Lapas

trešdiena, 2013. gada 22. maijs

Gliemezīc... / Улитка...


Pieteicos es kādudien kopprojektam gliemezīšu šūšanai - domāju: nebūs laika, būs kauns, ka neuzšuvu... Bet laiks ir tāda lieta: te tā nav, un te atkal tas ir :)))
Угораздило меня как то записаться на совместный пошив улиток - думала: не будет времени, будет стыдно, что не успею... Но время это штука такая: то его нет, а то вдруг сразу появляется :)))
Tā kā meitiņa bija uzaicināta uz ballīti pie savas b/d draudzenītes, tad apvienoju patīkamo ar lietderīgo - gan iekļāvos kopprojekta termiņos (pat stipri par agru!), gan dāvana tapa gatava :)
Поскольку дочка была приглашена на день рождение своей подружки, совместила приятное с полезным - и в сроки совместника уложилась (даже как то слишком поторопилась!), и подарок приготовила :)
Gliemežmeitene izrādījās makan veikla - knapi tik vaidziņus paspēju uzkrāsot, ka uzreiz jau prom bija lielajā pasaulē. Bet nu sapucējās gan, un gatava atdāvināt savu sirsniņu jaunajai saimniecītei :)
А улитка то шустрой оказалась - как только щёчки накрасила, так и в путь дорожку ускокала. Нарядилась, правда, не на шутку, и сердечко своё готова подарить своей новой хозяйке :)




Svarīgākā vieta daiļa jau tāpat, bet nu ar bantīti un swarovski kristāla pili pavisam neatvairāma :)
Самая важная часть тела и так уже хороша, но с бантиком и Swarovski ну просто неотразима :)



Skats no pakauša
Вид с затылка




11 comments:

Sigita teica...

Skaista gliemežmeitene!

Irēna teica...

Jauki sapucējusies! Droši vien saņēmēja bija ļoti priecīga!

Aija Elliņa teica...

Nu nu kāda uzposusies! :) Burvīga!

Жанна teica...

Гламурная красотка, как из журнала))) А как ее зовут?

Sixspārne teica...

Vai, cik mīlīga un jauka gliemežmeitiņa! :)) Jauki! :)

Laura teica...

Nu skaistulīte! Cik ilgi tev tas prasīja laiku- uztapināt šo mantiņu?

sapņunamiņš teica...

Jau labu laiku šie Tildes gliemezīši silda manu sirdi. Nu jau otro gadu meitēnam bērnu dārziņā taisu galda dekoriņus un domāju- ehh..cik tādi jauki izskatītos pie puķpodiem pielīduši, piekļāvušies. Bet re- tavs gliemezītis ašāks par manējiem. =-D Un jāatzīst- ar mežģīnītēm, pērlītēm ir daudz, daudz, daudz reizes skaistāks par jau interneta vietnēs redzētajiem. Patiešām, patiešām!!!

Inese teica...

Paldies, mīļās meitenes, par jaukajiem vārdiem :)))
Irēn, saņēmēja savā lielajā ballē bija mazliet sakautrējusies un dāvanas nemaz ir neredzēja, tā, ka nezinu, bija prieks vai nebija :)
Жанна - как то имени у неё и нету :(, как то про это забыла :(, и сама она не подсказала, может и хотела остаться безимянной...
Laura, laiku neuzņēmu, bet vienu vakaru atradu audumus, uzzīmēju piegrieztni, visu izgriezu, piesēdu pie šujmašīnas un sašuvu pašu gliemezīti, sapildīju, piešuvu mājiņu pie ķermenīša, apšuvu mežģīni un banti uz dupša (plus vēl viens fušieris, pirmais ķermenītis bija ar savādāku piegrieztni un citu audumu, nesanāca, izmetu to ārā :D) - varbūt kādas pāris stundiņas; otru vakaru izvilku pērļu krājumus, sataisīju rotu, rozes un sapucēju - arī kādas pāris stundas, varbūt vairāk...
Mairit, es ar uz tiem gliemezīšiem jau sen lūkojos, šis kopprojekts nāca kā saukts, lai beidzot to uzšūtu pati :) Sākumā biju plānojusi to šūdināt kā internetplašumos redzamos - ar puķainiem audumiem, lai smuki, bet mamma mani atsēdināja ar jautājumu: "Nu kur ta gliemezim puķainu māju!!!???" Mazliet samulsu, bet tad izdomāju, lai tad iet arī brūns, ja jau nav puķainu gliemežu dabā :))), jo ar puķēm un visādiem niekiem var apbirt tāpat :)))

Elena Volchkova teica...

Вау-вау! прям вечерний выход в свет! Очень красивая улиточка! И мне безумно понравились подвесочки!

Inese teica...

Спасибо, Алиса - мне её уже не хватает и даже не уверена, надо ли мне повтор делать для дочки (читать: "для себя :D )... или пусть остаётся такой уникальной...

Elena Volchkova teica...

Если улитка просится - нужно повторять ;)