Lapas

trešdiena, 2011. gada 1. jūnijs

Princešbruncis Nr.2


Labs nāk ar gaidīšanu, silts ar sildīšanu, bet smuks ar neatlaidību :))) - mans neveiksmīgais princešbruncis ir atdzimis mazliet citā veidolā...
Es tomēr to paveicu - nu ir daudz maz pēc mana prāta!!! Meitiņai jauns princešbruncis - un ne vairs viens, bet aš divi gabali vienā :) - balts un oranžs
Ko tad beigās izdomāju?
Sašūto oranžo tilla daļu atstāju, kāda ir, bet t.s. teilīti, kas bija tikai 60 cm plats - visā garumā pārgriezu uz pusēm. Tā man oranžā tilla gabali sanāca divi un kopā sašujot dubultojās arī brunča platums - 1,20 m.
Atlika pārgrieztā teilīša otru pusi apcakināt ar balto tillu - izdomāju, ka to gribu vienā gabalā un apakšā volāniņu, lai sanāk kā divi dažādi brunči - abas pusītes sašūt kopā, ievērt gumiju ar lentu un jaunais bruncis gatavs!
 ...nu viss nostājies savās vietās :)
...puffīgs, puffīgs un vēl puffīgāks :) Dievinu šitās ciku, cakas...

Citiem ar' novēlu nemest plinti krūmos pie pirmām neveiksmēm - neatlaidīgajiem pieder pasaule!


7 komentāri:

Aija Elliņa teica...

Skaisti un princesīgi! :) Malacis, ka esi neatlaidīga!

ceita teica...

Inese!
Cik jauki, ka esi neatlaidīga! Gribētos jau redzēt šo skaistumu mugurā Mazajai Princesei. Bildēs ļoti skaists, grezns un princesīgs veidojums. Man žēl, ka manai meitai skaistais princešu vecums jau garām. Vakar rādu viņai vienā blogā noskatītus košus tamborsvārkus un prasu, varbūt tu arī tādus vasarai gribi. Nekā, manējā teica, ka svārkus nevilkšot. Redzu, ka tagad legingi un tādas bikses ar nokarenu dibendaļu ir topā. Man jau šķiet, ka brīžiem staigā kā spoks. Eh, ļauju es viņai vaļu, jo tāpat zinu, ja nopirkšu ne pa prātam, tad jau mugurā bez strīdiem nevilks.
Lutini ar skaistām kleitām savu princesīti, kamēr vēl ļaujas!

Inga teica...

:))) ļoti skaisti un meitenīgi svārciņi! Varu iedomāties cik ļoti forši ar viņiem ir griezties uz riņķi! Atceros, ka bērnudārzā tā darījām, uzvilkām kuplus svārkus un griezāmies kamēr sareiba galva:D Gan jau tagad notiek līdzīgi! :)))

Aija teica...

Nu re, viss ir labs, kas labi beidzas, vai ne? Un iznākums ir debešķīgs. Pēdējā bildē kā tāds kruzuļu mākonīts :)

Inese teica...

Paldies, meitenes :)
Ceita - takš pie legingiem jau tik šitādus arī velk... Bet laikam jau grūti kaut ko pierādīt jaunai dāmai, kas pati izlēmusi, ko vilks mugurā :)
Es patiešām priecājos par šo laiku, kad varu cakināt meitiņai, drīz jau sāks diktēt, ko vajag un ko ne...
Inga - mana Princese tā īsti nepucējas un negorās gar spoguli, līdz ar to arī griešanās vēl nav aktuāla, bet gan jau pienāks arī tādi laiki...
Jā, Aija, viens riktīgs kruzuļu mākonīc :)

Sarkanā Biete teica...

Nu re kā, vēl smukāks ir sanācis:) Oranži balts mākonītis.
Piekrītu meitenēm par to, ka jāķer tie mirkļi, kad meitāmvar vilkt visu ko, ko mamma vien grib, jo pienāk tas brīdis, kad pasaka, ka mammas izvēle ir galīgi garām:(, nopērk pļūtenītes, un ir lepna par savu izvēli:):)

Madara teica...

man meita par laimi velk tādas smukas lietas. bet brīžam jau parādās savas iegribas, ka ne par ko nedabū ko citu mugurā. it īpaši nepatīk tikko jaunas nopirktas lietas vilkt mugurā.
svārki ir superīgi, un tā krāsa dievīga :)