trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs

Saldā pandiņa Enny / Сладкая панда Энни


Šāds saldumiņš pie Jekaterinas tiek nodots adopcijai - un adoptēt gribētāju ir tik daudz, ka mazajai pandiņai noteikti atradīsies mājas :)
Dzīvnieku aizsardzībā pandiņa ir īpašs simbols. Tā kā tā ir manas darbības joma, varbūt pandiņa izvēlēsies mani??? Ļoti ceru, lai gan novēlu veiksmi arī pārējām dalībniecēm :)
Такая вот вкусняшка ждёт свою мамочку у Екатерины - а желающих стать мамочками так много, что маленькая панда обязательно найдёт свою самую любимую маму :)
Панда
является особым символом в сфере защиты животных. Так как это моё поле действия, возможно, эта малышка выберит меня??? Очень надеюсь, хотя желаю удачи и другим участницам :)

Aprīlī priecājos par Latvijas pārstāves Solvitas apbalvojumu un burvīgajiem lāčukiem, bet tad blogpasaulē parādījās vēl viens ieraksts par šo balvu - arī Jekaterinas burvīgais lāčuks tika novērtēts :)
В апреле я радовалась за представителя Латвии Солвиту и её очаровательных мишуток, но в скоре в блогландии появилась еще одна весточка про эту награду - по достоинству оценили и творение Екатерины :)

3 komentāri:

Жанна teica...

Инесе, пусть тебе и правда повезет!
Пандочка замечательная, я в этот раз не участвую, держусь. Поэтому от всей души желаю тебе ее в дочки ))))

Inese teica...

Жанна, спасибо :)
Я как бы тоже не собиралась участвовать, но эта милашка на меня так взглянула, что передумала :))) Может и Ты передумаешь, а вдруг она Твоя???!!!

Inese(Gadalaiku Skices) teica...

Aj dieniņās,cik kolosāls pandiņlāčuks!man arī ļoti ļoti patīk!:))