Lapas

svētdiena, 2013. gada 19. maijs

Skrap... skrap... IX / Скрап... скрап... IX


Šodienas veikums - albuma lapa 30 x 30 cm. Par pamatu izvēlējos ļoti skaistu papīru - pārējais jau tālāk pats par sevi salikās. Melnās detaļas gan nav mans nopelns - es vēl tik brīvi nedomāju, no melnās krāsas mazliet baidos... Bet man ļoti patīk, kā tās izskatās uz lapas. Paldies, Катя!
Сегодняшнее творение - страничка для альбома, 30 х 30 см. В качестве основы выбрала очень красивую бумагу, а остальное уже само собой складывалось. Черные детали не моя заслуга - я все еще не так свободно мыслю, от черного немного боюсь... Но мне очень нравится, как они выглядят на страничке. Спасибо, Катя!













3 komentāri:

sapņunamiņš teica...

Šo rūpību un centību. Cepuri nost un kāju virsū. ;-)Katra pērlīte nav nejauši izbirusi, tā radusi īsto vietiņu uz pasakaini skaistās kartiņas. Te nu pūles laikam ieliktas dubultā, jo darbiņš atbildīgs-kā nekā- tavi mīļie. P.S.Kartiņa ar Mokku ir, nu arī bērnu kartiņa ir..tagad laikam tik abi tavi kaķveidīgie gaida,kad tiks kartiņa veltīta arī viņiem. =-)

Inese teica...

Paldies, Mairit :))) Jā, runčukiem to skaļi nevar teikt, bet viņi ir palikuši bešā :) Bet es jau izdomāju attaisnojumu, ka uz viņu skaistumu man vēl jāsmeļas zinības un prasmes un tikai tad varēšu ķerties klāt viņu īpašajai bildei :)))

fialo4ka teica...

Красиво :))) И черные элементы к месту :))