Lapas

otrdiena, 2014. gada 22. aprīlis

Rudā laime / Рыжее счастье

Vai laime var būt ruda? Aga!!! Un vēl dubultā :)
Может ли счастье быть рыжим? Ага!!! Да ещё и вдвойне :)

Vairāk par visu šai dzīvē mīlu savus kaķus! ...nu tas ir - pēc sevis, ko mīlēt ir pašsaprotami, un pēc bērniem, ko mīlēt ir obligāti :) Kaķi noteikti ir mana mūža mīlestība! Bet šos divus es dievinu!!!
Больше всего на свете я люблю своих котов! ... ну это, конечно, после себя любимой, которую любить всего лишь естественно, и после детей, которых любить в объязательном порядке :) Кошки определенно любовь всей моей жизни! Но этих двоих я просто обожаю!!!

Lieldienu rītā mūsmājās notikās neliela kaķsesija - te tikai maza daļiņa bildīšu un tā dievišķā skaistuma, ko baudu ik dienu :)
В Пасхальное утро у нас случилась небольшая котосессия - тут малюсенькая часть фоток и той божественной красоты, которой я любуюсь каждый день :)

Mans Karalis - Minkāns
Мой Король - Минканс













Un te jau arī otra laime klāt kā saukta :) - mans Rūdis
А вот и второе счастье привалило :) - мой Рудис























Jā, zinu - kaķi uz virtuves galda lielākajā daļā māju nav vēlama parādība. Bet mums viss kaut kā pa vienkāršo - kaķiem ir atļauts VISS :)
Да, знаю - кошки на кухонном столе в большинстве домов не приветствуются. А у нас как то по-простому - кошкам позволено ВСЁ :)
































Vienvārdsakot, ar savu knipsēšanu tai rītā noriebos viņiem līdz aknai :) Toties pēc tam tie tika pie papildus svētku brokastīm un bijām norēķinājušies :)
Ну в общем, задолбала я их тем уром конкретно своим щелканьем :) Зато им достался дополнительный праздничный завтрак, и мы в расчете :)

5 komentāri:

Sigita teica...

Skaistuļi:)
Interesanti, ka tiklīdz iedomājos par kaķiem uz galda, tiku arī līdz Tavam komentāram par šo lietu:) Ak, patiešām dzīvē ir daudz trakākas lietas, par ko satraukties, ne par kaķiem pie traukiem:)
Lai netrūkst mīlestības - sev, bērniem un kaķiem!!! Un suņiem!!!

Inese teica...

Paldies, Sigit, mīlestība ir tas, kā dēļ dzīvoju - bērni un zvēri ir lielisks mīlestības došanas un saņemšanas veids :)))

Sixspārne teica...

Jauki un skaisti Tavi kaķi! Burvīga fotosesija! :)

Madara teica...

Mūsmājās ar pēc kāda laika būs rudā laime mājās. Būs ģimenes papaildinājums ar vēl vienu kaķēnu. Māsai ir kaķene rudā Līze. Un tā šopavasar izspieda četrus rižikus pižikus. Un vienu ņemam sev. Sibillai par audzināmo :) Mazajiem jau 3 nedēļa iet šai pasaulē. Tāpēc es arpēc kādu laiku varēšu ar šādu laimi padalīties :)

Inese teica...

Paldies, Sixspārnīt - nodevu ziņu saviem minkām :)
Madara - tā ir viena laba ziņa :))) Noteikti padalies savā laimē, un lai mazie rižiki aug lieli un dūšīgi!