Lapas

ceturtdiena, 2012. gada 19. aprīlis

Mamma = Sieviete kleitā...

Foto no: http://favim.com/image/39045/

Esmu nokavējusies ar atskaitīti par Plūmītes sievišķības akciju... trakota nedēļa padevusies :)
Bet nu atskaitos - pavisam godīgi, pavisam pacietīgi patiešām katru dienu esmu svārkos un kleitās (vēl joprojām arī šonedēļ)!!!
Pirmajā dienā samulsināju savu suņmeiteni - pēcpusdienā, laikā, kad plus mīnus viņai ir cerība tikt pastaigā, ko viņa redz - saimniece pucējas, nemaz i nepieskaras (un pat netuvojas) ierastajiem pastaigu džinsiem... Skaidrs kā diena - atkal kaut kur sataisījusies un par pastaigu aizmirsusi. Guļ mana sunīte pavisam bēdīgu skatienu, kamēr piemeklēju atbilstošas kurpītes... Bet ierastajos džinsu laikos jums vajadzētu redzēt, kā viņa rotē, lec, priecājas, jo zin, ka DŽINSI = PASTAIGA :))) Tā nu sapucējos, paņēmu viņas pavadiņu, bet viņa NETIC acīmredzamajam - vai tiešām šitādā paskatā es viņu vedīšot pastaigā???!!! JĀ, tādas mēs smukas meitenes arī staigājam... katru dienu :)
Secinājums - man steidzami vajadzīgas jaunas (un daudz) kurpītes, kā arī - saprotama lieta - man NAV, KO VILKT!!!

Pie šīs tēmas atzīšos kādā pavisam neticamā manas pagātnes noslēpumā - līdz gadiem 16 manā virsdrēbju garderobē vispār nebija bikšveidīgu apģērbu, NEVIENA PAŠA! Man pašos pamatos nebija pieņemama doma, ka sieviete ģērbjas kā vīrietis - biksēs... Šis pagātnes rēgs izrāvās brīvībā pagājušajā vasarā - kaut kādu zemapziņas impulsu rezultātā pie Laines uz blogtusiņu aizspēros kleitā, jo mana iekšējā balss brēktin brēca PRET bikšapģērbu :)))

Un vēl viens stāsts, kāds īpašs stāsts par kleitu - ir mans dzīvē realizētais Pelnrušķītes sapnis. Kādā Ziemassvētku ballē ierados pavisam nepiedienīgi un nemaz ne pieticīgi ģērbusies tikai tāpēc, ka man tā gribējās :))) Tas noteikti bija viens no laimīgākajiem vakariem manā mūžā, kaut arī biju pārkāpusi pieklājības robežas... Zināmā mērā tas bija mans protests pret to, ka ielūgumā nebija norādīts "dress code", ko nekautrējos izmantot, lai visiem un ikvienam parādītu sevi mīļoto :)))


Nebaidīties sapņot ir sīkums salīdzinājumā ar drosmi sapni realizēt :)

14 comments:

Irēna teica...

Burvīga Pelnrušķīe!!

Inga teica...

Fantastiski skaita kleita un burvīga meitene! :)))

...ar cieņu un smaidu,.. teica...

:) Patiesībā, es nemaz īsti neticu, ka Tev varētu būt kāda bikse skapī:) un priekš kam gan?:) Un šādā kleitā uz balli.. - ak jēl:) Nu patiesi drosmi vajag citiem, bet Tu tajā izskaties Ļota:) un itin .. nudien .. itin nemaz pārspīlēta greznumā:) Jo Tu no cita gadsimta..

Sandra Spu teica...

Ak, es tikai muti atplētu no skaistā zīmējuma.... un tajā ballē tu biji īsta princese ( tādu es arī tevi iedomājos - romantisku, smaidīgu un sievišķīgu)! Malace!!!

Sarkanā Biete teica...

Piekrītu Kristīnei - Tu ESI no cita gadsimta, un par kādām biksēm mēs tur varam runāt:)Bilde ar n-tajiem džentelmeņiem, un Tu šo vīriešu priekšplānā=smaids:)
P.S. Vai kurpīti nepazaudēji pirms pusnakts?:)

Ilze teica...

Tik skatos un smaidu.. :)

Unknown teica...

Tev ir talants ne tikai radīt skaistas lietas, bet arī tādas atrast. Varbūt mani skapji plīst no drēbēm, bet man tajos nav atrodama balles kleita.

Жанна teica...

Cik tu esi skaista! Tev obligaati jaavalka kleitas!

Hela teica...

Šodien izlasīju vakardienas "Ievā" publicēto interviju ar Ainu Nagobads-Ābolu. Lūk, kā jāizskatās sievietei! Ar to gribu teikt - redzu tevi tavos simts gados tādu pašu - kleitās, kurpītēs uz papēžiem, lakotiem nadziņiem un ieveidotu frizūru. :) Tas nozīmē, ka šobrīd un laika periodā līdz tiem taviem simts gadiem tu būsi tikpat sievišķīga, plus vēl jaunības skaistums.

Viss, ko sarakstīju, bija domāts vienīgi kā kompliments un nekā citādi. :)

Anda teica...

Varbūt neatbilstoša, bet ne jau nepieklājīga (ja nu vienīgi nepieklājīgi skaista :) ). Ah, tā kleita (un Tu tajā) ir burvīga!

Biene teica...

Jā!Spriežot pēc telpas un vīriešiem apkārt viss saskan un Tu to visu vēl pasvītro!Ekselenti!

Plūmīte teica...

Tiiik iedvesmojošs stāsts!!

Inese teica...

Paldies, mīļās, jaukās - cik daudz mīļu vārdu, cik komplimentu - pat sajutos kā tovakar tai skaistajā kleitā :)))
Bietīt, kurpīti nepazaudēju - es tak kārtīga meitene :), lai gan pēdējā brīdī pirktas tās bija vienu izmēru pa lielu :)))
Aggie - balles kleitām jābūt, ja ne skapī, tad kaut kur citur noslēptām :) Man kā postsoc bērnam, kas uzaudzis valstī, kur gara vakarkleita sievietei nav tādēļ, ka ar tādu nav kur doties un atliek vien TV ekrānā noskatīties, ka tādas kleitas vispār kaut kur ir... ir zināms traumatisms - man garo vakarkleitu ir ļoooti daudz :)

Paldies, paldies, paldies vēl un vēl - pēc garumgarās darba dienas vakarā ieraugot jūsu burvīgos komentārus aizmirsās i nogurums, i darbu blāķis, kas vēl jāpadara :)))

Sixspārne teica...

Skaisti, sievišķīgi un romantiski! Ziemassvētku kleita - pasakaina! Tev tā piestāv, un kleitai Tu piestāvi! :)