Lapas

ceturtdiena, 2013. gada 21. marts

Zemes stunda / Час Земли

 
Ja nu kāds vēl nezin, ja gadījumā ir aizmirsis - daru zināmu un atgādinu, šo sestdien 23.martā plkst. 20:30 pasaule svinēs Zemes stundu!
Если кто-то еще не знает, а кто-то забыл - сообщаю и напоминаю, что в эту субботу 23.марта в 20:30 мир будет отмечать Час Земли!



Tā ir brīnišķīga iespēja sveču gaismā uzorganizēt sev patīkamu vakaru vai nu kopā ar saviem mīļajiem vai arī divvientulībā ar sevi mīļoto.
Эта отличная возможность при свечах провести приятный вечер либо со своими любимыми, либо с самим собой любымим.
Sagatavojamies laicīgi un varbūt pēc tam palielamies pasaulei, ko labu esam pasākuši stundas garumā, nenoslogojot planētu zemi ar pārlieku elektrības patēriņu :)
Своевременно подготовимся и может быть потом похвастаемся всему миру, как провели целый час, не обременяя планету Земля с чрезмерным энергопотреблением :)

2 komentāri:

RitaGri teica...

Kā tad veicās ar piedalīšanos?
Jāatzīstas, ka izslēdzu tikai elektrisko apgaismojumu un datoru, televizors, diemžēl, darbojās, jo vēlējos noskatīties filmu, kaut gan arī to varēja atlikt.

Inese teica...

:) neveicās, kā biju plānojusi, jo ievilkās dienas pasākums līdz vēlam vakaram, tā ka nepaspēju (un arī iedvesmas vairs nekam nebija...) pieķerties tam, ko gribējās pasākt.
Bet Zemei stundu atslodzi no sevis devu - tai laikā izgāju ārā ar suni, paņēmām plašāku perimetru: suņuks palika apmierināts :)))
Un ja kas var noiet greizi, tā noteikti notiek - mans Minku karalis uzleca uz degošajām svecēm (jo ko nu niekoties ar vienu stundu, ja var sveču gaismā pavadīt visu vakaru :D) un nu ir tāds pa pusei nosvilis, bet paldies Dievam, bez apdegumiem u.c. traumām...
Tā ka vakars bija izdevies un neizdevies vienlaikus :D