Lapas

piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

Rozā sapņi


Te būs mani senāki darbiņi, kas tapināti īpašam cilvēciņam - manai meitiņai :) Tie šoreiz būs mani rozā sapņi par brīnišķīgāko notikumu manā dzīvē - par manu Dūdiņu...

Lai arī valda pamperu un sintētisko padipseņu laiks, tomēr savai meitiņai šuvu flaneļa autiņus. Kādā brīdī man tie sāka likties neinteresanti un nolēmu tos izcakināt. Tā kā tamborējumi nav mana stiprā puse, tad nācās izlīdzēties ar niecīgajām pamatzināšanām un pirmais autiņš tapa šādā vienkāršā rakstiņā. Bet jau sākotnēji zināju, ka gribēšu arī atlasa lentu iemudžināt, tāpēc vienu rindu veltīju garajiem stabiņiem, kuru spraugās vēlāk omulīgi iekārtojās skaistā lenta. 
Jāsaka, ka pretēji manām bažām, ka lenta pēc mazgāšanas būs sabeigta, tā izturējusi ne vienu vien veļmašīnas virpuli un izskatās tikpat labi kā sākumā.
Pakļaujoties savai lielummānijai, autiņa stūrīšos vēl sašuvu mazās pogpuķītes. Tad beidzot apmierinājos, ka ir jau gana labs :)))

Pie otra jau ķēros ar zināmu profesionalitātes apziņu, ka vēlos kaut ko vairāk. Interneta plašumos ieraudzīju šādu nesarežģītu puķītes motīviņu, kas lieliski sarindojās autiņa maliņā. 
Varētu jau es te stāstīt par sarežģītu konceptuālu risinājumu, kāpēc nolēmu tikai vienu malu aptamborēt ar puķu motīvu, bet iemesls ir gana triviāls - man vienkārši bija slinkums uzražot vēl 14 ziediņus, tāpēc pretējā mala ieturēta līdzīgās noskaņās, aptamborēta tikai ar motīviņu, kas ir virs ziediņiem.
Vairāk pacietības gan man nepietika - ar šiem diviem autiņiem apmierinājos. Lietoti tie tiek pamīšus, kamēr viens mazgājas, otrs darbībā. Viens no tiem mums vienmēr ir līdzi izbraukumos, jo, saprotama lieta, mazu Princesi nevar guldīt kur pagadās uz nesterilām virsmām :)

Rozā sapņus (galvenais - to īstenošanos) vēlot, rīt noteikti dodamies izteikt savu gribu uz balsošanas iecirkņiem!!!

14 comments:

Irēna teica...

Cik SKAISTI!!

Daiga teica...

Ļoti skaistas, princesīgas sedziņas :)
Un tāds sīkums - lentīte padara maliņu īpaši greznu.

Aija Elliņa teica...

Atkal vienreizēji Tev darbiņi! Apbrīnoju Tavu pacietību, gaumi un darbaspējas! :)

Aija teica...

Man kā divu meitiņu mammai - ļoti, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti .............. skaisti! :)))

Жанна teica...

Очень нежные девичьи вещички! Здорово!
Я тебе по розочке комментарий оставила, посмотри, пожалуйста)!

Inese teica...

paldies, meitenes - man prieks, ka ne man vienīgai rozā sapņi tuvi :)))
Fejka - спасибо за Твой цветок - он у меня всё время открыт на компе, ещё студирую - он ведь опять какой-та другой :)))

Diāna teica...

Ārprāts, cik skaisti. Man atkal pēkšņi bēbīti sagribējās.

Madara teica...

skaistas sedziņas. man pirmā patīk ar lentīti :)))

Ineta teica...

Inese, var redzēt ar kādu mīlestību Tu esi darinājusi autiņus savai meitiņai! Tie ir tik skaisti!!! Un ar to lentiņu mežģīnītē autiņš ir tik mīlīgs!!!

Biene teica...

Ai,cik skaisti!Tava meitiņa tikusi ļoti mīļi gaidīta!

Anda teica...

skaisti :)

Inese teica...

Paldies, paldiesiņš :)))
Jā, Diān, šitādas lietiņas dikti vedina uz bēbīšpriekiem :)
Biene - ko tur liegties, sapnis par meitiņu bija gandrīz kā apmātība, ne velti tik daudz gadus gaidīju, jo baidījos, ka otrs bērniņš kā dēlēns pieteiksies :))) Tāpēc par meitiņu esmu bezgala pateicīga gan Dieviņam, gan Liktenim, gan zvaigznēm - nu vienvārdsakot visiem, kas piedalījās :D
Par puiku, protams, arī biju laimīga, jo mans plāns bija divi bērni: vecākais puika, jaunākā - māsiņa ar 1 gada starpību tā kā man un brālim :))) Un jaunības maksimālismā par dēlu man vispār i šaubu nebija, ka pirmais būs puika, citi varianti ar augstākminētajiem pārstāvjiem netika pat apspriesti :D

Inese teica...

redz kā jums vairāk patīk pirmais variants ar lentīti - man atkal tas liekas prasts, jo redz nav pēc gatavas shēmas bimborēts, tik vien kā manis pašas mudžinājums un izpušķojums :) Otrs - tas gan karalisks manā skatījumā, jo taču pēc zīmējuma :D
Īstenībā jau man abi mīļi un nenovērtējami :)))

vineta teica...

Skaisti autiņi :)