito šūtu:) nu tajā kopšūšanā...

Sixspārne teica...

Pievienojos sajūsmu spiedzieniem un apbrīnam! :) Labprāt arī pedalītos kopšūšanā, jo ļoti cītīgi pētīju, kā sašūtas maliņas. Viss ar roku, ja? Skaisti - inesīgi rožaini un romantiski. :)

Inese teica...

forši, forši, tad jau šito kopā paveiksim :)))

andrasballe teica...

Cik forši ka te jau virmo doma par kopprojektu-šajā es ar noteikti piedalīšos :)