Lapas

pirmdiena, 2013. gada 26. augusts

Mana Amēlija / Моя Амелия

Audz, meitiņ,
Liela, gudra, skaista.
Raitu, raitu valodiņu,
Vieglām rokām,
Ašām kājām.
Neļauj sevim darīt pāri.*


Nu kā gan Princesei viņas īpašajā dienā neuzšūt jaunu kleitu??? Pavisam pēkšņi atnāca iedvesma, izkristalizējās ideja, krājumos atradās audumi un mežģīnes - tad jau tik žvīks-žvāks un gatavs :)
Ну как же для Принцессы в ее особый день не сшить новое платье??? Совсем внезапно появилось вдохновение, прояснилась идея, в запасах нашлась ткань и кружево - а там уже чих-пых и готово :)
Prieks, ka meitiņai patika (viņai tas bija pārsteigums :D). Bez tam modelītis paredzēts arī izaugšanai, aizmugurē sasienamā daļa ļauj brīvi variēt - derēs vēl vairākus gadus noteikti :)))
Рада, что дочке новое платье понравилось (это был сюрприз для нее :D). Кроме того модель платья на вырост - на несколько лет точно :)))



Man jau pašai liekas, ka tāda pavisam pieticīga - bez rozītēm, pērlītēm..., bet kaut kā šoreiz apstājos pie šāda varianta. 
Мне как то кажется, что получилось очень скромно - без розочек, бисера..., но почему-то на этот раз остановилась на таком варианте.

Nez ko gan dāma ievēlējās, pirms nopūta svecītes :) ???
Интересно, что юная леди загадалазадувая свечи :) ???



6 komentāri:

Elena Volchkova teica...

как же божественно красиво! очень хорошо, что без розочек! Потрясающе нарядно и так... волшебно и настояще!!! знаешь, бывают платья какие-то как обертки конфетные, вроде и красиво но так ненатурально, а у тебя совершенно! Чудесно!!! Очень мне нраивтся!
А вообще поздравляю! И пусть все сбудется!!! Все-все! И то, что феечка нажелала и то, что ты для нее желаешь!

Inese teica...

Спасибо, Алис :))) вот как раз и хотелось, чтобы было волшебно, но по-настоящему :)... к тому же на первый сезон пусть без лишних декоров, этим как раз можно будет освежить и обновить платье на следующий выход :)
А доча у меня такая умничка, что желать ей только здоровье надо, все остальное она от жизни возмёт сама :)

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

:) Patīk pieticība šādā izpausmē! Daudz laimes - Amēlij!!

Inese teica...

Paldies, Kristīn, patīk jau man ar, tik nez kāpēc vainas apziņa moka, ka neesmu priekš meitiņas pacentusies uz ko vairāk :) Galvenais jau, ka viņa neko vairāk arī neprasa, bet man mūždien par maz...

sapņunamiņš teica...

Nu gluži kā rožlapiņa! Audums tik gaisīgs un krāsa maiga. Tā vien šķiet, ka Amēlija savus fejas spārniņus glīti paslēpusi aiz kleitas. =-) Jā- cik labi,ka mums ir doti bērni- varam ar vienu kāju atkal iekāpt bērnībā, smaidīt platus smaidus un priekus atrast ikdienas sīkumos. Un jā- cik gan Amēlijai laimējies ar mammīti, kas pati velta ātri kūstošo laiku un pacietību šāda pārsteiguma uztapināšanā! Malacis, Inesīt! =-)

Inese teica...

Paldies, Mairit :) Viņa man nudien ir rožlapiņa, feja un enģelītis - kamēr vēl ļaujas, varu pucēt. Tā arī ir lielākā motivācija saņemties un kaut ko pašūt šeit un tagad, jo apzinos, ka drīz pienāks laiks, kad vairs negribēs mammas ciku-cakas, būs jāpērk modes zīmoli un tas, kas draudzenēm...