Lapas

ceturtdiena, 2011. gada 17. marts

Gatavs jaunai, skaistai dzīvei :)


Jā, jā - tas ir viņš - mans ROŽU LĀCĪC :)

Nu ir pienācis tas brīdis, kad mana meitiņa sāk izrādīt interesi par šo Lāčuku. Bet diemžēl savas nemākulības dēļ biju to sašuvusi nepavisam tādu, lai bērns varētu spēlēties. Vienu brīdi nodomāju: "Nu i? Būs man interjera lācīc..." Bet ja jau meitiņa grib spēlēties, tad nācās Lācīti pakļaut "Drosmīgo vai tomēr drausmīgo (?) pārvērtību" mājas versijai.

Kādu vakaru man bija ellīgs noskaņojums un tad nu atspēlējos uz vājāko - izķidāju Lāčuku (zinu, no ētiskā viedokļa ļoti slikta rīcība, bet no praktiskās puses raugoties - ilgu laiku nevarēju tam pieķerties, jo bija žēl Lāčuka...). Ellīgajā noskaņojumā tomēr neuzdrošinājos ķerties klāt arī pie uzlabojumu veikšanas... Tā uz kādu brīdi Lāčuks šādi sadalīts gaidīja savu plastiskās ķirurģijas datumu
... un šodien to sagaidīja :)
Jāsaka, ka mazkustīgais dzīvesveids un mana pārspīlētā "gādība" to pārbarojot bija radījusi Lāčukam dikti lielu liekā svara masu - te kastītē redzams Lāčuka vēdera saturs. Galvenā operācija, kas tika veikta - protams, tauku atsūkšana no visām ķermeņa daļām, izņemot galvu :) Ja jau mana Čiepiņa ar to grib spēlēties, nu kas viņš pa rotaļu biedru, ka nevar ne piecelties, ne pakustēties, tik tusnī ar aizdusu un sirdsklapēm...

Re kāds frišs smukulis - un nu ar kustīgām rociņām un kājiņām. Stipri (ļoooooti stipri) slaidāks un man pat liekas, ka dzīvespriecīgāks palicis :) Jau gatavs savai jaunajai, skaistajai un noteikti arī aktīvajai dzīvei kopā ar mazu, ņipru saimniecīti :)
 ... hei, hei - laiks dauzīties, skriet un diet!!!
 ... arī omulīgi pasēdēt un filosofiski paklusēt :)

Un te nu ir pārpalikumi (jāsaka godīgi, ka no šīs kastītes arī paņēmu paprāvu saujiņu Vācelītes piepildīšanai, tā ka šis nebūt nav viss, kas izpumpēts no Lāčuka)

Nu ja, mazliet saguris no pastiprinātās foto uzmanības un sabēdājies, ka saimniecīte vēl čuč...

P.S. Čiepiņa tikko ieraudzījusi šīs bildes, momentā uzmeklēja Lāčuku un jau, aiz ķepas to nogrābusi, aiznesās man garām uz savu istabu :)

20 comments:

Irēna teica...

Tam nu gan ir traki gājis, bet -"beigas labas, viss labs!" -ļoti mīlīgs un smuki sapucēts! Lai jauka un ilga spēlēšanās ar tik smuku lācīti!
Man sen atpakaļ (pirms 2 gadiem?)viens no maniem pirmajiem lāčiem ar iznāca tāds-ar milzu vēderu, un kājām bija celulīts!!:)))Bet šuves tādas, ka nevarēju atārdīt....

Ilze Damberga teica...

Es iru beigts...iemīlējos...fantastisks vācīc (tas mūsu ģimenes lācīšnosaukums)...un bildes...un ehhh un uhhh man te skan no visām pusēm :) Super!!!

Tati teica...

Инеса, ну ты просто ТАЛАНТ!!! Ничего себе! Мишка супер, а вышивка... Я в восторге, ты сама-сама все вышивала? Очень красиво! А что это за шаль белая на заднем фоне? Мне она тоже понравилась, покажи поближе :)

Elīna Šimkus teica...

Hmm...es gan nezinu šī lāčuka pirmstāstu, bet izskatās superīgs! Tiešām piekrītu Tati - rozīšu izšuvums ir neticami smalks un skaists...! Lai meitiņai jautra spēlēšanās!
Ar šīm brīnišķīgajām pārvērtībām Tu mani esi pamudinājusi atrestaurēt savu bērnības mīļāko lācīti (sauktu par "Tulas lācīti"), ko tētis PSRS laikā atveda kā dāvaniņu no Tulas :)
Līdz pat tīņa gadiem viņš bija mans uzticamākais draugs :))

Ineta teica...

Tik mīlīgs lāčuks!!! Nu vienkārši kolosāls! Es visu laiku esmu apbrīnojusi Tavus smalkos darbiņus (tādu pacietību)-tas izšuvums ir vienreizējs!

Madara teica...

tik vienreizējs lācītis. nu super :))

Elīna teica...

Nu, varu tikai apbrīnot to smalko rozīšu šuvumu... ļoti, ļoti skaists!

Inese teica...

paldies, meitenes :) Lācīc jau gan otro reizi uz atrādīšanos, un otro reizi saņem komplimentus :)))
Irēn, tā jau ir ar tiem pirmajiem, ka īsti nevar saprast, ko un kā darīt :) Labi, ka šo varēju pielabot...
Iuzel, prieks par tiem ehhh un uhhh :D
Tati, спасибо :) вышивка вся моя, и как всегда - спонтанная, ну неумею по рисункам вышивать, даже по своим:))) А вот шаль показывать стыдно - сплошной брак :) только как фон и годится...
Elīn, pašā pirmajā teikumā ir links uz veco ierakstu :), īsi runājot, lāčuks vienkārši bija ciets kā akmens, piebāzts līdz ausīm :D. Noteikti samīļo savu bērnības līdzgaitnieku!
Ineta, grūti spriest par to pacietību, jo kad aizraujos ar izšūšanu, laiks kaut kur pazūd (īsti nezinu kur :D) Man atkal citu darbiņos liekas, ka tur nu gan milzu pacietība vajadzīga...
Madara un Elīn, mīļš paldies :)

Laima teica...

mani arī šis lācītis ļoti uzrunāja - nu tik romantisks un gaumīgs! Tev jau pateica tik daudz labu vārdu, ka varu tik pievienoties. Skaisti!!!

Daiga teica...

Sapņu lācītis!!! Bezgala skaists draugs :)

Iveta teica...

:)) apraksts jautrs!!! Protams lācītis burvīgs!!!

Agnese teica...

Tavs rožu lācītis ir tiiiik burvīgs!!!

Tev no manis ar virtuālā balviņa http://dziiveslabirintaa.blogspot.com/2011/03/cik-patikami-sanemt-davaninu.html

Agnese teica...

Klau-ja tev to aprakstiņu gribās tā ātrāk, uzraksti man uz e-pastu savējo-aizsūtīšu tādu īso versiju, nezinu kad pieķeršos tam topiņa aprakstiņam savādāk.

Inese teica...

Laima, Daiga, Iveta, Agnese - paldies jums par komplimentu Lāčukam :)

Anna teica...

Patika man tavs čalītis arī pirms plastiskās operācijas, bet tagad vispār fpršais!

Inga teica...

:))) Lācītis atdzimis pavasarim! Man gan gribās teikt - lācenīte!;) Jo tie skaistie ziedu izšuvumi! :))))
Man mīlīgas šķiet arī bildēs redzamās kārbiņas ar lāčukiem:)))) Varbūt Tu viņas kolekcionē?

Inese teica...

Paldies, Anna un Inga :)
Anna - lāčukam jau it kā nebija ne vainas, bet tās ķepas viņam biju piešuvusi tā, ka bērna rotaļu rezultātā varēja izplēst paprāvus vēdera gabalus :D, tāpēc nācās to pielāgot aktīvākam dzīvesveidam :)))
Inga - tā jau ir, ka pēc krāsas un ziediņiem liktos, ka lācenīte, bet nu ieskatoties acīs nezin kāpēc es redzu tikai lāčpuiku :)
Kārbiņas kaut kādā mirkļa vājumā (man gan dikti daudz tādu vājumbrīžu :D) esmu nopirkusi tieši mīlīgo lāču dēļ, bet speciāli nekolekcionēju...

Sarkanā Biete teica...

Es tik aiz sajūsmas un apbrīnas varu noelsties par šito. Ui, ui, cik smuki!

Inese teica...

paldies - Lācīc jo dienas, jo mīļāks top - tagad, kad ar viņu var spēlēties, viņa dzīve ir apgāzusies kājām gaisā (reizēm pat pavisam tiešā šo vārdu nozīmē :D)

J. Zūlāns teica...

Tas nu galīgi pēc lāča neizskatās, drīzāk pēc peles, pēc trakās rožu peles, he he