Lapas

piektdiena, 2010. gada 19. novembris

Ziemassvētku brīnums - ENĢELIS


Pateicos, pateicos, no visas sirds pateicos tiem Enģeļiem, kuri izteica gatavību radīt brīnumu (pačukstēšu pa kluso - esam tikai Enģelītes, tā ka brīnumi varēs tapt visās sievišķības izpausmēs :D).
Tomēr, ja kāds kādu iemeslu dēļ nav pieteicies līdz vakardienai, bet nu saprot, ka ļoti, ļoti grib piedalīties, vēl 20.novembri var izmantot šim mērķim - jo brīnumiem taču termiņi nav saistoši, tie notiek tad, kad notiek un negaida konkrētus datumus.
Termiņš, kas saista mani, ir apsolītais 21.novembris, kad izsūtīšu visām adresītes, uz kurām nogādāt (nosūtīt) savus Enģeļu darbus un nedarbus.

Lūgums - lai saglabātu noslēpumainības plīvuru, līdz Ziemassvētkiem nepubliskojam savus "brīnumus" un necenšamies noskaidrot, kurš tad mums gatavo pārsteigumu :). Pēc Ziemassvētkiem gan droši atrādamies un lielamies uz nebēdu :)

Ziemassvētku brīnuma gaidās atrādu savus pagājušā gada enģelīšus, kas man ir ļoti, ļoti mīļi - te nu ir ENĢEĻU PARĀDE
 Tamborēti ar mohērīgu, siltu dziju, tie patiešām ir maigi un silti. Pagājušajos Ziemassvētkos tie visi devās pie jauniem saimniekiem, pie manis negribēja palikt neviens. Katram atšķirīga broša, kas tika radīta, domājot par katru apdāvināmo
Te no rozā kompānijas priekšplānā atrādās katrs enģelītis

... un nu kārta baltajiem

Intereses pēc izmēģināju arī citas dzijas - te akrila dzijas tamborējums, kas sanāca lellīgāks un bērnišķīgāks. Bez tam, arī tamborējums ir diezgan blīvs (mohērīgie ir ļoti mīksti, tomēr stingri turas uz saviem bruncīšiem). Šādus noteikti var dāvināt bērniem, ar tiem var arī spēlēties

Izmēģināju arī no īrisa diegiem - nav nofotografēts, bet varu pateikt, ka sanāca ļoti smalciņš un maziņš un skats nu nemaz nav tā vērts, lai izniekotu diegu un savu laiku. Šiem enģeļiem noteikti jābūt siltiem, mīkstiem un pūkainiem!

Un ja jau tik dikti lielos, tad arī novēlu katram pašam radīt sev šādu skaistu enģelīti - te būs arī pamācība, kā to izdarīt

Lai darbīgs un jauks Ziemassvētku gaidīšanas laiks!!!

10 comments:

Anna teica...

Jau iepriekš skatījos uz tavu skaistuli, gribēju jautāt shēmu, bet nu jau vesels pulks...daudz gan Tev pacietības...Skaistums neaprakstāms!

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Tavi eņģelīši ir burvīgi!
Un to, salīdzinoši īso, laika posmu,kopš esam " pazīstamas" -te emuāru pasaulē,ik reiz palūkojot Tavus darbinus,pat caur ekrānu jūtams,ka no tiem plūst tāds dvēseliskums un siltums!!!

Inese teica...

paldies, meitenes :)
Ines, mīļš, mīļš paldies tev par tik jaukiem vārdiem :), rokdarbi patiešām ir mans dvēseles noskaņojums, ja ko daru, tad no visas sirds

Agnese teica...

Superiigie enjgjelishi....es ar katru gadu gribu kadu pameegjinaat, bet rokas vienmeer par maz...:D Kaa jau katrai rokdarbot gribeetaajai:)

Inese teica...

tā jau ir, es līdz enģelīšiem arī vairākus gadus gāju, kamēr pagājušo gadu atradu šos - nu tiem gan nespēju noturēties pretim, kā pamēģināju, tā arī aizrāvos :)

Irēna teica...

MĪĻI!!!

Kristīne teica...

Ļoti skaisti un akurāti eņģelīši!
Nu man ar' tāds ir. Feini, ka pamācība klāt, jo līdz šim šo bruncīšu rakstu nepazinu. Paldies!

Inese teica...

man prieks, ka arī citiem iepatikās šāda veida enģelīši - citādi tik tie klasiskie vien redzami :)

Inga teica...

cik skaisti un mīļi eņģelīši:) Vai varētu palūgt eņģelīša shēmu?

Inese teica...

shēmas nav, bet pievienotajā filmiņā ir sīki smalki parādīts, kā to tamborēt (ja pat man bija skaidrs, tad jebkuram ir pa spēkam to izgatavot :D)