Lapas

svētdiena, 2010. gada 26. decembris

Ziemassvētku brokastis Ulubelē

Nu jau piekto gadu Ziemassvētku rītā esam kopā ar patversmes dzīvniekiem - bet šogad pirmo reizi mainījās vieta - Ziemassvētku brokastis bija Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē Līčos.
Mana mazā meitiņa jau kļuvusi par TV zvaigzni - jau otro gadu pēc kārtas viņa iekļūst Panorāmas sižetā (atrodiet nu, kura tā ir ar skaistāko rūķa cepuri, rūtaini rozā kombinzonā)
... te atradu arī pagājušā gada sižetiņu - meitiņa vēl slingā iesieta :)




Ko nu tur daudz lai saka - tā ir brīnišķīga tradīcija, izbrīvēt svētku dienas rītu pasākumam svaigā gaisā. Pēdējie divi gadi bijuši īpaši labvēlīgi sniega daudzuma ziņā. Pirms tam ir gadījies arī pa dubļiem pamīņāties, bet svētku mīļums jau tāpēc nemazinās...
Man prieks, ka ir tāda Ulubele un ka esmu maza daļiņa no tās :)
mani mīļumi :)

viens lēnais valsis Putnu balles dzīvā izpildījuma pavadībā (tas ir tas pats, par kuru teica: "visgudrākais, vissmukākais, vislabākais :)...)

Vairāk par Ulubeli var skatīt gan Ulubeles mājas lapā - http://www.ulubele.org, gan Ulubeles blogā - http://ulubele.blogspot.com, gan pačivināt Twitterī - http://twitter.com/Ulubele

Paturpinot dzīvnieku un Ziemassvētku tematiku, šodien ieraudzīju kādu jauku dziesmiņu mīluļu izpildījumā

3 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Ļoti jauka un atbalstāma tradīcija! Malači! :)

Irēna teica...

Mīļa tradīcija!

Inese teica...

:) interesantākais ir tas, ka Ulubelē nav niknu un agresīvu dzīvnieku, tā laikam patiešām ir sapņu zeme dzīvniekiem, kur tie var atkal iemācīties ticēt cilvēkiem - tāpēc uz šādiem pasākumiem droši varam doties ar bērniem :)