Lapas

piektdiena, 2012. gada 24. februāris

Mana Skaistule / Моя Красотка

Jau tagad mīlu :)))
Люблю-немогу :)))


Atskaitos par pirmo posmu - tāda, lūk, mana meitene vakar piedzima - skaista, slaida un mazlietiņ kautrīga :)
Отчитываюсь за первый этап - такая, вот, вчера родилась моя девочка - красивая, стройная и немножочко стеснительная :)



Mazlietiņ no procesa - visu šuvu ar rociņām, ja darīšana ir ar tik smalkām detaļām un precizitāti, es spēju paļauties tikai uz sevi pašu.
Tik ļoti baidījos no krūšu šūšanas, bet beigās tās sašuvās ātri, bez īpašām problēmām un man pat ļoti patīk, kā ir sanācis... Teikt, ka bija viegli, nozīmētu sameloties. Kamēr šuvu krūšu daļu, sapratu, kā gan Dieviņš bija nomocījies, radot mūs tādas skaistas :)
Un kāda apetīte šai mīlulītei - cik daudz pildījuma tā apēda!!! Sapildīšana izrādījās grūtākais darbiņš, īpaši jau kājiņām - tajās ieliku metāla stieplīti stingrumam, tā kā reizi arī ļoti traucēja pildīšanas procesu.

Немножко из процесса - всю работу проделала ручками, если иметь дело с такими тонкими деталями и точностью, могу положится только на себя.
Жудь, как боялся пошива груди, но в конце концов, сшилось быстро, без проблем, и мне очень даже нравитса, как получилось... Сказать, что это было легко, значит соврать. Пока шила грудную часть, поняла, как же Боженька намаялся, создовая нас таких красивых :)
А апетит у этой милашки какой - сколько же она набивки скушала!!! Набивка как раз окозалась труднейшим заданием, особенно ножки - в них вставила металлическую проволоку для жесткости, это и осложнило процесс наполнения.



Skaisto krūšu noslēpums
Lai meitene iegūtu skaistas, apaļas formas, mazliet nācās piedomāt, kā tādas dabūt. Redzot kopprojekta dalībnieču gatavos rezultātus, sapratu, ka kaut kas jāpamaina - vai nu audums, vai piegrieztne. Tā kā trikotāžas auduma, kas pats pastieptos, man nebija, tad ķēros klāt piegrieztnei - ar sarkaniem punktiņiem iezīmēts.  Bez tam, krūtis un dupsi piegriezu slīpajā diegā, lai audums mazliet padodas pildījumam.

Секрет красивой груди
Чтобы у
девушки были красивые, круглые формы, пришлось чуточку подумать, как таких получить. Видя кукол других участниц, поняла, что что-то надо поменять - либо ткань, либо выкройку. Так как трикотажа у меня нету, занялась выкройкой - отмеченно красными точками на выкройке. Кроме того, грудь и попку раскроила по наклонной нити, чтобы ткань поддалась набивке
. (Вот уж не знаю, правильно ли на русском объяснила, если что не так, извините и поправте :))







Šobrīd kā nekad saprotu vīriešus - par ko viņi tās skaistās mīl :), nu tak tikai mīļot un glāstīt :))) 
Сейчас как никогда понимаю мужчин - за что же они любят этих ​​красивых :), их же только любить и обнимать :)))

Turpinājums sekos...
Продолжение следует ...

Ievads TE
Info par kopprojektu TE
1.posma uzdevums TE

23 komentāri:

Unknown teica...

Какая грудь красивая!!!!!!! Лучше моей, это точно!!!!! И трусики шикарные!!!!)))) Инесса, а что за ткань использовала? Я с грудью как ни колдовала, она у меня какая-то куцая))) Видимо, в хозяйку:))) А вообще столько любви твоей к ней в этих фото.....))))

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

Naba:) ļoti patīk naba:) - bet jā.. jā šitāda lelle patīk.. patīk, ka bez tērpa:) ha ha

Inese teica...

Leviana - Я уже постепенно перехожу от любви к обожанию :))) Про ткань не спрашивай - в этом я ничего не понимаю, что в запасах было, из того и сшила :))) (завтра спрошу маму, она у меня умная). А с грудю я схитрила - смотрела на Твою куклу, и на кукол девочек, поняла, что что-то не так, почесала тыковку и придумала свой вариант - вечером дополню в описание
Kristīn, man jau gan ļoti nepatīk viņu plikiņu rādīt, bet tādi ir kopprojekta noteikumi, vismaz apenītes uzģērbu :))) Un, jā, naba burvīga :)

Tati teica...

Ух! Ну ничего ж себе!!!
Инесса, какая ты молодец! Так быстро и аккуратно!
Девушка красивая будет - уже видно, фигура просто загляденье! С удовольствием понаблюдаю за процессом! Спасибо, что показываешь :)

Inese teica...

Tati - спасибо, я сама в шоке, какая она красивая :) Я всё надеилась, что Ты тоже присоеденишся в СП :)))

Daiga teica...

Skaista un slaida lēdija!
Starp citu, par krūtīm ļoti trāpīgi uzrakstīji :D
Bikšuki tik smuki, romantiski. Super!

Zkss teica...

Mjā, nu tā krūšu daļa tāda...khm, buferīga ļoti izskatās :)) Skaista lellīte!Un tāda vēderpresīte...

Aija Elliņa teica...

Apbrīnoju, vienkārši apbrīnoju! Par rūpību, par uzņēmību un par apņēmību darīt ar kādu kopā, termiņos, salīdzinājumā utt. Malacis! Katrai būs savā ziņā visskaistāk un savādāk! :)

Tati teica...

Я планировала присоединиться, но по времени не успеваю :(

Какое у нее будет личико? Какие волосы? Ты уже решила?

С нетерпением жду процесса одевания куклы - это так интересно, примерять ткани и кружева, вязать :)

Inga teica...

Ļoti sievišķīga meitene! Tā vēdera presīte un naba...:))) Nemaz nepateiksi, ka tik daudz pildījuma vajadzēja! Un skaista jau tagad - pat bez matiem:))) Šķiet vajadzēs viņai blakus tādu vīrišķīgu vīrieti! :))))

Sandra Spu teica...

Jā, krūtis ir sarežgīts process. es nomocījos un tagad nav vairs dūšas pieķerties otrreiz pie šīs lelles darināšanas, bet tev sanāca tik skaista lellle, ka prieks!!! Varbūt saņemšos un tomēr papromēšu arī es.

Irēna teica...

Tiešam malace, Inese! Citu neko nevar pateikt... skaisti,rūpīgi, ka vienmēr...

Diāna teica...

Ļoti sievišķīgi. Gribas redzēt turpinājumu. "Krāsaini tērpi, puķes un lūpas ir tas, ko mēs mīlam visvairāk."

Inese teica...

Mīļš paldies - lellītei jau sārti vaigi no uzslavām :)))
Tati - про личико очень боюсь, не могу определитса, какие глазки делать. А с волосами идея есть, но справлюсь ли... Жду, что покажет Антонина :)
Nē, Inguc, uz vīrieti manis nepietiks - es jau, starp citu, domāju, ka vajag pārīti, bet sapratu, ka tomēr ne, būs man dāma lepnā vientulībā :)
Sandra - saņemies gan, man godīgi sakot šis kopprojekts bija izaicinājums, jo pati nevarētu kam tādam sasparoties :)

Оляшка teica...

класснючая!!трусики отпадные)))))

dace teica...

Kādas viņai smukas biksiņas! Laikam jau gan nav 23. februāra? :D :D
Bet nopietni, ļoti apbrīnoju!

Inese teica...

Оляшка - спасибо :)
Dace - vispār jau ir sanākušas uz 23.februāra tipa - ir kur puķi iespraust :)))

RitaGri teica...

Apbrīnoju tavu darbiņu! Skaista! Sekošu līdzi. Lai veicas!

Kalateya teica...

Какая аккуратная получилась!!! И грудь просто отличная!!!

Anna teica...

Burvīga Tev viņa...man nav dukas šādam darbam, bet ceru kādreiz saņemties.

Inese teica...

Paldies, Rita un Anna, спасибо, Kalateya :)

Liki teica...

Pirms Tu uzsāki šo kopprojektu, par šādām lellītēm nebiju ne dzirdējusi, ne redzējusi. Nezinu, kāda viņām izcelsme, bet nu īsta bārbija! :c) Neproporcionāla un skaista bez gala! :cD
Ar nepacietību gaidīšu turpinājumu!

Inese teica...

Liki - es tās lellītes arī pirmo reizi ieraudzīju pie Levianas, kad tika tik aptaujāts, vai būtu gribētāji pievienoties. Uzreiz tajās iemīlējos, pat brīnos, kā pa maniem klejojumiem i-net vidē esmu tām regulāri ar līkumu apgājusi :))) Laikam vajadzēja tās ieraudzīt īstajā laikā un īstajā noskaņojumā :) Izcelsme it kā esot Koreja, bet bieži tās sauc arī par Japānas lellēm (ej nu saproti tās tautas :D)