Lapas

svētdiena, 2013. gada 12. maijs

Skrap... skrap... VIII / Скрап... скрап... VIII


Scrapbooking pasaule tomēr ir neaptverama savā daudzveidībā un iespējās - šodien bija iespēja iemēģināt kartiņu locīšanas veidus - tik pifīgi un interesanti, ko tik nevar izlocīt... Ne velti saka, ka papīrs pacieš visu :)
Мир скрапбукинга прекрасен своим разнообразием и возможностями - сегодня попробовала некоторые виды сложения открыток - так интересно... не зря ведь говорят, что бумага всё стерпит :)

Kaut kā dikti velk uz pasaku pasauli - laipni lūgti laumiņu ielejā :)))
Как-то дико тянет в мир сказок - добро пожаловать в долину эльфов :)))


Kartiņa ar noslēpumu - skat, kas tai vēderā...
Открытка с сюрпризом - гляньте, что там припрятано...


Pavelkot aiz bantītes, uz abām pusēm atveras laumiņu pasaules vārti
Потянув за бантик, по обе стороны открывается ворота в мир эльфов


... tāda tā ir atvērtā veidā (tai iekšpusītē ir tāds viltīgs mehānismiņš, kas ļauj kartiņu izvērst un atkal aizvērt ar vieglu rokas kustību)
... такая она в открытом виде (в нутри такой хитренький механизм, при помощи которого отрытку можно открыть и закрыть легким движением руки)


Надпись: "Будь счастлив здесь и сейчас"









Un te vēl daži locījumu veidi, kurus kaut kad jāpamēģina kartiņu izskatā - nu kaut kad tad, kad būs daudz brīvā laika :)))
А тут еще некоторые виды сложения, которых надо бы попробовать в виде открыток - ну когда нибудь тогда, когда будет много свободного времени :)))


4 komentāri:

RitaGri teica...

Es kūstu! Tik skaisti! Un vēl ar uzrakstiņiem latviešu valodā!

Inese teica...

Mīļš paldies, Rita :)))

sapņunamiņš teica...

Nu šī kartiņa jau liekama klāt tavai Estērai, tavai mīļlellītei. Abas ne tikai ir zaļaganos toņos, bet ir neizsakāmi romantiskas, aci priecējošas un sirdi sildošas. :-) Tavs Mīļums nu tā vien laužas no tevis ārā un redzams ikvienā tavā darbiņā... Patiešām skaisti!

Inese teica...

Paldies, Mairit, tik jauki lasīt šādu mīļu komentāru :))) Kartiņa patiešām stāv Estērai pie kājām - pēc darbiņiem jau var redzēt, kur ir trāpīts manos mīļajos toņos :)