Lapas

sestdiena, 2011. gada 3. septembris

Un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi...


Liels prieks, ka gadījās atkal paveikt vienu sirdsdarbiņu - kāzu foto albums pārim, kas šodienu izvēlējušies par savu kāzu dienu :)
Ja jūs zinātu, cik grūti man bija nociesties un uzreiz neizlielīties, kāds brīnums uztapis!!! Bet redz, ka tomēr rakstura stingrība ir un atrādu tikai tagad :))), lai gan rozītes jau atrādīju iepriekš



Krāsu izvēle saistīta ar kāzu tematiku - retro (20-to/30-to gadu retro stiliņu) - un esošajām pāra izvēlētajām krāsām - laima zaļš un šokolādes brūns. Albumiņa zelta tonis ir zīme jaunlaulātajiem kopā saticīgi nodzīvot vismaz līdz zelta kāzām noteikti :)
Tā kā jaunajiem jau bija arī savs jaunās kopdzīves sākuma logo izveidots, tad atlika vien to iekļaut rožu dārziņā


Kad domu lidojumos mēģināju piezemēties kādā kompozicionālā sistēmā un saliku rozītes sev tīkamā veidā, atlika man vien uz brīdi aizgriezties, kad mans Visuma centrs nekļūdīgi nofraktējās kā galvenais akcents :D


Pierunāju savu minci, ka tomēr negribu viņu dot līdzi ar albumiņu, lai arī Viņš uz tā izskatās dievīgi, un tāpēc kā centrālais akcents ir kompromisa variants - zaļais aplītis ar logo un iniciāļiem :)
Te arī redzams ielūgums, kura krāsām nācās pieskaņoties (teikšu godīgi, nebij viegli atrast tādu zaļu tonīti).


Albums ir sasienams - abās pusītēs dekoratīva sutažas diegu aizdarīte, rotāta ar pērlītēm. Aizmugurējā vāka iekšpusītē kabatiņa diskam (vai diskiem), rotāta ar zelta rožu lentīti augšpusītē.
Albuma apmalīte visapkārt apšūta ar brūni zelta krāsas "striķi". Albuma izmērs 31,5 x 33 cm.






... ceļā devās zelta krāsas organzas maisiņā


Atā, albumiņ, 
lai Tevi mīl un saudzē jaunajās mājās :)))




26 komentāri:

Unknown teica...

...tu esi Dievīga..

Diāna teica...

Vienkārši fantastiski, vārdu trūkst.

Iuliania teica...

ļoti skaists albums, rozes ir fantastiskas!

Inese teica...

Kāds skaistums!!!

Aija Elliņa teica...

Tiešām brīnums, ne albums! Nezinu, kā to visu var dabūt kopā! malacis! :) ... un par kaķu bildēm man, protams, tagad ir jāraud... :)

Irēna teica...

Burvīgi! redz, kur tās rozītes aizceļoja:)
kaķis nolēma, ka tik skaistu lietu nevar laist prom:)no mājām

Laine teica...

Bagātīgs albums! Nemaz nesākšu runāt par to, cik rūpīgs un gaumīgs, un piņķerīgs darbs ieguldīts... Apbrīnojami...

Sarkanā Biete teica...

Nu ko te piebilst:) - es tik pūšu un elšu no sajūsmas! Tāds skaistums!!!

Inese teica...

Paldies, mīļās - šodien tik burvīga diena, ka saulīte silda miesu, bet jūsu komentāri silda dvēseli.
Man pašai ļoti patīk šādus darbiņus darīt un tikpat ļoti man patīk, ka citiem patīk - nav lielāka prieka kā radīt prieku citiem :)))
Paldies jums par jaukajiem komentāriem!

Plūmīte teica...

o-o-ou! es nesaprotu, kā kaut ko tādu var dabūt gatavu ar divām rokām, man nekad mūžā kas tāds neizdotos. wow! :)

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Dievīgi!!Tik ļoti skaisti!:)

Zkss teica...

Pievienojos-NEREDZĒTS skaistums! Un ,cik noprotu-diskam-arī laba vietiņa, kā arī noformējums!
Malacis, izcils darbiņš, laimīgie jaunlaulātie :))

Pai! teica...

man mute atsitās pret galda malu :) Apbrīnojami!!! Es gribētu izdīkt Tev vienu mazu tutorial ierakstu par to, kā top šādas brīnumainas lentīšu puķītes!! :)

Ineta teica...

Bezgala brīnišķīgs darbiņš!!! :))

Hela teica...

Ekselenti!

MuSa teica...

Es pievienojos iepriekš rakstītajam- burvīgi kā vienmēr!

Inese teica...

Paldies, mīļās, man prieks, ka jums prieks :)))
Plūmīt, es savukārt ar savām divām to krembrulē nedabūtu gatavu - katram savs :)))
Zkss - kāds prieks Tevi atkal satikt-lasīt pēc makana pārtraukuma!!!
Pai - ar tiem tutoriāļiem man šobrīd ir nelielas problēmiņas - tur vajadzētu darboties un fočēt diennakts gaišajā laikā, kas man jau kādu laiku ir liegts... Bet ja gadīsies kāds brītiņš laika, varu mēģināt to paveikt (starp citu i-netā tāda tipa rozītēm ir redzēti apraksti, nekas unikāls un manis radīts tas nav...)

NiPa teica...

Vienkārši trūkst vārdu.Pasakains darbiņš.Mans runčuks dara tieši tā pat.Viņi prot novērtēt skaistumu.

Anonīms teica...

Mjā... Krāšņi!
:c)

Elīna teica...

es varu tikai izbrīnā ieplest acis... cik skaisti! Tev tiešām izdodas darbi, kas ir apbrīnas vērti!!

Klēra teica...

Ļoti, ļoti skaists darbiņš. Tik krāšņs un tik ļoti romantisks. Tu esi radījusi kaut ko burvīgu. Ļoti ceru ka arī jaunais pāris to novērtēja.

andrasballe teica...

Fantastisks darbs :) Tik skaists un romantisks :) Kad man kādreiz ievajadzēsies ko līdzīgu dāvināšanai - noteikti vērsīšos pie Tevis!

Inese teica...

paldies, paldies, meitenes :)))
Es patiešām ceru, ka jaunajam pārim šis patika un ka albumiņš netiks nolikts tālākā plauktā :)

Anonīms teica...

dikti, nu dikti skaisti Tev sanācis. Tik viegli un ēteriski, ar pamatīgam krāsām. Lai arī jaunajiem stabila, bet viegla dzīve! :)

agnese teica...

Patiesi, patiesi! Tāds skaistums :)

Anonīms teica...

This data is anonymous and we cannot use this to uniquely identify individuals and their usage of the sites.Slovaquie. [url=http://soldeslongchampssac.webnode.fr]sac longchamp pas cher[/url] Weda Hare+Guu Sexy, irresponsible, hilarious and sexy.Bank of America devra ainsi remettre 3,6 milliards $ la socit de garantie hypothcaire Fannie Mae et racheter pour 6,75 milliards $ de prts vendus au groupe entre le 1er janvier 2000 et le 31 dcembre 2008 30 000 prts au total. [url=http://louisvuittonpurse1.webnode.jp"]ルイヴィトン 財布[/url] I have 10" arms and 36 inch chest." However, it is not the peace of the one who pays that is involved in this development of meaning. [url=http://soldeslongchampssac.webnode.fr]soldes longchamp[/url] Notant dans son rapport que le Centre a proc?: , JW Pet Company Insight Bird Bath Bird Accessory92. [url=http://www.superhairstraighteners.co.uk]ghd sale[/url] Haute Volta.Aucun commentaire ne sera fait d'ici sa conclusion. [url=http://ghdsale1.webspawner.com]ghdsale1.webspawner.com[/url] 1 A/61/485 A/61/309 FINANCEMENT DE L DES NATIONS UNIES AU BURUNDI Rapport du Secr g sur l du budget de l des Nations Unies au Burundi pour l allant du 1er juillet2004 au 30juin2005 (A/60/612 et Corr.La Namibie.[url=http://soldeslongchampssac.webnode.fr]longchamps pas cher[/url] Ingredients:Maltodextrin, Fructose, Dextrose, Calcium Caseinate, Whey Protein Hydrolysate, Silica, Potassium Phosphate, Vanilla Flavor, Natural Cream Flavor, Calcium Carbonate, Potassium Succinate, Choline Bitartrate, Magnesium Oxide, Mineral Blend, Egg White Hydrolysate, Inositol, Natural and Artificial Flavor, LLeucine, Sodium Ascorbate, Boron Citrate/Glycinate/Aspartate, Branch Chain Amino Acid Blend, Biotin, Zinc Picolinate, Ferrous Fumarate, DAlpha Tocopheryl Acid Succinate, LCarnitine, Niacinamide, Manganese Gluconate, Kelp, Beta Carotene, DCalcium Pantothenate, Calcium Citrate, Magnesium Aspartate, Selenomethionine, Para Aminobenzoic Acid, Copper Gluconate, Cyanocobalamin, Folic Acid, Chromium Picolinate, Cholecalciferol, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavin, Thiamine Mononitrate, Molybdic Acid.Yes he's a three point eight student. [url=http://www.karenmillenonlineoutlet.com]karen millen dresses[/url] If you like coffee, soon enough you'll like red wine or mushrooms or Chinese black bean sauce, all because you find a common, mellow earthiness among them.Then take one length of wire, and connect one of the hot tabs to one lug (joint) on the momentary switch.