Lapas

pirmdiena, 2011. gada 8. augusts

Krāsu prieks II :)

... turpinu likt gabaliņu pie gabaliņa savam lieldarbam - un lai arī man pašai lielais krāsu prieks jau noskrējis (kaut kur pazudis starp jau sašūto un vēl darāmo), tomēr padalos ar vēl vienu porciju krāsu prieka.
Šoreiz tā nu galīgi nav mana krāsa - zils un vēl zilāks. Kā izrādījās, šo krāsu nemaz nejūtu. Atšķirībā no dzeltenajiem tonīšiem, kur nekādu problēmu nav savienot ar nesavienojamo, šie zilie sagādāja nelielas grūtības. Nu nav tā mana krāsa, lai arī konstatēju, ka tā ir diezgan pat smuka :)))
Šāds fragments uztapis no zilo toņu paletes - tā būtu tā kā JŪRA :)

Pat baidos domāt, kā tas viss izskatīsies kopā salikts... Pagaidām pievienoju SAULĪTI, lai kaut nedaudz rastos priekšstats par kopainu






...mani mīļie dzeltenie toņi :)))

... un nu zilais ārprāts :)



Kaut kā pamanījos i sauli, i jūru piemētāt ar rozēm :))) Bet viens gan sakrīt ar oriģinālo jūru - lieldarbiņam vēl neredzu ne gala, ne malas :)))


10 comments:

Aija Elliņa teica...

Es arī nesaprotu, kā to var paveikt! Bet esmu pārliecināta, ka Tu vari! :) Vēlu pacietību un iedvesmu! :)

Elīnas brīvlaiks teica...

interesants projekts, es tikai pielietojumu nesaprotu...

ceita teica...

Tas ir kaut kas grandiozs!!! Iespaidīgi!
Jā, kas tas būs?

Inese teica...

Paldies, Aija, par Tavu nelokāmo ticību manām spējām :D - man šis ir atkal no tiem gadījumiem, kad vajag varēt bez variantiem, tā ka Tevis novēlētā pacietība un iedvesma man ai kā noderēs :)))
Elīna un Ceita - pielietojums būs gana praktisks un ikdienišķs - plānots kā gultas pārklājs (tā kā viducī būs arī sintapona kārta, tad kā viegla sedziņa arī būs pielietojama), bet vizuālo gala rezultātu ceru atrādīt nedēļas beigās vai nākamās nedēļas sākumā, pašlaik vēl tikai kopā nesavienoti fragmenti... :)

Daiga teica...

Dikti skaista sedziņa sanāk! Šitāds darbs! Es atkal iedomājos, ka 'saulīte savus starus palaidīs' gar gultas galu (kājgali), līdz ar to būtu ļoti-ļoti smuki :)

Biene teica...

Nepārspējams krāsu salikums!Skaisti un saulaini zilās debesīs!Tā kā kādas dienas nebiju pie interneta, tad tagad apskatīju arī pirmo ierakstu un varu tikkai teikt, ka darbiņš ļoti ieguvis to zilo pieliekot!Kā vienmēr smalki un rūpīgi!

andrasballe teica...

Pievienojos segas apbrīnotājiem :) Nestādos priekšā kāda pacietība vajadzīga, lai to visu ne tikai sašūtu, bet vēl arī to izdarītu precīzi.. Gala rezultāts jau tagad izskatās fantastisks :)

Inga teica...

:))) man patīk arī tā zilā krāsa! kopā ar dzelteno - nu kā pie īstas jūras saules pielietā vasaras dienā!:)))) būs Tev arī ziemas vidū vasara! :)))

Inese teica...

paldies, meitenes :)
Man jau vienbrīd likās, ka tā zilā krāsa bezkaunīgi "noēd" manu skaisti dzelteno... Bet varbūt nav tik traki :) Kopskats jau būs novērtējams tikai gatavā veidā un no kāda lielāka attāluma...

Elīnas brīvlaiks teica...

mmmmm :) Tu galarezultātu noteikti atrādi :)