Lapas

ceturtdiena, 2013. gada 5. decembris

Viss kārtībā / Всё пучком

Esmu nepiedodami pazudusi… Lai arī atrunas un ieganstu, kāpēc tā, man ir gana daudz, tomēr tie neviens neiztur kritiku, ja runa ir par vienkāršu pieklājību ik pa laikam atzīmēties, ka viss kārtībā :)
Как то я непростительно пропала… Отмазок и оправданий у меня хоть отбавлай, но они не выдерживают никакой критики, когда вопрос в простой вежливости - иногда тут отметится, что всё пучком :)

Pati esmu no tiem, kas uztraucas, ja kāds ilgāku laiku neparādās blogpasaulē vai vispār pazūd. Bet nu esmu viena no tiem, un par to jūtos ļoti nelāgi.
Вообще-то я сама из тех, кто беспокоится, если кто-то не появляется в блогландии или исчезает совсем. А теперь и я одна из них и это совсем не хорошо получилось.


Pie viena – no sirds atvainojos visiem, kas gaidīja Rūķu pasākumu, to vairs nevaru „pavilkt” :( Gribēju jau laikus pabrīdināt, ka šogad to neorganizēšu, bet tad notika tas, kas mūs visus izsita no sliedēm, un par svētkiem un pasākumiem runāt bija nevietā. Pie tam, pat situācijā, kad nekas un neviens nav saistīts ar notikuma vietu, tomēr Latvija izrādījās tik sasodīti maza… Tik daudz kas pēkšņi kļuva mazsvarīgs.
За одно - от всего сердца извиняюсь всем, кто ждал рождественское чудо, на это меня не хватает :( Хотела предупредить заранее, что в этом году не буду его организовывать, но случилось то, что всех нас выбило из колеи и о праздниках говорить было не к месту. Кроме того, даже в ситуации, когда никто и ничто не связанно с местом трагедии, Латвия оказалась так чертовски мала... Многое вдруг стало незначительным.

BET!!! Dzīve turpinās, un es ļoti gribu atgriezties šeit, tāpēc mērķis - saņemties un atrast laiku - ir saglabājies.
НО!!! Жизнь продолжается, и я очень хочу сюда вернутся, поэтому цель – собраться и найти время – всё ещё в силе.

Vēlreiz ļoti atvainojos par Rūķu būšanu (nebūšanu). Zinu, ka esiet pietiekoši radošas un mīlošas, lai patstāvīgi apdāvinātu visus, ko mīliet un ko gribiet iepriecināt :)

Nedaudz pozitīvismam / Для позитива

10 comments:

Diāna teica...

Nu re, viss kārtībā, prieks Tevi redzēt atpakaļ :)

Inese teica...

Mīļš paldies, Diān, par spērienu :))) Tas bija vajadzīgs, citādi atlikt uz "rītdienu" ir tik viegli...

wizble teica...

jauki atkal satikt :)

Madara teica...

es jau tāda pate :D
visu laiku tik atlieku un atlieku ierakstus. un vēl jo vairāk pārmaiņas kas man tagad notiek takš beidzot jānopublicē. :)

Inese teica...

paldies, Kristīn :)
Jā, Madara, nav nekā vieglāka kā atlikt, tik pēc tam aizvien grūtāk atkal ieiet ritmā :))) Dod tik šurp savus jaunumus, saintriģēji :)

Tati teica...

Очень рада тебя тут слышать вновь! Думала, ты уже остыла к блогу :) Но нет, и это радует! :)

Aija Elliņa teica...

Prieks atkal sastapt Tevi, nepazūdi! :)

Жанна teica...

Привет, привет! Будет время и возможности и желание-показывай, что творишь;-)
Я, если смогу, буду заходить)))(а у меня теперь девочка есть;-))

Elena Volchkova teica...

Рада тебя слышать!
:) нельзя долго пропадать! Это уже как по Экзюпери, приручила нас - отвечай! :)))

Ilze teica...

Priecājos Tevi te redzēt, lai gan pati esmu nepiedodami saslinkojusies..vācu un krāju domas un bildes, ar ko dalīties..līdz vairs nespēšu izturēt.. :)