Lapas

svētdiena, 2013. gada 21. aprīlis

Skrap... skrap... V / Скрап... скрап... V


Šodien tapa vintage stilā...
Сегодня тварили в винтажном стиле...
Nez kāpēc biju iedomājusies, ka mana Mokka, kas dzīvē ir īsts vintage krāsu komplekts un meistardarbs, būs šī stila cienīga modele. Bet nekā - mans brūni brūnos toņos izsapņotais vintage darbiņš šodien realitātē izveidojās pavisam ne brūns :) 
Почему-то мне казалось, что моя Мокка, которая в жизни является истинным винтажным шедевром во всей винтажной цветовой гамме, будет достойной моделю этого стиля. Но нет - коричнего коричневая мечта сегодня в реальности стала совсем не коричневой :)


Bildīte ir tā pati, kas pagājušo vasaru tika izmantota sludinājumu lapiņās, kad mana mīlule pazuda. Tā kā esmu makan apzinīga un pēc Mokkas atrašanas apbraukāju un sludinājumus noņēmu, bet bija žēl tos izmest, jo tur tak Mokkas bildīte :), tā viņi man stāv - jebkurā gadījumā šo bildīti gribēju izmantot kādā skrap darbiņā.
Фотка та же, что была использована на объявлениях прошлым летом, когда моя милашка пропала. Так как я жудко порядочная и после возвращения Мокки домой объездила и сняла объявления, а выбрасывать было жалко, ведь на них моя Мокка, так они и остались - в любом случае хотела использовать их в какой то скрап работе.
Tad nu tagad netieku gudra - ir man sanācis "vintage" vai nav?
Вот и не понимаю - получился у меня «винтаж» или нет?









Надпись: "Я Тебя люблю!"


Forma, kaut arī brāķis (pavisam ne tas, kādam vajadzēja būt), tomēr pateicīga - to var dažādi izlocīt :)
Форма, хотя и сплошной брак (совсем не то, что должно было быть), но благодарная - можно по всякому вывернуть :)





Secinājums - vintage nemaz nav tik vienkāršs, kā izliekas. Makan daudz laika paņem katras detaļas vecināšana, visādu krikumu izdomāšana un salīmēšana...
Вывод - винтаж не так прост, как кажется. Очень много времени занимает состаривание деталей, много всяких мелочей...

9 komentāri:

RitaGri teica...

Tu esi nopietni skrap darbos iekšā! Bet ir jau arī skaisti. Un kartiņa ar zirgu - lieliska!

Vi teica...

Es gan neesmu stilu eksperts, bet man radās asociācija ar vintage...un izskatās lieliski :)

Inese teica...

Paldies, meitenes :)
Jā, Rita, ilgi turējos pretim, jo iespēja, ka man iepatiksies tā skrap padarīšana, bija varen liela... un nu jau vairs nav kur sprukt :)
Vi, ja jau asociācija ar vintage radās, tad jau labs rādītājs :) Vienkārši esmu tā ieciklējusies, ka vintage ir brūns un viss, kas saistīts ar brūnu, ka īsti nespēju izprast šo pelēki sarkan rozā krāsu gammu :)

Unknown teica...

drīkstu iekomentēt tikai WOW WOW WOW...

Unknown teica...

Fantastisks darbiņš!

Inese teica...

Paldies :)
Aggie - Tev jau laikam tie sarkanie toņi uzrunāja :)))

fialo4ka teica...

Красиво! и по моему даже эмбосинг пробовали... или что там такое блестящее на рамочке... я честно признаюсь, тоже еще тот "профессионал" :)

Inese teica...

Не, Fialo4ka, это не эмбосинг, а обычный глиттер клей - просто рамочка какая то пустая выглядела, вот я её и озолотила, а самой и не нравится вовсе, что получилось. С эмбосингом было бы по красивше, но пока не умею и не было времени этим заниматся...

fialo4ka teica...

Еще не вечер... Вот я как попробовала, так теперь и фен хочу и пудру всех цветов :)))