Lapas

sestdiena, 2012. gada 14. aprīlis

Ragi un zvaniņi, bet nav Ziemeļbriedis :)))

Kas tas ir??? Tas ir rotaļlietu komplekts kādam mazam Zaķim :)


Ilgi domāju, ko gan interesantu varētu uztapināt draudzenītes bērniņam - tā lai i māmiņai prieks, i bērniņam interesanti. Tad ieraudzīju ragaino bumbu ...un jā! Tā ir īstā, kas vajadzīga mazajam brašulim :) Iepirku divas krāsiņas kokvilnas diegu un cepu augšā :)


Tā kā kamolā vēl palika gana daudz dzijas, izdomāju, ka pie ragainās bumbas noderētu vēl kaut kas - sen jau gribējās izmēģināt klucīti. Un ja jau klucītis - tad vajag arī nelielu funkcionalitāti - tā nu tapa metamais kauliņš  - mīcāms, mētājams, poggraužams :)
I tut Ostapa paņeslo - mazajam tak vajag arī ņurcāmo bumbiņu. Un kad vēl zaļā krāsiņa tik daudz neizmantota - arī kāds mūzikas instruments noderētu :) Labi, ka pēc blogdraugu tusiņa biju laicīgi iepirkusi skaistos zvaniņus, nu tie noderēja :)
Rezultātā komplektiņā satilpa 4 mantiņas, bet dzijas atlikums: zilā krāsiņa pa nullēm, zaļā vēl mazs kunkulītis palika...


Kaut kā tomēr mana ragainā bumba atšķiras no oriģinālās - tamborēju pēc atmiņas, bet nu skatoties redzu, ka ir pavisam citāda :) Bez tam, manas trūcīgās ģeometrijas zināšanas lika sevi manīt - nu nesagāja man beigās tās detaļas kopā un apaļa tā bumba ar nesanāca. Tas gan tāds noslēpums, starp mums meitenēm runājot..., jo ragi ļoti pateicīgi šo negludumu noslēpj :)))




Mantiņas pildītas ar pašas draudzenītes sarūpēto un man bezatlīdzības lietošanā nodoto aitiņvilniņu (manis pašas mazgātu un plucinātu :D)




13 comments:

Zkss teica...

Ārkārtīgi jauks komplekts bērņukam! Es kā mamma(papildus bērnam) būtu riktīgi priecīga, ja kāds ar šādu kompl.atnāktu raudzībās pie mana puišeļa:) Riktīgi pa ķeksi!!! Tieši tas, kas vajdzīgs attīstībai.

Pai! teica...

Dikti foršs komplektiņš! :) Man tik tā ragainā bumba ir mistika - tos ragus uztamborē virsū bumbiņai vai sāk vispirms ar ragiem un tos satamborē kopā? :)

LoveVN teica...

Изумительные игрушки!!!! :-)

Irēna teica...

BURVĪGI!!!

dace teica...

Smuki, praktiski, rotaļīgi, jauki utt. ;)

http://anchas.wordpress.com/ teica...

Fantastisks komplektiņš :)

Anda teica...

"smukas" - atskanēja komentārs netāli no manis

mani tā ragu bumba fasinē, ļoti jaukas rotaļlietas :)

Inese teica...

paldies, meitenes, mamma jau bija priecīga tik ieraugot iesaiņotā veidā caur caurspīdīgo papīru :)))
Zkss - mantiņas tiešām tika darinātas konkrētajam bērniņam uz šībrīža vajadzībām, atliek vien cerēt, ka tiešām arī būs noderīgas, kaut gan spēlēties ar tām jau tas netraucē tik vai tā :D
Pai - es tamborēju ragus un tad tos pakāpeniski arī šuvu kopā (satamborēt neriskēju, pārāk grūti tais spraugās izriktēties ar tamboradatu, brīžiem ar šūnamo vairāk pirkstos dūru, nekā bumbā - bildēs redzamas melno diegu strīpas, kur šūts, tās diemžēl nav tik nemanāmas, kā gribētos :D) Es ragus tamborēju tā, lai pēdējā rindā cilpas dalītos ar 5, jo nezin kāpēc biju izdomājusi, ka visi ragi ir ar 5-stūri apakšgalā. Tikko tik ieskatījos oriģinālajā bumbā, ka tā ir pēc futbolbumbas principa - 5-stūri ar 6-stūriem kopā šūti. Tāpēc jau man beigās nesagāja kopā un apaļums nobruka...
Lovevn - спасибо :)))
Anda - ragu bumba tiešām ir kas īpašs, pašai arī bija interesanti pa rokām paņurcīt - it kā bumba un tomēr nav bumba :)

Zane un MaZi.lv teica...

super! kaa mazajam buus ko dariit un njurciit :) skatos un mazliet zheel, ka mana mazaa jau vairs nav tik maza, lai buutu kas taads aktuaali.

Unknown teica...

Ļoti skaists komplektiņš!

Inese teica...

Paldies, Zane un Māsiņas :)
Man jau ar Princese izaugusi, bet nu ar interesi vēroja, kas tur top, nācās uzreiz pabrīdināt, ka tas ir citam bērniņam :)))

Daiga teica...

iespaidīga ragainā bumba, nebumba :)
smuks, mīļš komplektiņš;
здорого Остапа понесло!

Biene teica...

Ļoti feins komplektiņš!Būs maziem pirkstiņiem, kur kavēties!