Lapas

otrdiena, 2010. gada 21. septembris

Jaunieguvumi


Reti sanāk izmest līkumu pa veikaliem - un arī krājumi mājās jau ir tik milzīgi, ka i nemaz nevajadzētu lieku reizi rokdarbpreču veikalus apmeklēt. Tomēr arī izvairoties no tiem, gadījās iepirkt dažas lietiņas, par kurām liels prieks.
Tā, piemēram, sen kārotās kamejas - no pavasara stāv volāndzijas adīts žabo nepabeigts, jo dikti gribējās to izdaiļot ar kameju. Tad nu tagad gluži nejauši pie tādas esmu tikusi. Pie viena nenoturējos un nopirku arī skaistās rožu pērles - man tās tik ļoti patīk...

Ļoti veiksmīgs izrādījās sarkanā samtīgā auduma atradums. Kādu laiciņu atpakaļ muki.lv muko kupelīšu klāstā ieraudzītās sarkanās laķenītes manai jaunajai dāmai pilnīgi pašas uzprasījās, lai tās nopērk. Protams, pie šādām kupelītēm noteikti jābūt arī skaistai kleitai - tā nu esmu apņēmusies uz Ziemassvētkiem savai Princesei uzcakot kleitiņu. Pašlaik esmu aktīvos fasona meklējumos :)

Viena no lietām, kas mani "neinteresē" un kuru biju nolēmusi nemaz neuzsākt, ir filcēšana. Ļoti ilgu laiku izdevās sev iegalvot, ka šis rokdarbu veids mani nemaz nesaista :) Bet kādā i-net vietnē ieraudzīju, ka var iefilcēt arī džinsos - tas nu likās izmēģināšanas vērts. Šim nolūkam pat iepirku filcējamos materiālus

Un te ir uz ātro iemēģināts jauniepirkums - taurenītis tapa pavisam ātri un vienkārši (džinss tomēr ir ļoti pateicīgs un pacietīgs materiāls), rozīti uzpļekarēju vienkārši intereses pēc - nezinu, kā to dara pareizi, bet man sanāca šādi:
Taurenīti man prasās vēl uzskaistināt ar kādu iešūtu kontūru, pērļuku u.tml. - tad noteikti arī izdomāšu, kur šo paraudziņu pielietot (pagaidām ir doma uzšūt kādu nelielu somiņu, tad nu goda vietā gozētos jautrais dzīvespriecīgais taurenīts) - tā gan vēl tikai tāda nākontes vīzija, jāsagaida šūšanas mūza :)

Šādi veiksmīgi (iepriekš neplānoti un necerēti) iepirkumi gadījās :)

5 komentāri:

Anna teica...

Ak, šie sievišķīgie pirkumi...man jau arī dikti tādi tīk. Mēģinu sevi iegrožot, jo citādi pašai mājās drīz vietas nebūs, bet sievišķīgā būtība prasa savu...Lai arī nākamie pirkumi un eksperimenti ar vilnu tik pat skaisti. Roze ir burvīga!

Inese teica...

paldies :) Roze tāda dikti pūkaina sanāca - īsti nezinu, vai tādai jābūt, vai arī blīvākai...
Bet "nelielo" pirkumu dēļ vietas mājās kļūst aizvien mazāk :( tāpēc vien sevi jāierobežo...

Klēra teica...

Filcēšana, tā nu ir viena no lietām, par kuru es sev cenšos iestāstīt, ka man nu galīgi tas neinteresē :oD, bet redzot tādu skaistumu, arvien grūtāk paliek nostāvēt malā un sev iestāstīt, ka negribu pamēģināt. Īpaši patīk taurenis uz auduma.

Inese teica...

Klēra - es ar sevi ilgi to stāstīju, stāstīju un re ka nekas no tā neiznāca :)
Tā filcēšana uz auduma man ļoti iepatikās - galvenais, ka tas ir ātri un vienkārši: liek tik toni pie toņa un dursta

Ieva teica...

Man tik ļoti patīk filcējumi! Jums tik tiešām ir liels talants! Prieks vērot tādu skaistumu! Liels paldies!