Lapas

trešdiena, 2011. gada 8. jūnijs

Pilna māja prieka :)

Vārda vistiešākajā nozīmē - pilna māja prieka ar daudz, daudz smaidīgām sejiņām :)))
Šodien beidzot iesvētīju Muki.lv veikaliņu Lāčplēša ielā - ievizinājāmies pagrabiņā ar visu Princeses karieti. Vispār jau man vajadzēja tikai jaunas kupelītes, no bēbīškupelītēm pamazām augam ārā. Bet nespēju noturēties pretim šiem burvīgajiem smaidiņiem - vellišķīgi jauki :D
 ... īpaši man patīk šis salikums: no vienas pusītes tā kā puisīša galviņa, apgriežot otrādi sanāk meitenītes galviņa (ar kičīgu frizūru :D)
Kamēr neredzēju tos dzīvajā, īsti nespēju iedomāties - nu kas tajā mantā tik īpašs. Bet jāatzīst, ka man patīk lietas bez acīmredzama praktiska pielietojuma - nu tieši kā šīs. Tās esot "beztalkovas" mantas, ko spējot saprast tikai bērni. Mana meitiņa uzreiz novērtēja. Ko tik nedarīja: uz galvas mauca, tajos visu ko krāmēja, bēra un pārbēra, lelles sēdināja un šūpināja,  un arī pati uzsēdās virsū u.t.t. - baidos, ka piedzīvojumi tikai sāksies :)
Tikpat inčīga un uz tausti neaprakstāmi patīkama ir otra "beztalkovā" manta - Bilibo mini + pixel - kaut kas līdzīgs metamajam kauliņam ar krāsainām podziņām, kuras var dažādās kombinācijās spraust baltajā kubā (un ko tik vēl nedarīt - var arī vērt diedziņu caur caurumiņiem kā īstām podziņām)... Šis vēl manai meitiņai pa sarežģītu, bet viņai ir savi īpašie pielietojumi - būtībā jau šai mantai arī tā ir paredzēts, ka katram bērnam ir savas idejas, kā to ielietot.

Esmu neglābjams iepakojumu vergs - kā man patīk Muki.lv mantiņu iepakojumi!!!
Kupelīšu kastītes kā somiņas - meitiņa nēsājās pa māju katrā rokā pa kastei, un pārlaimīga. Izskatās pēc aptrakušas šopingotājas :D
Bet mazā bilibo kastītei ir divi dažāda izmēra apaļi caurumiņi, kuriem uzreiz atradām pielietojumu - te kādreiz atrādīju sazāģētās ripiņas. Tad nu lūk - tās kāreizi ir divos izmēros: lielas un mazas - katra ietilpinās kastītes atbilstošajā caurumiņā :)

Pie viena, izmantoju izdevību noprezentēt meitiņas pirmo foto - kādreiz, kad viņa kļūs slavena kādā nozarē (un viņa takš noteikti kļūs slavena :D), es šo šedevru varēšu nopārdot pa spekulatīvu cenu un mūža nogali pavadīt pārticībā un pārlaimībā... :)

No ko tur vēl piebilst - mēs ļoti, ļoti, ļoti priecājamies par jaunajām mantiņām :D
Paldies Muki.lv, ka atrodat un atgādājat šitādus brīnumus!!!

9 komentāri:

Biene teica...

Foršās šopingotājas!Izskatās aizraujošas rotaļas un apaviņi ērti!Lai jauki lietojas un ilgi sagādā prieku!

Madara teica...

man no sākuma bildē izlikās tādi maziņi tie smaidiņi, kā plaukstā var paņemt, bet izrādās iespaidīgi lieli. es domā gan ka tādiem atradīsies daudz radošu pieeju lietošanā :)

Laine teica...

Ohoho!
Riktīgs šopings jums sanācis! Es ar labu laiku par tiem bilibo štukoju, bet pagaidām vēl mani bremzē lielais mājās jau esošo mantu skaits un bērnu jau tā fantāzijas bagātās nodarbes, barojot puķes ar smilšu-kartupeļu pankūkām (Čika) un iejūdzot striķī trīsriteni un vadājot to pa pagalmu, sak` zirgs esot (Niklāvs)... Tālab bilibosim laikam uz ziemas pusi... Kad fantāzija pa māju būs jāģenerē! :)

Bet meitas pirmā bilde - kolosāla! :D Un idejas par pārticīgu nākotni - ne mazāk! :D

Inese teica...

Paldies, Biene, apaviņi tiešām feini - no ļoti mīkstas ādiņas un zolīte arī mīksta, elastīga...
Madara - liels jau tikai tas viens, tos mazos saujā ar var noturēt :), bet pielietojumam izdomas ierobežojumu nav :)
Jā, Laine, tai mukajā veikaliņā mani nevar laist, tāpēc jau turp dodos ļoooti reti, pārāk daudz kārdinājumu. Par to mantu daudzumu mājā pilnībā piekrītu, vēl dienu pirms šiem iepirkumiem sevi domās slavēju, ka meitiņai vairs nepērku lērumu mantu kā kādreiz dēlēnam, ka ir taču pilla māja ar ko spēlēties... un te tev nu bij nākamajā dienā šitā "norauties". Tas bilibo ir tāds, kuru vienreiz apčamdot vairs negribas nolikt plauktā un aizmirst. Tāpēc līdz ziemas sezonai to klātienē labāk neaplūko :D Taviem bērniem jau patiešām ir tik daudz visa kā pa vasaru darāma, ka nebūs vaļas jaunām rotaļlietām...

Plūmīte teica...

Forši pirkumi! Es arī domāju par bilibo jau kādu laiku, bet tālāk par domāšanu tālāk neesmu tikusi. Un man tāpat kā Lainei - bremzē jau mājās esošo mantu skaits un iespējas, ko ar tām var izdarīt. Nez, cik mantu bērnam patiesībā vajag?

Inga teica...

:))) Jauka iepirkšanās Jūsmājās! Domāju, ka mazajai liels prieks ar jaunajām rotaļlietām spēlēties! Un gan jau brāļuks palīdz...:))))
Tupelītes....:))) Vienā vārdā - skaistas! :)))))

Inga teica...

:))) Jauka iepirkšanās Jūsmājās! Domāju, ka mazajai liels prieks ar jaunajām rotaļlietām spēlēties! Un gan jau brāļuks palīdz...:))))
Tupelītes....:))) Vienā vārdā - skaistas! :)))))

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

O,super lietiņas esi iegādājusi!Būs man ar reiz jāiegriežas Muki veikaliņā!:))

Inese teica...

Plūmīt, ja skatās no mūsu senču viedokļa, tad pietiek ar vienu lupatu lelli :) Manuprāt, mantu daudzums nav noteicošais (spriežu pēc tā, ka 90% mūsmāju mantas un rotaļlietas gadiem stāv neskartas), galvenais ir kvalitāte - ja viena manta veicina n-tos pielietojumu veidus, tad tā aizstāj vairākas citas mantas (ar bilibo, piemēram, meitiņa spēlējās smiltiņās - lāpstiņu un smilškastes mantiņas nevajag; vanniņā - te aizstāj vannas rotaļlietas; ber un pārber visādus sīkumus - aizstāj n-tos trauciņus un kastītes; iedevām pusgadīgajam brālēnam - mazais nogrāba un ņurcīja pa rociņām, košļāja - atkal var ietaupīt uz virkni bebucīšu mantiņu u.t.t.)
Inga - brāļukam gan tikai pirmajā dienā bija interese (viņš jau uz to skatās kā pieaugušais, nav vairs tā bērnišķīgā izziņas tieksme :D)
Inese - tikai apbruņojies ar kaudzi pašdisciplīnas, citādi no tā veikaliņa var iziet "bez biksēm" :D, man tā katru reizi gadās, ka iztērēju visu naudiņu, ko paņemu līdzi un vēl palieku parādā :), tagad ir vēl sliktāk - var norēķināties ar karti (te nu esmu sprukās, jo no kartes naudiņa ļoti viegli tērējas...)