Lapas

pirmdiena, 2011. gada 19. septembris

Tamborsvētki


Es ar pieteicos nosvinēt Lindas uzsaukto tambordienu melnajā sestdienā, jo kas gan cits sevi var labāk iepriecināt, ja ne pats :)))
Diemžēl pēkšņi un neplānoti "uzkritušās" pūkainās dienas Ķīpsalā katastrofāli pabojāja manus brīvdienu plānus. Piesakoties uz šo tamborpasākumu biju priecīga par skaisto sakritību, ka man tā ir vienīgā no darbiem brīvā sestdiena rudens sezonā, bet kas tev deva - no viena darba brīvdiena ta ir, bet gadījumā, kad ir vairākas darbavietas, tad cūcības likums nostrādā perfekti un citos darbos tu pēkšņi kļūsti neaizvietojams :)))
Vienvārdsakot, slikti man viss sanāca, pajuka gan brīvdienu plāni, gan arī tamborēšanas ieceres - pa nedēļu jau biju sadomājusies, ko tik visu nesatamborēšu, beigu beigās pat bija vairāki varianti, no kuriem jau bija jāsāk izvēlēties, ko tad īsti darīt: 
1) bija doma, ka izmantošu izdevību un uztamborēšu meitiņai Smurfu, kura tamboraprakstu man mīļi atvēlēja Ineta:
2) tai pat laikā jau sen fanoju par afrikāņu ziediem (african flower) un dikti gribējās tos iemācīties;
3) un vēl nejauši ieraudzīju tamborētu futbolbumu no sešstūriem un piecstūriem - arī to sakārojās :)))

Bet gala beigās čiks vien iznāca - no sērijas, cilvēks plāno, Dievs dara (precīzāk laikam gan ir no citas sērijas: "Ja gribi sasmīdināt Dievu, izstāsti Viņam savus plānus" :D)
Bet piedalīties tambortusiņā ļoti gribējās!!!

Tā kā visi iecerētie projektiņi man bija sveši un nezināmi, kuriem vajadzētu atsevišķu laiku veltīt mācību procesam un shēmām, tad tiem laika tiešām neatlika... Tāpēc sabimborēju vēl dažas tamborrozītes - jebkurā gadījumā tās man ļoti patīk un bez pielietojuma nudien nepaliks :)))
Še ku, re ku mans ražojums - trīs rozītes un viena inčīga puķīte, ko noskatīju internetplašumos un arī dikti gribēju izmēģināt:


Manas skaistules :)


Sarkano dzijas ficīti iztamborēju visu - kopumā pietika uz 4 rozītēm un mazliet vēl atlika mazajam ziediņam. Pieķēros rozā dzijas ficītei, bet kaut kā man nepatīk, kā tā izskatās ziedā - mazliet to noapaļo. Pēc fotosesijas, kurā mana meitiņa dikti man traucēja asistēja, to atdevu viņai - meituks nogrāba un sajūsmā aizčāpoja uz savu istabu :) (Tikko tik iedomājos, ka sanāca kā tai anekdotē, kur operācijas laikā zem operācijas galda ik pa laikam izskan žēls: "Ņau...", kamēr ārsts neiztur, izgriež no pacienta vēdera dobuma kādu gabaliņu, pamet zem galda: "Ņem, jau ņem, aizrijies!" :D) Un vēl sagribējās redzēt kā rozīte izskatīsies no t.s. gublāna - tie man no vecmammas krājumiem saglabājušies - ļoti mīksts tamborējums un man pat patīk...

Tā kā trīs tamborrozītes man jau bija, tad kopumā šobrīd man ir šāds ziedu dārzs :)



Lai kādi ir vēlēšanu rezultāti, lai kā arī mums ietu turpmāk politiskajā teiāterī, bet par sestdienu tomēr atmiņas būs pozitīvas, jo bija taču tamborsvētki :)))

12 comments:

Biene teica...

Nu ļoti gaidīju Tavas rozes!Nu vismaz rožainu tambori!Re kur ir -un tiešām rožains!Man tā rozā liekas kā punktiņš uz i Tavās fantastiskajās bildēs!Atzīšos, ka noskatīju viņas par labu esam šim pasākumam, bet pietrūka drosmes!Tev viņas ir fantastiskas!

Inese teica...

Paldies, Biene :D - tici man, arī Tev viņas būs fantastiskas, savādāk i nevar būt :))) Bet būtu bijis interesanti, ja mēs abas būtu startējušas ar rozītēm :)

Ineta teica...

Tiešām Ļoti skaistas rozītes!!!
Man vien atliek skatīties un priecāties par šo tamborēšanas pasācienu. Es tik neesmu līdz galam izpratusi- vai tur būs kāda balsošna?

Madara teica...

ļoti skaistas. vari padalīties ar shēmu. draudzene kad Tavā blogā ieraudzīja šo rozi, pateic aka tieši tādu viņai vajagot kā brošu pie džemperi. tagad sēžu un domāju kā dabūt gatavu :D

Inese teica...

Nē, Inet, nekādas balsošanas, nekādu sacensību - vienkārši savam priekam vēlēšanu dienu padarījām par sev tīkamiem svētkiem :))) Linda tik to visu apkopo un tā nu tāds feins tambortusiņš sanāca :)
Madara, pašlaik man ir zavals, nekam nav laika, ja vari pagaidīt, mēģināšu nedēļas beigās izpausties ar šēmiņu...

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Ļoti patīk Tavas rozītes!!!:))

Ineta teica...

Tas ir tik tiešām dikti labi izdomāts, kad savam priekam darbojaties, ļoti lieliska doma Lindai ienākusi prātā, šitādu vajag turpināt ari citās jomās :))

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Piekrītu Inetai!Būtu jauki rīkot šādas rokdarbnedēļas vai dienas arī citās jomās!:))

RitaGri teica...

Ar nepacietību gaidīšu tavu skaisto rozīšu shēmiņu!
Dažām sanāca gan vēlešanas, gan tamborēšana, man vēlēšanas bija darbs, tāpēc tagad priecājos par ziņām no blogotājām, kas tika arī pie tamborēšanas.

Connys Cottage teica...

very very sweet your flowers.


hugs Conny

Inese teica...

Jā, Ineta, šitādi pasākumi ir labi ar to, ka pamudina darīt lietas, kuras kaut kādu iemeslu (vai ieganstu) dēļ neizdara :) ... un, protams, tā kopības sajūta ir feina :)
RitaGri - mēģināšu uztaisīt :)
Conny's Cottage - thanks, joy that like

Inga teica...

Ļoti skaistas rozītes, bet arī mazais ziediņš izskatās mīlīgs:))) Varbūt pēc kāda brīža pastāstīsi par "pūkainajām dienām"? Šoreiz nesanāca tur būt, bet tā kārojas kaut ar vienu aci paskatīties uz pūkainīšiem:)))